Люди не знають, скільки хочуть бути занецінені.

Люди не розуміють, скільки хочуть обдурити.

Спочатку така заява провокує занурення: «Не вірно, я хочу, щоб кожен навколо мене був чесною, щоб розповісти правду, тільки правду і нічого, але правда!»

Що робити, якщо я не крок? Ми хочемо знати правду будь-яким чином? Може бути іноді краще зупинитися в темряві. Я спробував виділити кілька «дуже добре» причин, чому ми даємо людям повісити пасту навколо вуха. Чи зручно жити в брехні або це час, щоб підібрати локони? Чому ми не хочемо знати правду і одержувати?

Зручність.

Найлегші, але найбільш поширені причини. Ми не хочемо знати правду, тому що живемо в невідповідності так комфортно! Такі ситуації виникають, коли ми отримуємо користь від чужого сприйняття. Якщо обидві сторони згодні, хто потребує правди? Мютуально вигідна співпраця на основі кришки малоймовірно буде тривалою, але ви отримаєте свої «блаки». Найскладніший класичний приклад – це всі види фортунних казок, сувенірів та ін. Скільки разів сказали світ, що є багато людей, серед них? І все ж, ми готові надати останні копійки на наступний «відьми». В результаті ми змінюємо наші фінанси, щоб красиві казки про щасливе майбутнє.

І досить часто «бump» – це ... можливість зануритися. Ми можемо зрадити його в помсти, і виправдити себе просто “до чого він зробив. й

Груша шукаю правду в оці - я знаю менше, я спати краще.

Ще одна причина, чому ми часто під керівництвом носа є те, що ми відмовляємося отримувати надійну інформацію. Тільки ми не робимо цього, але щоб уникнути будь-яких проблем. «солодіться» смаками краще, ніж «розумна правда». Можливо, це властивість людської особистості використовується деякими медіа, коли розмаїття деяких подій? Здавалося б, що ми розкручуємо на кожному куті, що телебачення і газети не можуть бути довірені: вони просто показують, що ми хочемо бачити.

Я розумний, ніж будь-який, ви не можете фокусувати мене.

Проста і дуже актуальна приклад – фінансові піраміди. Не всі мешканці нашої країни живуть щасливо, тому бажання стати багатим цілком зрозумілим. Ви можете засвідчити про небажання пересуватися за цими заповітами та іншими важливими місцями. Невибаглива тільки здатність постійно падають на той же гачок. Поцілунки про наступний спосіб «як зробити мільйон в три години», ми проводимо, скидаючи тапочки, в клаптяви іншого шампана, збираючи накопичені «за дощовий день» гроші. З якоїсь причини ми вважаємо, що ми будемо смартувати, ніж наші попередники, і, звичайно, не будемо заперечуватися. Не знаю, де зазвичай лежить вільний сир.

Відступна відповідальність - мій хата на краю

Я не маю надійної інформації, я не несе відповідальності за все. Ще одна позиція самосправи. Відхилення відповідальності за широку задню частину осаду є блискучим рішенням.

Я жертву чіти.

Мені здається, що близько половини людей, які зайняли цю позицію: Я невірний потерпілий, сором'язливі мене, sympathize with me. Саме так людина намагається привернути увагу до своєї людини. Здавалося б, ви хочете звикнути до таких осіб нездужання, але іноді ви думаєте, що це не з щасливого життя, що вони стали цими, люди просто хочуть трохи уваги і з'ясували свій спосіб отримати його.

Доброго ставлення до ліри – ми не хочемо розмаїти дезівер, ми хочемо зберегти теплі стосунки з ним.

Досить часто це буває, якщо брехня невелика і нешкідлива: ми просто не хочемо зіпсувати стосунки з людиною, тому беремо всі свої слова на віру. Що робити, якщо ви перетворите сліпу око на серйозну брехню? Дуже часто це відбувається, коли ви дійсно люблю когось, довірте їх. Навіть якщо ви знаєте глибоко, що в певній точці він закривається, ви закрийте очі і спробуйте переконувати себе, що це правда. Наприклад, безробітний друг попросить вас запозичати гроші. Ви погоджуєтесь, послухайте свої вуди, щоб повернути все до останньої копійки, але ви знаєте, що це ваш «поступний внесок» до дружби. Алас, такий зв'язок закінчиться рано чи пізно, децепція є дуже крихким грунтом для фундаменту дружби або любові.

Джерело: вдосконалення-me.ru/12582