384
Тесла – прискорення до 97 кілометрів на годину в 2,8 секунд
За даними чуток, оновлення P85D зменшує час прискорення від 0 до 60 миль/год (97 км/год) від 3,2 до 2,8 секунд. Так, здавалося б, незначна зміна часу, необхідного для розсіювання, є дійсно історичним досягненням, які будуть повністю оцінені всім, хто близько і зацікавлений в цій темі. Попередній запис 3.2 секунд був встановлений чудовим Tesla Model S P85D.
Це стало відомо завдяки повідомленням, розміщеному на форумі Tesla Motors Club, який має сенс цитувати:
Привіт!
Я щасливий, щоб принести ексклюзивний TMC килимок. Згідно з моїми глибокими джерелами всередині Тесла, оновлення для P85D вирізати час прискорення від 0 до 60 миль/год від 3,2 до 2,8 секунд. Я не особисто працював з P85D, але мої джерела кажуть, що вони побачили його в дії, і раніше повідомляли про нездійсненні чутки про Тесла. Прийміть його з певним ступенем критичності, оскільки я не особисто побачила його або приводила машину. Я надію...
Незважаючи на зовнішній вигляд такого заохочення повідомлення, не існує певного, що досягнуто чергове скорочення запису в часі прискорення. Електричні автомобілі є одним з найцікавіших напрямків розвитку сучасного транспорту, які приваблюють не тільки Тесла. Коли P85D був відхилений від Тесла останнього падіння, це було відчуття.
Джерело: hi-news.ru