380
10 жіночих бажань, які не поспішають приїхати
Коли одна з твоїх половинок хоче і інша боятися, бажання замерзнути в середині. Внутрішня суперечка «Я хочу це, але я не хочу змінити щось» руйнувала більше одного бажання. Жінки особливо схильні бути безпечними, тримати на стабільності і сумнівів. Як охоронець серця, має гострий інстинкт для виживання. Це, що робить його важкою для досягнення своїх бажань.
Пам'ятайте, що все, що не несе загрози вашому житті, не є перешкодою для реалізації ваших бажань. Давайте подивимося на деякі з них і подивимося, що запобігає їх виникненню.
1,1 км Хочу одружитися - Ви уявите собі красиву білу сукню, кільце на пальці, щасливі обличчя, квіти, посмішки і ... після того, як «картка» замерзає.
Що неправильно: Хтось у спинці вас усвідомлює, що не все завжди буде радісним і красивим. Сукня вішатиме в шафі, і ви боїтеся настанням «сірих днів». Якщо у вас є сумний досвід, це також нагадує вам про себе і запобігає бджільництва в особистому житті. Ви боїтеся, що ви будете “змінити”, що ви будете поганою дружиною, вибрати поганий чоловік, розчарувати або розчарувати. Ця інформація, яку ви прочитали.
Що робити: Натхнете себе до щасливого шлюбу, зміщуйте свою увагу від поганих шлюбів до яскравих і теплих відносин. Прочитати і дивитися надихнути історії любові. «Я люблю тебе». Дотримуйтесь щасливих старших пар, якщо це можливо, зв'яжіться з ними. Почуй, що дружина найкращого чоловіка в світі, навіть якщо він ще не є. Подаруйте себе невірно і ви відкриєте шлях до щастя.
2,2 км Я хочу мати дитину, але ви не поспішайте взяти активну дію. Можливо, це буде самостійно.
Що неправильно: Це бажання передбачає не тільки море, але океан страхів. Зміна зовнішнього вигляду, страху для здоров’я і здоров’я дитини, страху пологів, можливість не співати з роллю матері, покинутий, втратити себе, перспективу зміни режиму дня, безсонні ночі, кріючись у дітей, все це глибоко всередині.
Що робити: Перейти до здорової дієти, див. лікар перед тестом показує дві смуги. Груша, як правило, "повернути" від проблеми, не давати в імпульсі, щоб пропустити минулі немовляти і мами з інвалідністю. Ви не втратите нічого, тільки помножте. Дивитися, як інші мами обробити свої обов'язки. Якщо родичі мають маленькі діти, то спілкуйтеся з ними, тримайте дитину в руках, намагайтеся годувати. Підпишіться на форуми, знайдіть людей, які мають однакові почуття, як ви. Зосередитися на пологі вашої дитини, на користь. Уявіть прочитавши його казку увечері, ходьба, ви є стрункими, красивими і щасливими матір'ю... все за вами. Збільшити свої знання в цій області, тривога і страх ослабнуть і замінять приємними емоціями.
3. У Продовжити жити в пеклі, залити сльози, але акуратно кожен день прийти додому.
Що заважає: Старі настроїв «принаймні, але шахтні», страх «наодинці», безповоротність, можливе погіршення умов житла та втрати матеріальної безпеки в поєднанні з абсолютною небажаністю брати відповідальність продовжує залишатися яскравим майбутнім.
Що робити: Якщо ви скаржаєте про життя за рік поспіль, то причина цього - тільки ваша лінь. Почати з цього. Я все ж живе з цією людиною? Що потрібно бути вільним? Побоюючись самотності не існує, так як ви вже давно були єдиними. Проаналізуйте ситуацію в момент. Ви можете захистити своє рішення і не всі будуть задоволені цим. Збережіть сили і енергію, спілкуйтеся з тими, хто успішно пройшов через розлучення і відновив щасливе життя. Ми впевнені, що це не кінець, але початок вашого нового життя. Приготуйте холодну голову. Окупуйте свій розум, що не зачепивши на вчорашніх ізоляцках, але, знаючи відповідний житло, зайнятість, збільшення коштів, вивчення законів та прав, порядок оплати аліментів тощо.
4. У Хочу переїхати в інше місто У мальовничому місті з красивими будиночками, красивими людьми прогуляють вулиці. Ви хочете, щоб піти там довгий час, але валіза раптом зламала колесо і сьогодні ви спійшли прохолоду.
Що неправильно: Велике бажання подарувати великі зміни, і ви не підготували для цього. Зникнення змінного середовища, відмова, безробіття, відсутність коштів і підтримки, непередбачуваність, голод, зміна звички, все це не дозволяє приймати рішучий крок.
Що робити: щоб стати мешканцем красивого міста, потрібно відчути, що ви вже живете там. Знайдіть сайт вашого міста, ознайомтеся з новинами, але не для туристів, а й для місцевих жителів. Усвідомлення про діяльність, що здійснюється. Інтернет може зайняти вас в будь-якій точці світу, налаштовуватися в локальному каналі, радіостанцію, дивитися, слухати. Зробіть собі пару, або, можливо, десятки, друзів з потрібного міста, відповідають, дізнайтесь, як працюють речі, з виплатами, з житлом. Зайдіть на відпочинок. Не об'єднайте себе з туристичним транспортом, намагайтеся розводити в локальні функції, цінова політика, спілкуватися з роботодавцями. Ви не повинні знищити життя відразу, сам Всесвіт розповість вам, коли піти. Покажіть, що ви готові змінити. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
5. Умань Хочу відокремити від своїх батьків - "Діти дітей" краще на власній території, але ви все ще ховаєте в однокімнатній хрущовці, пам'ятаючи шкільні роки.
Що неправильно: Неважливо, що ваша мама перешкоджає створенню незалежного життя, ви комфортні і спокійні. Окремий житловий простір передбачає не тільки відсутність «сніданого сніданку», але й 100% відповідальність за своє життя. Ви можете відчувати свій стандарт життя і «незліття», особливо якщо ви звикли до обговорення телевізійних шоу з мамою.
Що робити: Вирощування! Крім батьків, в цьому світі багато інших цікавих людей. Почати пошук відповідного проживання, не завтра або в рік, але зараз. Пишіть рецепт «з улюбленим сніданком» і варіть себе. Стоп перегляд телевізійних шоу і перебування в домашніх умовах. Якщо ви не навчитеся «живо» за межами вашого будинку батьків, ваша «недбалість» може тривати у старій віковій категорії, і ваша зарплата назавжди залишаться скромним доповненням до пенсії батьків.
6. Жнівень Я хочу багато грошей - Всі люблять гроші, але вони не люблять всіх, і ви, здається, були б похилими.
Що неправильно: Велика кількість грошей створює велику кількість проблем, де зберігати, як зберігати і як його використовувати. Це означає, що ви явно не хочете. Якщо ви додаєте до цього життєздатного уявлення про те, як ваше життя і життя в цілому зміниться, то багатство в найближчому майбутньому не загрожуватиме вас.
Що робити: Чи не планується збільшити дохід на 10 разів. Заробляйте гроші поступово. «Мрія» збільшить дохід на 2-3 рази в першу чергу, це не буде істотно впливати на ваше життя, але навчить вас керувати більшою кількістю. Якщо у вас є якісь методики, такі як «збиток грошей», можна поступово «стимулювати» виникнення ще більше грошей. У будь-якому випадку, пацієнти і наполегливо рухаються до бажаного доходу, будьте уважні до подій і можливостей, що виникають.
7. Про нас Ви продовжуєте мріяти про вільний графік та «авторська виставка», але з року до року ви йдете на роботу в офісі на строгому графіку.
Що неправильно: Ви боїтеся зниження рівня матеріалу. Можливо, не всі в сім'ї будуть любити вашу нову окупацію, і ви повинні захищати своє рішення. Зміна вашого зображення не є частиною вашого плану. Якщо ви залишите офіс для вільного творчості, то це більш приємний варіант, але іноді ми змінюємо «безкоштовність» на «офіс» та «джинс» до «люксу». Неприємність натягувати на вузькій спідниці і куртку також може служити перешкодою для реалізації бажання.
Що робити: Якщо ви хочете безкоштовно плавання, починайте безболісно кроки. Під час свят, зануритися в нову діяльність, найняти роботу або спробувати присвятити стільки часу, скільки ви очікуєте, щоб дати в майбутньому. Перемістити нову активність поступово, шляхом створення групи інтересів, проведення кола у вільний час. Аксіті буде підходити, ви будете почувати себе більш впевненим, знайти необхідні з'єднання і зможете крокувати в нову роботу, вже маючи міцну основу. Якщо ви хочете переїхати до строгого режиму, починайте самостійно. Робота, навіть якщо ви ще не в офісі, згідно з графіком роботи, отримайте роботу з усіма, звикли до нового графіку. Поговоріть людей, які вже працюють над тим, що ви хочете. І навчайтесь... Це значно знизить страх, небезпеку і допоможе в подальшому прогресу.
8. У Я хочу подорожувати – далеко від вашого «ваги» ви не пішли і «поїзда» не далі, ніж овочевий ринок біля будинку.
Що неправильно: Ви не хочете змінити, ви боїтеся для вашого здоров'я, ви бояєте отримувати втрачені, хобі, літаки, заморське мовлення і все, що вибиваєте вас з вашої звичної ситуації.
Що робити: Визначте конкретний маршрут або країну, де ви хотіли б піти. Не відкладайтеся на пізніх «лівих речей», вивчіть вартість квитків, тури, можливі варіанти оформлення, дозвілля та відвідування історичних місць. Знайди місце, яке згасить вас. Якщо ви не освоїли нічого іншого, ніж слово «завдяки ви», то почуєте хоча б одну іноземну мову. Якщо ви вирішите на маршруті, розгляньте місцеву кухню, звичаї, ознайомтеся з відгуками, які вже відвідали країну своєї мрії. Якщо ви не маєте другу, то на спеціальних сервісах ви можете знайти себе "компатріоти - мандрівників", це знизить страх, як під час польоту, так і при відвідуванні незнайомих місць.
9. Навігація Хочу бути здоровим - Тиск неслухняний, алергія катування, сон здоров'я залишається сон.
Як здорові засоби, які приймають відповідальність за життя. Ви не готові до зміни ситуації, зникнення «чистості», збільшення навантаження, як вдома, так і на роботі. Захворювання дозволяє контролювати інші. Як світ відроджує вас, ви можете легко маніпулювати.
Що робити: Скажіть собі, "Я здоровий і щасливий!" Почати життя здоровою діяльністю. Виходите для прогулянок, рухайтеся, сміхатися. Вивчайте увагу та піклуйтеся про інших. При припиненні загоєння захворювання, хвороба перестає вас зануритися.
10. Хочу бути модними, красивими, добре загартованими - знову подивіться на ваші зламані нігті і витриманий крем?
Що неправильно: Якщо у вашій родині, крім господарського мила, інші косметичні засоби не були визнані, то страх «необхідний прихожий» цілком допустимо. Зміна іміджу, звички та способу життя вимагає відваги. Суворі думки інших про те, що ваш час "експерименти на себе" може також пригнічувати бажання змінити щось.
Що робити: починаючи з розробки найпростіших, але найголовніших звичок. Регулярно подбати про руки, порізати нігті, помити волосся і пам'ятати про видалення волосся. Все це можна зробити в домашніх умовах. Якщо цей етап пройшов, то додайте інші косметичні процедури з вашим доглядом. Безперервно розширити свої знання краси і догляду за собою. Усунення звички придбання одягу за принципом «чепа і універсальна». Вивчайте особливості вашої фігури, спробуйте речі в магазині, які ви раніше не змогли навіть доторкнутися. Не варто забувати, що «чарівність і привабливість» не тільки зовнішній вигляд, але і настрій, вміння тримати себе і стосунки з іншими.
Тепер ви можете дізнатися, що запобігає вашим побажанням від реалізації. Чи не сидять і чекайте, поки вона «розчинається». Якщо ви не досягнете успіху, то покажіть свою несвідомість, що ви готові дотримуватися своєї мрії, починайте з найпростішими діями і обов'язково почуєте вас і допоможемо вам.
Джерело: pavel-kolesov.ru/article/raznoe/10-zhenskikh-zhelanii-kotorye-ne-speshat-sbyvatsya