7 Хати винахідливих людей або як стати творчою особою

Ви коли-небудь дивилися на творчих або винахідливих людей і відчували себе, як вони були особливими істотами з неймовірними талантами? Ви коли-небудь думали, що ви не так щасливі в житті? Я використовую, щоб відчути це. Я дізнався, що творчість більше про психологію, ніж інтелект, і секрети стати творчою людиною.

По суті, не існує такого, як більш креативного, ви вже є творчою істотою.

Я впевнений, що у нас були моменти, де ми відчували, ми спробували досягти нашої творчості. Чи знаєте ви, що цей блок просто продукт вашого розуму? Ваш розум створює всілякі припущення, самопідготовки та обмеження пригнічення. Але всі ці припущення можуть бути усунені простим способом: просто відчуйте свою присутність в даний момент, просто отримайте бізнес і зупиніть мислення.

Нижче наведено сім звичок винахідливих і творчих людей, які я думав і підвели підсумки з міфів Скотта Беркуна Інновації.

Профілактика Інноваційні рішення включають більше, ніж просто чудові ідеї. Ми повинні вірити, важко працювати і чіткий фокус на кінцевому результаті, щоб продовжувати переслідувати наше бачення, незважаючи на всі перешкоди. Ми прагнемо йти з страхом до кінцевого результату і не бачити елементарні: дія, тверда робота і наполегливість, які так необхідно зробити бачення реальністю. «Події – 1% натхнення, 99% піт.» – Томас А. Едісон

Позбутися від обмеження заборон, які ви встановлюєте для себе. Під впливом заборон, ми відчуваємо обмежений, ми послухали відчуття, що ми досягали мертвого кінця. Позбутися від цих манометрів, видаліть припущення та обмеження. Це те, що ми знаємо, коли ми говоримо «мийка поза коробкою». Заохочуйте себе відкрити для нових ідей та рішень, а не налаштовувати обмеження вірувань. Про нашу психологію, ніж наш інтелект. Взяти ризики, зробити помилки. Я думаю, що одна з причин, які ми встановлюємо ліміти, є нашим страхом невдачі. Визначте деякі ваші ідеї, щоб не в процесі отримання досвіду. Створіть прототипи, перевірте їх на людей, зберіть зворотний зв'язок і поступово поліпшуйте матеріалізацію ваших ідей. Замість мислення ваших помилок, як невдач, думають про них як експерименти. “Дізнатись про те, що ми будемо жити в суспільстві.” (Scott Berkun) Замість покарати себе на відмову, приймати його, а потім застосувати нові знання для пошуку кращого рішення. Якщо ви хочете, щоб отримати кращий результат, але в той же час усвідомте, що перешкоди можуть стати вашим способом. «Я не вдалося. Я просто знайшов 10000 способів, які не працюють. - Томас А. Едісон

Зробіть втечу. Наше середовище може впливати на те, як ми відчуваємо. Чим більш розслаблений і спокійний, ми всередині, тим більш сприйнятливий, ми доставимо в невичерпний потік нашої творчості. Ось чому ідеї іноді приходять до нас в душовій кабіні або коли ми самостійні. У нас є різні тригери, які дозволяють нам отримати доступ до нашої креативної енергії. Багато чудових мислителів, щоб допомогти їм вирішувати проблеми. Експериментуйте та знайдіть для вас щось. Написати Багато інноваторів і творчих людей зберігають журнал для запису ідей і думок. Деякі зберігають ноутбук, альбом, самоклеючі листи або просто непотрібні аркуші паперу готові. Кожен має власний метод захоплення своїх думок, мислення на папері, відкидання обмежувальних вірувань, а також початок процесу створення. Відомий блокнот Леонардо da Vinci був придбаний Біллом Gates за $30.8 млн. Знайти моделі та створити комбінації Ідеї приходять з інших ідей. Чи знаєте ви, що Едісон не перший, щоб винахідити лампу? Він був просто першим для створення робочої вуглецевої нитки всередині скляної лампи, яка подовжила термін служби цибулин. Ви можете збільшити свою чутливість до нових ідей, шукати моделі та думати про те, як ви можете поєднувати ідеї для покращення існуючих рішень. Кардіоз Багато інноваторів просто цікаві люди. Вони цікаві і люблять вирішувати проблеми. Спробуйте дивитись на звичайні речі по-різному. Наприклад, коли ви бачите рішення проблеми, запитайте себе, «Що таке альтернативні способи її вирішення?» Задати багато питань та стандартів виклику або існуючих методів. р.

Ось деякі методи, які ви можете використовувати для розробки своєї творчості:

• Зберігати журнал. Зробіть свою звичку, щоб писати кожну думку, яка надихає вас. Практика мозкового штурму і мислення на папері.
  • Вирішення протилежної проблеми Ця техніка дійсно існує. Ідея полягає в тому, щоб вирішити протилежну проблему, яку ви намагаєтеся вирішити. Так, наприклад, якщо ви намагаєтеся створити «найкращий дизайн ноутбуків», починайте з ідеями для створення «прозорого дизайну ноутбука». й
Для кожної ідеї, яку ви приїжджаєте, перетворюйте її навколо. Наприклад, якщо «спішний і зрозумілий» є одним із ідей для « найгіршого дизайну ноутбуків», то фліппінінг над подарує нам «легке і комфортне», яке можна використовувати в «Кращому дизайні ноутбука. й

Ця методика працює особливо в груповому мозку. Виконуючи цю техніку, здається так silly, що процес відповіді є як весела гра. Гумор виводить перешкоди і заохочує людей, щоб висловити себе відкрито. Люди відчувають себе більш впевненими і відкритими.

• Знайти креативне середовище - Знайдіть спокійне або надихне середовище, яке спонукає вашу творчість. Спробуйте бути в різних місцях, поки ви не знайдете, що дійсно виводить найкращий у вас.
  • До чогось весело. Якщо ви застрягаєте щось, перемістіть свої думки до чогось іншого, зробивши щось задоволення або щось, що абсолютно відрізняється від ваших поточних заходів. Повернутися до проблеми зі свіжим головою.
  • Партнерство Створення творчого партнерства з іншою особою. Нові ідеї можуть приходити на поверхню в результаті об'єднання двох творчих зусиль і привести до результату, що не вдалося приїхати до однієї особи.
  • Будьте готові до помилок.«Зроби рішення взяти ризики з повними знаннями, які іноді ви не зможете. Якщо ви не можете, ви не робите нічого, що дійсно складно або творчо. - Скотт Буркін.
  • Поговоріть з кимось про проблему. Я знайшов, що коли я спробую говорити про конкретну проблему іншій людині, я також формую рішення для цієї проблеми. Я не чекаю, щоб вирішити свою проблему, але досить діяти як каталізатор для ідей.
  • Створення плану дій при перешкодах Вирішити подолати можливі перешкоди. Варто думати і мати план у разі некреативних питань, які можуть стати перешкодою для творчого мислення. Скотт розповів про найбільш поширені перешкоди люди стикаються: втрата мотивації, відсутність фінансування, нездатність переконувати ключову людину.

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: justpost.com.ua