Ви можете зробити багато речей.Кожна з вас приходить до Землі з метою. Ви вирішуєте перед втіленням того, що ви повинні зробити на Землі. Дух обладнаний всім необхідним інструментам. Це ваші таланти і здібності, це ваші якості, необхідні для цієї або тієї діяльності. Коли людина досягає місця, призначеного йому, він надходить в цю нішу, як ключ до замку. Кожен ідеально підходить для своєї ніші! Коли ви перебуваєте в вашому місці, ви досягнете успіху. Ви не повинні розбити і відтворити себе. Ви не повинні боротися в закритих дверях, ви тонкі, комфортні, спокійні, і все йде як зазвичай. Це закон.
Якщо у вас є перешкоди, то ви не в місці, де ви повинні бути. Ви не повинні продовжуватись на цьому непростому шляху. Ви просто повинні зупинитися, заспокоїти і побачити, що дорога, яку ви доглянуті, дуже близько. Коли ви крокуєте на ньому, ви відчуєте радість і мир. Ваші труднощі будуть завершені.
Здавалося б, що в такому стані справи є дуже жорсткі передумови. Що про вільний час? «Чим не можна робити те, що ми хочемо, щоб зробити, і слідувати нашим долею?» Ви просто забули, що ще до того, як ви народилися, ви вибрали вашу долю. Ви вибрали його як шлях, який найкраще підходить вам і який принесе вам максимальну радість, комфорт, благополуччя, процвітання, успіх і все, що важливо і необхідний для вас. Людина, яка чує голос свого духу, чуйна людина не відхиляється від його долі, бо інтуїція несердно говорить йому, де його шлях. Людина, яка цінує і поважає себе, також не хоче піти на шлях когось іншого – така людина відчуває, що хтось інший шлях принесе тільки неприємності, що щастя можливо тільки на власний шлях.
Не завжди знаходь своє призначення, а іноді йде прострасть. Голос духу може бути поганий своїми ідеями про те, що потрібно в суспільстві, чого хочуть інші люди, що вигідно, що вважається кращим. Такі люди стають нещасливими. Усі їхні життя, які борються у засобах інших людей, нехарактеризують їх життєві завдання. Вони не розуміють, що вони лікують свою дорогоцінну енергію. Що інше, вигідний шлях дуже близько.
Це ніколи не пізно, щоб отримати на цьому шляху! Вивчіть собі «феель». Послухайте свою інтуїцію. Тільки вирушаючи на свій шлях і знаходитеся в пункт призначення, ви знайдете довгоочікуваний комфорт, благополуччя, миру і радість. Тільки на вашому шляху можна знайти всі ваші здібності, всі ваші можливості. Ви не знаєте, скільки ви маєте!
Тільки на вашому шляху ви можете зробити більше для себе, для духу, і для Землі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Коди Word для підвищення інтуїції Я можу почути мій внутрішній голос, який безпосередньо з'єднує мене з джерелом більш високих знань, вище мудрості.
• Моя інтуїція завжди дає мені право відповіді, що дозволяє мені приймати тільки правильні рішення.
• Я можу бачити приховане значення і причини всіх речей і явищ, тому я можу зробити правильні висновки з того, що відбувається і назавжди.
• Я знаю себе добре, мої переваги і недоліки, я приймаю себе як я, і тому я знаю, що я можу, і я завжди можу знайти правильні способи для себе.
• Усередині У мене є невичерпне джерело мудрості, я слухаю це джерело і побачила, що глибоко я маю знання про все, що було, і буде, є відповіді на всі мої питання. Я не маю нічого хвилюватися і нічого не боятися, моя внутрішня мудрість завжди керує мене правильно, вона захищає мене і захищає мене.
Чому таланти іноді не приходять до плодівПерше завдання, з яким людина приходить до землі, є досконалістю душі. Якщо людина повинна зробити багато в цьому напрямку, на той час як це стає його основною метою. У цей час може статися, що людина відчуває себе великим талантом, але вони не можуть бути реалізовані. Необхідні обставини не додають цього, необхідні двері не відкриті, і людина, здається, збити голову на стіну, але не побороти її, зіткнувшись тільки перешкодами навколо нього. У цей час людина може подумати, що "Я знаю напевно, що я талановитий." Я точно знаю, що моя мета. Чому я не можу це зробити? ?
До того часу приходить до реалізації талантів, людина має багато змін. Хоча душа недосконала, навіть реалізація талантів може завдати шкоди її. До тих пір, поки душа не заражається, ви тільки зможете зробити те, що робить душ краще. Якщо людина талановита, але має гордість або пригнічує інших, вони можуть бути відмовлені доступу до реалізації таланту. Якщо він стає багатим, насиченим, і відслуженим, його гордість буде тільки збільшуватися. Він зробить велику шкоду душі. Таким чином, шлях до реалізації таланту заблокований для людини, щоб займатися іншим, більш важливим бізнесом - подолання пророків, поліпшення душі. Часто буває, що людина повинна страждати краще. Людина, яка відома страждання, досить з гордістю та розмахом інших, стане міксом, джмелю, розумінням та ворожінням, схильним до інших. Це коли шлях до призначення може відкрити його.
Якщо ви ще не досягнете успіху в реалізації таланту, послухайте себе і зосередитеся на тому, що більш важливо для вас зараз: на духовному шляху розвитку, на самовдосконаленні. Вищі сили будуть впевнені, що на цьому етапі життя ви можете отримати необхідні засоби субсистенції. Ваші ангели зацікавили вас навчанням, здобуваючи нові знання, здобуваючи нові якості. Вони допоможуть вам в навчанні і переконайтеся, що в період навчання вам не потрібно нічого. І якщо ви пройдете цей урок з гідністю, ви відкриєте двері до істинної самовідкритості.
На основі матеріалів книги Ольги Агєєвої «Коди небесного захисту»
Джерело: rodoswet.ru/prednaznachenie-cheloveka-usilenie-intuicii/