Нова модель S від Тесла здатна insane + відео

Tesla представила свою подвійну модель S наприкінці минулого року, і один з багатьох поліпшень оригінальної моделі S є можливість прискорити дійсно швидко.

Модель S може прискорити від 0 до 100 км/год в 5.9 секунд, що досить швидко, але нова модель S досягає цієї швидкості всього 3,2 секунд.

Ця можливість прискорити поставки моделі S практично в лінії з найшвидшими спортивними автомобілями в світі, виробленими Lamborghini і Ferrari і навіть з суперкаром McLaren F1.

На каналі YouTube DragTimes, де вони перевіряють динаміку прискорення і максимальну швидкість найшвидших автомобілів у світі, є відео, що показали реакцію людей, які сидять на стілець нової моделі Tesla до включення «великий режим» – кнопка на цифровій консолі дійсно так називається.

Зайдіть до «медового режиму» можна повністю припинити і натиснути кнопку на консолі. Це дозволить практично миттєво прискорити автомобіль до 100-120 км / год всього за кілька секунд.

Більшість людей у відео шокують, як ніхто насправді не очікує «скаженого режиму», щоб фактично жити до його імені. Остання дівчина в відео говорить,

«Я буду робити це щодня. Я повинен зробити це щодня. й

Дивіться відео:

Джерело: inr.pro/en/article/4996/