395
Чому подорож більш продуктивним, ніж працювати в офісі
Засновник Му.до Джей Метріх пояснює, чому подорожі є більш продуктивним, ніж працювати в офісі і чому він залишив Силіконову долину.
Рік тому я продаю і віддав все, що я мав, поставив всі мої речі в 40-літровому рюкзаку і лівій Сан-Франциско.
Я відвідав 45 міст у 20 різних країнах, 3 Діснейленди та 1 острівець. Я також працював 50 годин на тиждень будівництва та розробки стартапу. І сумарні витрати були менше, ніж вартість оренди будинку в Сан-Франциско окремо.
Я провів зиму влітку Австралії, навесні в Японії, влітку в Європі і восени в Південно-Східної Азії.
Подорож не свято Громада «цифрових кочів», чиї речі життя не залежать від їх розташування. До них відносяться розробники програмного забезпечення, дизайнери, письменники, журналісти, інженери та інші пристрасті до їх роботи та вивчення світу.
Хочу сказати, що модний спосіб життя є дуже продуктивним для побудови реальної компанії. Я працюю, щоб розвивати свій амбітний стартап. Я подорожувати, тому що це дешево, більш продуктивно і весело, ніж сидячи ще. Рішення для поїздки було найбільш відповідальним вибором для моєї компанії, фінансів та особистого розвитку.
Я став кочовиком. 3 роки тому я збираюся кинути Microsoft і перейти до Сан-Франциско, щоб почати стартап. Мій друг запитав мене:
«Чи варто відвідати Сан-Франциско? й
Це було розумне питання. Чим більше я думав про це, тим більше я сумнівав мої поняття «нормального життя», що не має сенсу в сучасному світі.
- Я відхиляю ідею роботи від 9 до 5. Хочу познайомитися з світом, поки сонце блискуче, не витрачаючи ті години, що працюють в приміщенні і сниться про наступний відпочинок.
- Я відхиляю ідею встановлення. Я хочу дізнатися нові культури і спробувати нові страви замість того, щоб бути захопленими в звичному районі.
- Я відхиляю ідею речей. Не розмір мого телевізора, який має значення. У світі набагато цікавіше моєї квартири.
- Я відхиляю ідею нудьги. Я постійно знаю нові місця, люди і досвід. Я ніколи не був нудний з початку моєї поїздки, і тепер я не думаю, що дивитися телевізор або грати відеоігри.
- Я відхиляю ідею списку речей, щоб зробити до вас. У мене є список речей, щоб зробити і зробити їх.
Я провів 6 місяців в Австралії, Азії та Європі
Проте, речі не виходили, як я уявляв.
Після шести місяців подорожі я подав і повернувся до Сан-Франциско. Це дуже цікаво подорожувати, але я мав велику ідею, що я хотів би дійсно зосередитися на і зробити все, що це буде зроблено. Чи можна знайти краще місце для запуску, ніж Silicon Valley?
Проте, я знайшов, що я був занадто використаний для комфорту і почав сповільнювати, що я був легко переповнений боредом, що я був часто відволікав і дивився багато телевізора. Я сидів на моєму комп'ютері протягом 12 годин, але я не відчуваю, що я був продуктивним.
Коли я приїхав в Нью-Йорк, мої друзі залишили на роботу протягом дня, тому я залишаю додому і працювати в кав'ярні і Центральному парку. Вдово, моя продуктивність різко зросла: Я зробив більше в 6 годин, ніж в звичайному режимі 12 годин. Так само, через кілька місяців, коли подорож до Лондона. Навіть мої думки і ідеї стали більш яскравими, оскільки нові враження і середовища підвищили роботу мозку.
Після відстеження цього візерунка я пішов з Сан-Франциско на рік назад, позбавляючи себе повністю до гучного способу життя. І тепер я думаю, що я знаю, що відбувається. Я щасливий, продуктивний, зустріч цікавих нових людей, вивчення реальних глобальних питань, які повинні бути адресовані – і я успішно запущений сайт.
Що я дізнався про минулий рік.
Подорожі дешевше, ніж перебування в домашніх умовах
Це реальні номери на основі моїх витрат. Відстань, що пролягає, може відрізнятися.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Вартість поїздки мені набагато менше, ніж сидячи ще, навіть враховуючи витрати літаків і поїздів.
Середня вартість оренди будинку в Сан-Франциско значно вища, ніж мій показник $3.12 тис., але в Сіетлі цей показник нижче $1.8 тис.
Мій друзі в Сан-Франциско і Сіетл часто запитати мене:
«Як ви можете дозволити подорожувати так багато? й
Я не можу дозволити собі подорожувати. Я на ранніх стадіях компанії, і живу в Сан-Франциско, зливаючи свої заощадження.
Я завжди мріяв від $2,900 на місяць. Я тепер жити в Балі за $1,200 місяць. Загальна вартість проживання в Чіангмай, Таїланд, становить $641 на місяць.
Підвищення продуктивності На самому початку моєї поїздки я був відповідальним містом: Я фотографував все і звернувся до порад про подорожі. Після пари витяжних тижнів я зрозумів, що я не був на відпочинку. Це моє життя зараз. Я уповільнився і зрозумів, що якщо я мав місяць вивчити нове місто, не потрібно робити все відразу. Я можу провести кілька годин пішки по місту і до того ж встигнути працювати продуктивно.
Я дивився, щоб знайти, що я був набагато більш продуктивним, коли подорожуєте. Але це виправдано. Якщо я тільки в Римі на тиждень, чому я витрачаю час на Facebook? Постійно оточений новими речами не дає вам нудно, заточувати увагу, я навіть відчуваю себе краще і підвищує креативність.
Габаритний зображення
Моя продуктивність в Сіетлі в червні і під час подорожі в вересні, вимірюється за допомогою програми RescueTime
Я повернувся до Сіетла в червні, щоб працювати з нашим партнером і зробити довгострокові плани. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. На комп'ютері я витратив стільки часу, але я був набагато більш відволіканий інтернетом і телебаченням. І хоча я відвідував 6 різних міст у вересні, я зумів працювати 48 годин на тиждень. Висока концентрація при роботі дозволяє мені витрачати більше часу на задоволення інших аспектів життя, тому дуже важливо мені.
Графік роботи 9-5 не оптимально. А замість роботи в день і відкладаючи свої запасні години на найгіршу частину дня, я віддаю перевагу витрачати час на день на задоволення і роботу вночі. Для мене простіше виїхати з ліжка, коли я хочу піти зовні, і якщо не доведеться витрачати час на дорогу, то це просто дає мені більше вільних хвилин. Я хотів би працювати сім днів на тиждень з гнучким графіком, так що я можу зробити день, коли я хочу, або піти в порожній кінотеатр на нооні.
Я був багато часу, працюючи в офісі, тому що я мав би отримати роботу і був так відволікав інтернет. Зараз я поширю свій робочий навантаження протягом дня і приймаю великі перерви, щоб вивчити нові місця. Після роботи протягом декількох годин я дотримаю віх і зайдіть на прогулянку по місту до тих пір, поки я відчуваю себе, як повернутися до роботи. І якщо я зіткнувся з проблемою, що я не можу знайти рішення, я просто ходию до тих пір, поки мій мозок пропонує рішення. Звільнення між роботою і вільним часом робить дні набагато менш нудними і зменшує ймовірність вигорання.
Подорож культурно збагачується Зараз у мене є друзі по всьому світу. Досвід роботи дуже відрізняється від шахти, а надихає нових ідей. Я розв’язую реальних, глобальних проблем, що робить мене кращими підприємцями.
Знайти людей, які мають щось, щоб дізнатися легко. Багато великих міст світу мають коворкінг-центри, де цифрові кочовики можуть зустрітися з колегами або знайти співробітників. Інтернет – це повний ресурс, де мандрівники можуть надати один одному рекомендації та поради, а спільнота постійно організовує зустрічі в реальному житті.
Висновок Не було простіше жити і працювати. Подорожі дешевше, ніж сидять в домашніх умовах. Робота в офісі - це те, що минуле.
Цифрова кочова революція – це просто початок, і я хочу допомогти цьому руху рости. Я сподіваюся зустрітися з вами один день. Звідти кудись. Новини
Джерело: inr.pro/en/article/5100/