451
Схема розміщення спального місця
За десять років такого незвичайного свята родина Сумського митця і бджоляра вилікувала всі захворювання!
Неймовірно, за десять років Микола Ярово, дружина і два сини спати на ... подруги з бджілками! У цей час зникають хронічні захворювання і підвищують ефективність. І почався незвичайний хобі, здавалося б, випадково. Дружина Миколи Анни невдало вдарила кам'яний камінь, після якого вона заспокоїлася. Лікарі визначали, що хребта зрушила, і рекомендується, щоб жінка пройшла стаціонарне лікування двічі на рік. Після цього біль припинив, але через кілька тижнів відновлюється. Він прийшов до того, що жінка зробила всю домашню роботу на колінах, навіть сад був таким обробляєним.
«Я колись кинувся до жижа з бджілками, як це», - каже Анна. - Я виправила, але я не можу йти! Я повернув мене назад до живого, і я стоячи. А потім відчував біль.
Як ін'єкція! І до вечору я не думав про проблеми хребта. Вона розповіла чоловіка про її відкриття. Після цього ідея народилася: що якщо ви намагаєтеся лежати на вуличках? Коля пошита двома вежами, виготовляла шість дощок підлоги і тримала ніч на ній. Відчуття були яскравими, незвичайними. Він взяв його лише п'ять годин до сну. Уміння мого чоловіка працювати, що день був таким, що я почав запитати його до «починання на бджілі» і він зробив мене. В першу чергу, звичайно, це некомфортно. Кожен думав: як бджоли лікують цей район? Але вони були гостинними. Насамперед, незважаючи на те, що ми летемо, ми побачили, що це було з вищезазначеного. А потім заспокоїлися.
Уже десять років, з березня до кінця вересня, і ніколи не було бджолиного мене, ні мого чоловіка, ні мого двох синів! Я заготував, що літо. Як і хронічне запалення придатків.
Сьогодні в саду весни вже чотири ліжка на вуличках, два з них подвійні. Кульки під ліжками і вище.
«Це не холодно в будь-яку погоду в такому ліжку», - розповідає Микола Ярово. Бески підтримують температуру 36 градусів круглого року. Людина має однакову температуру тіла, тому тіло не перегрівається і не перегріває. «Якщо ви кладете матрац на дошки, не буде ефекту, але лист досить підходящий»
Я зізнався, що я не можу стояти і вирішив спробувати всі шармії сну з бджілками. Я лежав на животі і відчував мікровібрацію. Це так само, як є дротяний зв'язок під вами і щось штовхає трохи в спині. Потім запахи льоду, гречки, прополісу просто запаморочення, і я впав дупа. Я прокинувся на десять хвилин, але вона відчувається як повноцінний нічний відпочинок! Втома накопичується на тижні, як видалена ручка. Проблеми, які захоплюються на фоні.
«Це теж вплив пасіару», - сказав він про мої враження. - Адже є хороша енергія, природний фон, який відновлює біополь.
Коли людина лежить на животі, через мікрохвильові печі, вібрація, яка походить від бджіл, покращує кровообіг. Якщо покласти матрац на дошки, цей ефект не буде, але лист досить підходить. Ми полюбляли таку постільну білизну, але кладемо матрац. Я не відчуваю нічого. Відпочинок на вуличках особливо корисний людям після 30, адже в цьому віці клітини тіла не так добре відреставровані природно. А після ночі з бджілами ви отримуєте і відчуєте, що вам не потрібно ніяких вправ! р.
Р
Наукове застосування - Біоритморсонансна інгаляція бджільництва.
Ця процедура також називається сон на бджільництва, але наукове ім'я звучить як Біоритморсонська інгаляція бджолиних колоній.
Як це відбувається?
Хворий проходить процедуру, сидячи на дерев'яному дивані, під яким є докази, надійно відокремлюють сітку. В кімнаті немає комах, тому процедура «Обережно на бджілках» може бути прийнята тими, хто боїться бджіл.
Людина впливає одночасно на всі компоненти пар бджільництва сімей бджіл і доказів, а саме: прополіс, пергой, мед, королівський желе, восок, пилок, подихати. Дорогові компоненти бджільництва миттєво вводять кровоплин людини через дихальні шляхи, що надає відновний ефект. Крім того, тіло відроджує з вібраціями сімейства бджіл, наповнюючи життєвою енергією.
Збираються в животі і починають випаровувати вологу, насичену високоактивними біологічними речовинами + є біорезонансна коливання бджіл самі = є потужна активація життєвих сил організму людини. Особливо важливо при лікуванні інсульту, порушень нервової системи, хвороби Рейнауда, багаторазового склерозу, а також підвищення імунітету при лікуванні артрозу, остеоартрозу, артриту, грижі хребта тощо.
Автор: Галина Кожедубова
Джерело: www.draugiem.lv/jsteps/blog/? p=12787220