Присвячується людині, яка може кинути

Кріплення: Мистерія д.т.н., Вільям Х. Фрей ІІ з Муріель Лангсетом (1985)

102 «Я отримав багато літер від дорослих людей, які кажуть, що вони не загиблились з дитинства і бажаю повернути свою здатність до крі». Вони схожі на те, що описано мені в Нью-Йорку:

«Я 44 і не здався з 11.» У мене є кілька подій, які повинні принести сльози. Я довго знайти загоєння в сльозах, перш ніж я вмираю і оцінить будь-які поради. ?

Ми вгадуємо, що нездатність ставити дуже поширене серед чоловіків в сучасному суспільстві. Я хотів би подякувати своїм почуттям.

Так само, як і чоловіки, які писали мені про свою нездатність ставити, і як так багато інших чоловіків, я припинив кричу, коли я був близько 12 і не кинув розрив на наступні 12 років. Я не пам'ятаю, чому я припинив кричу, я не пам'ятаю, щоб зробити деякі свідомі зусилля не торкатися, я просто припинив. Під час свого зростання я мав багато дуже емоційних переживань, але я ніколи не кричав.

Коли я виповнила 24, я почав дивувати, чому я не торкався за багато років. Я дивився, якщо це нормально, і навіть якщо це було нормально для середньої людини, якщо цей середній чоловік був чоловіком, який я хотів бути. І я зрозумів, що я не зробив. Я хотів би випробувати і висловити свої почуття більш вільно, щоб бути доторкнувшись до мого життя і з собою. Я зроблю свідомі зусилля для того, щоб відчути свої почуття, щоб дозволити собі стати засмаженими подіями, щоб дозволити собі відчувати сумність і біль, і торкнутися. Взяв мене довгий час, щоб дістатися, але результат був гідний. Тепер я торкаюся від часу, коли я дуже скинути, і досить часто очі заповнюють сльозами, коли я доторкнувся.

Я починав показати свої почуття іншим, я став більш відомою про себе, що є однією з можливих переваг саморозголошення і крісельності. Коли ви прихуєте своє вірне самопочуття і ваші почуття від інших, щоб любити вас або виправдати вас, людина любить і виправдовує вас. Коли ми навчаємо наших дітей пригнічувати свої почуття і не торкаємось, ми робимо їх великою гармонією, вирішуючи їх одного з найбільш природних адаптивних відповідей на емоційний стрес.

Чому це особливо стосується чоловіків?

Тому що чоловіки більш чутливі, ніж жінки, і швидше за все, щоб побудувати захист від вразливості навколо них. Світ занадто яскравий, занадто болючий для них. Але, дразне відчувати біль, слабкість, розчарування, чоловіки перестануть відчувати ніжність, любов і прагнення до догляду. Тому що неможливо свідомо вибрати, що ці почуття заважають мені, і це, можливо, залишить.

І кинули чоловіки. У фольклорі є навіть особливий жанр «чоловічого кріінгу-сону», який практикував воїнам сміливі всі канони. Тим не менш, мета цих пісень не була наративною повісті про віртуї і подвиг загиблого комраду, але виклик емоційного ефекту - «загнати, хвилюватися, надихати».

Можливо, для майбутнього дорослого хлопчика буде вигідно від якоїсь онімності почуттів?

У суспільстві, де фізична небезпека все частіше дасть шлях до соціальної небезпеки, ні. Конкурентна перевага буде надана тим, хто відчуває себе краще інших людей, мають більш високий рівень емпатії, і здатні швидко розпізнати небезпеку, що надходить від інших. У суспільстві, де фізична праця все частіше замінюється інтелектуальної праці, ні це. Наприклад, робота на фінансових ринках вимагає розробленої інтуїції та уваги на знаки в інформаційному просторі навколо вас. З почуттями німів нічого не робити.

Так, постійно торкаючись своїх хлопчиків, не торкайтеся, ви не дівчина, чоловіки не лікують» і не даючи їм крі, батьки роблять своїх дітей невимушено.

Я не говорю, що при появі почуттів неможливе, вкладення на глибше рівні – на рівні значущості, емоційної та психологічної інтимності. І через це процес розвитку страждає і дитина застрягає.

Джерело: alpha-parenting.ru/2013/08/07/posvyashhaetsya-muzhchine-kotoryiy-umeet-plakat/