325
Гарантований спосіб отримати старий швидко
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І справді вірити його. Ви будете жити довго, питання є, ви щасливі?
Класичний приклад: Я знаю все, я розумію все, хочу, щоб любов і гроші від життя, і здоров'я.
На очах такого персонажа немає вогню. І якщо виявиться, щоб витягти одну з «снів» на кадрі реальності, то вона, як зло, виходить з дефектом: все ж добре, але нічого хорошого. Іноді виходить, щоб витягнути всі мрії один раз, також дивний погляд. І він любить, і гроші, і здоров'я, і головний ресурс – молодь. І щастя, здається, занадто, так і такий сценарій, але тільки якось не відчувається. Сім'я
У той же час, навіть фізичне тіло може підтримуватися на належному рівні, витрачаючи всі інші енергетичні ресурси на ньому, але світло і легкість все ще не протікає через неї. Без приводу. Але повний привід є суть. Де порушення?
Самопідготовка.
Це слово.
Ми отримали все занадто рано. Яким дітям ми говорили. Ігранто швидко поглинає думки талановитих і не дуже людей сьогодні. Час на чохлі. Щоб скоригувати повністю новий досвід, і індикатор (необхідно, що вам потрібно) є тільки один.
Запитайте себе:
- Ви отримали привід?
Ви думаєте, що я просто почав запитати себе? Корінь самопізнання і розуміння істинних аспірацій. Неправильно, гострі, пронизливі і дуже жорсткі питання, можна дізнатися як в такому випадку:
Герой підняв сходи довгий час, але тільки усвідомити в кінці, щоб сходи були проти невірної стіни. Отже, перше питання для себе: «Чому я зараз?» – вже обговорювалися. У вас є безліч фактів про те, що ви і що ви на цьому етапі життя. Час переходу на номер питання два: Що?
Друге питання: Що? Що приніс мені, де я зараз?
Хлопці, це ключове питання. Просто святий. Не пропустіть. Зупинити його.
І знову.
Що приніс мені, де я зараз?
Якщо перше питання «Чи?» виявляє себе чесно, то питання «Що?» доторкнеться до найважливішого аспекту будь-якого зростання, без якого створення себе знову неможливе. Це ваша особиста відповідальність за все, що сталося, відбувається і станеться.
Приїжджайте, я зроблю вас легко. І я відповідав питання:
- Хто мене приніс, де я сьогодні?
Ви. Ви. Просто. Немає інших варіантів. Не батьки, ні країна, ні сусіди, ні керівництва, ні друзі, ні партнери, навіть якщо вони покинули вас, ні Путін, Бог дав йому довгі роки життя, а також всі живі істоти. Ви. Тільки ви приносите себе, де ви зараз.
(Це не просто про заборону: Я працюю там і жити там, це також про хвороби, нещасні випадки, криз, депресії, розбиття, відмова від ваших дітей або прийом ваших дітей від вас, і все інше - будь-які ситуації, які трапилися або відбуваються.)
НБ! Хто раптом став хворим – зайдіть до розділу про самотність і поверніть назад, якщо ви плануєте виростити для реальних.
Це був просто пов'язаний і, до речі, дуже легко питання: Хто? Звичайно, ви.
Тепер давайте глибше. Наше питання ще: Що?
Що приніс мені, де я зараз?
Візьміть всі ваші відповіді з розділу Де, коли ви визначили координати поточного розташування на ключових ділянках життя (бо, бізнес, душа та зв'язки), і попросіть себе (це стосується як досвіду, який ви кваліфікуєте як позитив, так і негативно, але в питаннях «блокування» або так званих життєвих граней – потрібно копати більш глибоко).
Що призвело до мене, щоб заробити $1,500 місяць?
Як стати мільйонером? Ви повинні працювати як джент для 4000 років і їсти нічого. Або 55 років працює менеджером з зарплатою 1,500 доларів. І нічого не їсти. Я рахував! Що призвело до мене, щоб отримати в 7 ранку і не хочу?
Оригінал
Що призвело мене, щоб отримати на 6 a.m. і я люблю це?
(Я відповідь: 7 a.m. run)
Що призвело мене бути покинутими?
Що привела мене до сумніву справу я вибрав?
Що привела мене, щоб мати все, що я хотів крім приводу і щастя?
Що викликало мене, щоб мати додаткові фунти?
Що я відчуваю лазу?
Що мені не вдалося організувати себе?
Що викликало мене, щоб з'їсти неправильну їжу?
тощо. Це тільки середні варіанти, найбільш гострі я не можу навіть стояти. Нехай всі копають себе.
Якщо хтось вважає, що це питання про самовіддачу, кажучи: «Чому тут найгірше, що їсть так багато?» – потім знову походите до розділу про самостійкість і повернувшись, якщо ви плануєте дійсно виростити.
Причина не може бути, що ви погано. Я сподіваюся, що це не дивно, що ви є гарною людиною.
Причина є непорушним. Якщо ви не чули про свій власний дзвінок. І тільки можна почути його.
Про нас
З нами є напрямки, де ключі лежать. Ви повинні вибрати ключ, визначитися з дверима і відкрити його самостійно. Я завжди на тебе.
І ви знаєте, це ярмарок.
Я можу сказати, що якщо ви серйозно підходите до цього етапу, то ви повісите на деякі питання протягом дня. Порадуйте себе і знову. Якщо відповідь не приїжджає, “каррі” питання з вами, напишіть на папір, повторіть собі. Якщо ви хочете почути її. Відповіді зрізаються. Ви вірили в одну річ, а потім виходить, що інший спливає. Це важко. Я знаю. Але вона повинна проходити. Це називається «особистісна відповідальність за життя. й
Суть роботи з другим питанням Що? розуміти:
Які ваші думки і ставлення сприяли діям, які доводили вас до поточної точки.
Наприклад, які думки, ставлення і дії допомогли досягти певних висоти: кар'єра, бізнес, успіх у спорті, хороші стосунки (хозе щось ви горді).
І які думки, ставлення, дії призводять до невдачі або запобігти ви від усвідомлення того, що ви хочете: отримати багаті, кинути палити і т.д. Про все.
Цей процес являє собою м'яч, який повинен бути розірвав. Капуста, яку ви знімаєте шар за шаром, доки ви отримаєте до найглибших думок і ставлення.
Відкрийте власні думки про себе і світу.
На Що? етап, я не раджу робити будь-які зміни параметрів або змінити налаштування. Я пропоную, що ви знайомитеся з ними, спробуйте зрозуміти, що ви знаходитесь всередині.
Приклад. Думки фрілансера, які не потрібно ходити до підходу кожен день, він займається здавалося б улюбленою справою (принаймні, він сам пішов до цього), але в той же час соси люблять всіх інших, якщо не більше (звідси на вільні хліби внутрішньому турбулентності різко зростає, але всі ті, хто мріє про це в офісах не знають).
Що ще не заробило гроші?
- Відсутність самодисципліну. Не на графіку.
Що викликало мені брак самодисципліну?
- Лазнес. Я лаціна. Я лаціна.
Що зробив мене лінь, щоб зробити роботу я вибрав?
За допомогою цього питання сміливо. Багато людей зупиняються на колі «лазності»? і це говорить? Я щаслива. А потім ви повинні повернутися до питання Де? і попросіть себе:
Як довго я надихнула лінь і відчуваю її руйнівними ефектами?
Якщо ви дізнаєтесь, що ця історія місяць і років, то зрозуміло, що потрібно попросити себе знову:
Що викликало мені так хронічно ледачі про роботу, яку я вибрав?
Я не хотів би піти в Нью-Йорк, якщо я мав шанс. Не варто забувати про фільми для гарного кіно. Я, багато речей. Чому це занадто ледачий, щоб зробити це?
(Перемічені приклади, я розумію, але підраховують на можливість читання між лініями)
Поставте в точку, знімаючи шар за шаром. Починаючись з питанням «це справа на всіх?», закінчуючи тим, що це може бути, якщо це все ще «що». Наприклад, відсутність енергії, деякі нерозчинні завдання, які підсмоктують весь потенціал, або щось інше. Або точкою, але його реалізація переходить до природи. Кожна людина має свої дики, і дайв там тільки ви, навіть без підводного плавання. Безкоштовно. Але варто. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Джерело: re-self.ru/garantirovannyj-sposob-bystro-postaret.html#more-242