Чи можна відварити воду в чаші берези?

Знаючи дизайн і технологію виготовлення такого горщика (див. Російський музей етнографії) зі свіжого березового брусу я зробив горщик. На деякий час він думав про те, що ручка для адаптації до нього, але в галузі розчин знайшов себе. Я скористався розщепленням для ручки і зробив її хрестом.

Пожежний вітер в відкритому просторі і пізніше зрозумів, що це було помилкою - вітер розтертий полум'я в різних напрямках і протестував мій північний терпіння. Для застібки горщика над вогнем я прив'язував штатив палички і вішуючи горщик. Очікується, що умови експерименту повинні бути найважчими і почали кип'ятити воду на відкритому вогні і чекали - б березовий корок запалився або ні? У тих місцях, де верхній тонкий шар не був видалений, але не було вогню. після деякого часу горщик почав деформуватися. Під дією вогню березовий корок став м'яким і не може витримати вагу води і згину. Незважаючи на це, вже зрозуміло, що можна нагріти воду в березових корках. Але мені довелося відварити воду, теплу і навіть гарячу воду не влаштував мене.

Проти деформації горщика я вживала заходи - знімала його з штативу і вставляємо пастку з палички, яка допомогла зберегти форму горщика і вода не заливала. Усвідомляючи, що на танці вогонь я не отримав бажаної і постійної температури, перемішуючи вогонь і почав тримати його над гарячими вугіллями. З'явився котел, який зробив мене ще більш щасливим. Вимірювання температури, що надягаючи пальцем в воді, стає важче і важче.

З часом вода випаровується і в одній точці одна сторона горщика спалахнула. Мені довелося остудити з водою. На червоному вугіллі вийшли, і я вчинив, щоб покласти каструлю безпосередньо на вугілля. І так на вугілля вода в каструлі остаточно варена. Я входив в будинок задоволений, кинув пиво в каструлю, заливають чашкою чаю і викопують березовий чай неповторним смаком.

р.

Джерело: slavyanskaya-kultura.ru/zhizn/deistvitelno-li-mozhno-vskipjatit-vodu-v-kotelke-sdelanom-iz-beryozovoi-kory.html