371
8 Рішення для здорових відносин
8 рішень для здорових відносин Фото: Thinkstockphotos.com
Здоровий спосіб життя довгий час був в моді. Позбутися від шкідливих звичок, правильно харчуватися і робити фітнес. Але коли мова йде про те, що ми спілкуємося і як будуємо відносини, прагнення зробити все для хорошого не так сильного.
Проте здорове спілкування з іншими не менш важливим для нормального життя, ніж їжа та відпочинок. Михаїл Маттео народився і піднявся в Брукліні, де є нормою. Михаїл створив власну систему будівницьких відносин з людьми, засновану на його сумному життєвому досвіді. Це те, що він говорить у своїй книзі про здорові стосунки. Як зробити стосунки приємними і корисними?
Правило смачних і здорових відносин No 1. У нас є обмежена кількість дихання. Ваша робота полягає в тому, щоб заповнювати ваше життя і людей, які роблять вас щасливими.
Вибірковість в їжі дає організму гарне здоров'я. Вибираючи людей для спілкування також важливо. До тих пір, як ми беремо участь у всіх відносинах, які спонтанно або накладаються на нас, ми неконтролюємо під впливом стресу. Людина прагне відреагувати на все, але ви можете бути чуйними, або ви можете ввічливо відмовитися від спілкування.
«Мій соціальний життя – холодильник, наповнений здоровими, поживними та цільними продуктами. Довгий час тому, я сказав про те, що люди, які посилюють мій стрес і змушують мене просити конфлікт. й
«Зброя та здоров’я No 2.» Щасливе життя - це гармонійне життя, і для досягнення гармонії, потрібно дозвіл однієї людини - себе.
Похід на дієту складно, підтримуючи розумний план їжі і не ламається вниз ще складніше. Тим не менш, ми шукаємо правильні шляхи та заохочення, працюємо над мотивацією – словом, прагнути до мети. Що про відносини?
Виготовляючи рішення в цій області не завжди так легко, як розуміння наслідків щоденного наповнювача, загортають в бекон або яблучний пиріг з ложкою морозива кілька разів на тиждень.
«Зброя та здоров’я No 3.» Кожна з нас закріплює емоційне задоволення і прагне до щастя. Ви можете мати як перший, так і другий. й
Ми обираємо наше середовище відповідно до звичок, які приходять з дитинства. Але в цьому віці все відбувається спонтанно. Необхідно визначити, які люди залишають поруч, і які говорять про те, що краще зрозуміти.
«Не відмийте своїх батьків, якщо в холодильнику немає продуктів, які не були кращими. Мати і батько, ймовірно, ознайомтесь з тим, що зберігалися у своїх холодильниках батьків, і ваших дідівок, щоб зробити те, що було в холодильниках батьків, і так на невизначений термін.
«Зброя та здоров’я No 4.» Ти найкращий друг! Завжди подаруйте себе об'єктивними порадами, якби порадувати свого найкращого друга, щастя якого ви щиро подбаєте.
У зв'язку ми готові заперечувати себе стільки, скільки ми хочемо і подивимося на позитив, де це не було. Їжа простіше – якщо болить нас, важко переконувати себе, що це корисно.
«Мост нас воліє хребта за смаком, як сирець, але це не буває, що ви сказали себе. Але один раз ви усвідомлюєте, що хребта є хребтом і сирком, це буде легше приймати необхідні рішення.
«Люди, як їжа, грають різні ролі через наші набуті смаки. й
«Зброя та здоров’я No 5.» Вибір поведінки залежить повністю від людини і, якщо вона повторюється регулярно, вона стає звичкою протягом часу, звички перетворюються в поведінкові візерунки, і поведінкові візерунки стають способом вчинання в стресових ситуаціях і відносин. й
Люди, які заважають на вас, навряд чи зміняться. Але ви можете змінити ваші звички, щоб покласти його. Є кілька типів особистості, щоб уникнути: агресори, вибухові люди, звинувачені, люди харчуються на негативності, і драматичні засоби.
«Якщо ви поїдете у людей, які бажали, як цвілья, так і кисле молоко, не буде краще виходити з них? й
«Зброя та здоров’я No 6.» Не можна накладати своє суспільство на вас. Ви можете полегшити будь-які зв'язки, які ви повинні підтримувати з причин, пов'язаних з вашим контролем. й
Якщо вам не подобається їжа, але потрібно, ви завжди можете знайти спосіб його налаштування. Це те ж саме з відносинами. Наприклад, ви не можете передбачити реакцію людини, але можете підготуватися до неї заздалегідь на основі розумних причин.
«Я ніколи не був великим вентилятором вівсяного, але лікар порадував мене поставити його в мій раціон. Три продукти допомогли мені поліпшити смак вівсяного: меду, свіжої полуниці і бананів.
Русь смачних і здорових відносин No7й Ви – зірка власного життя. Він залежить від вас, наскільки яскраво ви будете блискати, підсвічуючи свій шлях в темряві. Це включає в себе рішення для забезпечення максимальної якості життя. й
Перевага відносин з їжею полягає в тому, що на вас не буде накладено. Вони не хочуть просто зникнути, і вони повинні докладати зусиль.
«Щоб люди сильно вірять в неможливість закінчення відносин з близькими, але що б сказали, що якщо погана поведінка родича сильно впливає на якість життя? ?
«Зброя та здоров’я No 8.» Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.
Важливо не тільки відмовитися від поганих, але і для того, щоб добре виглядати. У ресторані ви можете пообідати, що ви хочете їсти. Люди повинні бути виглядати з тієї ж точки зору.
«Це дуже важливо, щоб знайти людей, які збігаються з нами. Відносність базових значень двох осіб автоматично призводить до конфлікту. й
Практичні рекомендації Михаїла Маттео від Книги Смачних і здорових відносин допоможуть визначити ознаки нездорових відносин і розповісти вам, як живити ваш розум тільки позитивними емоціями і уникнути зайвих конфліктів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Джерело: domashniy.ru/