Очі енергетичного житла та тіла

Я хочу поділитися, як я очищав мій новий будинок. Він є новим тільки для нас, але він 20 років, і хто жив там, і які енергії він пішов за - ми тільки повинні спекулювати.

Невідомо, що відносини колишніх власників мали. Якщо у деяких кварелях, сильних емоційних переживань, хвороби – все це висить «енергетичні кластери» навколо будинку. Під час карел, стресів і т.д., формуються основні важкі форми думки, які слугують основою для створення личинок і інших примітивних шкідливих речовин.

Так, спочатку трохи теорії, а потім я розповість вам, як це зробити.

У багатьох культурах є фумігація простору з різними травами для енергетичного очищення простору. Найкращий опис від хаманічних практик американських індіанців.

шемалеЦе найсильніший очищувач. Дихання відхиляється від негативних енергій, що утворюються в результаті карель, важких емоційних переживань, очищає простір, руйнує психічні та емоційні шкідливі форми однаково. Після шавлії рекомендується використовувати черв'янку, якось нейтралізує залишки «ментального пилу» після шавлії.

РослинДопомагає очистити «амосферу» не тільки психічних бруньок, але й неперевершених сторонніх впливів, чиї думки «не питання». Куріння гельмінто може виводити з будинку практично будь-який злий дух. У хаманічних практиках гельвуд також використовується для фумігації при підготовці простору для хаманічної роботи, для поліпшення концентрацій і відкривання здатності клавності і прогнозування майбутнього. Подрібнювач також використовується для годування хворого будинку, так як він відмінно нейтралізує негативну енергію. Якщо ви повісите гілочку глистовки над передніми дверцятами або поставте її в в вазу, то це буде достатньо, щоб відійти від злих духів і захистити ваш будинок.

ЧерницяМає пряний, бальзамічно солодкий запах. Очищає атмосферу і виводить різні небажані особи, з яких так багато навколо людської аури, охороняє будинок, захищає від псування та інших магічних атак, очищає енергію, очищає і освіжає повітря. Шамани використовують його для контакту з світом духу (і для обману людини і ритуального простору). Дезінфікуючий ефект відомий з давніх часів - ялівцевий дим був потертий бараками чуми (і іншими кімнатами лікарні під час епідемій). У селах знезаражені підвали, лікували бочки для солі (посадки зберігали там довше через протигрибкові властивості ялівцю).

С. Джоннадійно захищає від негативних суб’єктів і пошкоджень, оскільки це одна з найпотужніших антидемонових рослин, захищає будинок від негативних енергій і атак злих людей, очищає простір не тільки від шкідливих коливань і шарування негативних енергій, але і від наявності злих сил.

Інтенсивність.Дуже простий спосіб перевіталізації кімнати є підсвічуванням палички загубленості при чистці приміщення. Запах проникне в приміщення, наповнить його не тільки приємним ароматом, але і допомагає очистити цей простір. Дуже важливі запахи. Зміни енергії з однієї ситуації на інший, і ваші потреби в різних запахах змінюються відповідно. Важко мати хоча б кілька варіантів, щоб застосувати їх до ваших змінних потреб.

Джерело: aayurveda.ca/sketch/energy-cleaning/#more-2485