315
Приклад загоєння і дивовижної сили
У щоденнику Василя чоловіка, який знайшов сили в його майже 50 років, щоб повернути своє життя від голови до ніг. Що він зробив з собою в два роки, дав його початкове захворювання, є дивом. Історія життя Василя - це дивовижний приклад людської волі, і можливість знайти сили в самому собі, коли обставини вичавлюють як зчеплення.
Нижче наведено короткий примірник щоденника.
47 років приїхали непристойно. Життєвий як реактивний винищувач. Я працюю 18 годин на добу і іноді більше. Робота, як фізична, так і нервова, все разом. Спочатку я став спеціалістом, після чого я кладаю свою компанію і бізнес, здавалося б, все вийшло, але це те, що я зіткнувся, як тільки все вийшло. Голова і тіло збивають близько 10 років. Вічні червоні очі, вічна втома, постійно зачепивши себе каву і сигарети, іноді алкоголь, з висотою 172 ваги 98 кг, вже труднощі з вигином і заправкою взуття. Він не пішов до лікарів за 25 років, він постраждав всі застуди і недуги на ногах.
І після святкування 45 років я був буквально збитий. Незнімні болі в голові, в вухах постійне кричуче кільце, очі звикають до. Шлунок і нижня спина ламка, їжа не вбирається і не виходить, нога почала лікуватися. Це весна 2000. Я мав піти в лікарів, відразу знайшов багато різних мікробів і неприємних речей. Вони дали антибіотики і імунні препарати, які зробили його гірше через 15-20 днів. Я згадував свою молодь, коли в будівельній команді він підібрав яндіце і печінку припинив роботу, двічі перейшов до Міністерства води (вода, лазні, грязь) і все працювали.
Я пішов в Железнововодськ. Щохто я пити воду, приймати ванни, грязь, інший тиждень проходить і все, як мертві poultices. Вони впадуть в руки Малахівських книг. Брагг, Шелтон, Шаділов, Семенова, Гогулан, починає уточнювати щось на голові. Я навіть спробував (але це було дуже страшно, на нервах я можу стояти його або ні) 1 день голодного удару і клізми (хоча більше 200 грам не вводили будь-яким чином, болями пеклі). Він вийшов, який я дуже дивився.
Я прийшов додому, не було використання в лікуванні, тільки користь пошуку книг. Я після того, як я спробував відірвати один раз на тиждень і покласти себе на рослинну дієту (звичай, не без м'яса і т.д., як я не можу уявити таку річ без неї, і це почав виходити з мене, feces в відрох чорного кольору, як мазкова олія. І я відразу ж вирішив на голодний удар за 10 днів, але він вийшов 30. Але я зробив 2 помилки. Першим є те, що я все-таки копчений і не кинув, другий з'явився в лікарі, який здавалося б, має досвід у очищенні пацієнтів, вона вводила мене з різними сортами соляних розчинів, здавалося б, преципітувати токсини. Проходить після голодного удару ще 25-30 днів, але він все ще не відчуває здорових, хоча біль пропущений, голова освітлюється, хромат зникнув, але кишечник і печінка не працювали належним чином, їжа не засвоювалася, кали не утворилися, болі в животі завжди, не вдалося регулювати дієту. Я хотів перебудувати відразу, але тіло не хочу з яких причин. Загублена вага, але протягом 3 місяців знову вага майже відновлена (95-96 кг). Це був рік 2000.
Це 2001. Здається, що це стало краще, але не здорово, кишечник і печінка не працюють, жир як свиня, настрій сором'язливий, не існує життєвої енергії на всіх, одна труба залишається з реактивного літака. А потім руки і шия скручуються, і частина грудей. Біль лікть. Вони дають знеболювальні засоби. Я не можу ходити, я лежаю в ліжку, немає безболісної ситуації. Масажист і лікар на два тижні магія, без використання. Магнітно-резонансна візуалізація показала 12 протрузій і 2 грижі в шиї і верхній грудях (як я пояснив, остеохондроз є виступом дисків до 1 мм, виступи до 4 мм, грижі більше 4 мм). Я не пізнав решту хребта, але відчуває себе таким же. Рентгенів і УЗД показали новоутворення і пухлини в голові, шлунково-кишковому тракті, печінці. Настанови, зафіксовані 20 днів і 30 днів фізіотерапії - все це призвело до того, що він може жити без наркотиків, але, очевидно, біль просто тьмяне, але завжди був. Повна ішемія м'язів спини, шиї і рук, вони, погані речі, висихають кожну годину на 1 - 1,5 хвилини при судомах від кисневої голодації. Я не можу піднімати брита з рукою, я бачив тільки підлогу під мною, страшна депресія. Переміщення в кричу з 17:00 до 18:00 і бажання стрибати з 7-го поверху. Помаранчевий кінь, виріс на 100 кг.
Для мене це було 2 місяці, для мене, щоб зробити операцію (потрібно робити не за 1 хребта, але для всіх 33). Лікарі сказали, що я б тільки ходити під себе. Я прийшов по Бубновському в Інтернеті - лікування з рухом, дізнався, що ми також маємо своїх прихильників в Самарі, пішли на свій тренажерний зал, почали робити вправи через кричущий і гельський біль, спочатку я не міг навіть перенести руки і ноги. 3 рази на тиждень я почав робити гімнастики вранці, як я міг, на скрабах, і холодний душ. Протягом місяця гострий біль пішов. У нас є біль і тьмя. Через 3 місяці біль положення почали зникнути, жорсткість і неповність рухів залишилися, а також слабкість м'язів через їх повну атрофію в результаті їх кисневої голодації (спазм задніх судин привели до цього), і все почалося поліпшення, і настрій покращився, і пригнічення почали проходити, але виявилося не все так просто...
Я почав вводити нормальний ритм життя, збільшив навантаження і один раз, після того, як світло, але довге навантаження (не в тренажерному залі, на роботі) приколіть в грудях, що серце доки не знаю. Нав'язується так, що біль гельліст, в очах він темний, не існує сил і так протягом 1,5 годин, поки не прийшла амбулаторність, то щось було приглушеним, чекав і зліва, але вони нічого не пояснили. Після 3-х годин, як і знову швидка допомога, знову захоплюється і в інтенсивному догляді за 3 дні - велика проникаюча серцева атака. Триває в лікарні 20 днів, потім в санаторії ще 21 днів. Ледько прогулялася, на 2-му поверсі, 20 хвилин. Лікарі сказали в 4 місяці для шунтування або щось. Це занадто рано, щоб отримати сильніше (або отримати сильніше).
І я нарешті зрозумів, що я можу допомогти собі, ніхто не допоможе мені. Читання сотні книг десятками різних авторів (і ще читання та перечитування їх, пошук зерна). Почати роботу з дієти і очищення організму. Прогулянка по 500 метрів і поліпшується щодня. Поставляючи санаторію, я в останні дні пропустив 35 кМ (доктори просто розводять, я пішов з 7 ранку до 21 ранку, перерва тільки для обіду і плюс годину для відпочинку), на 4-му поверсі прийшла 2 хвилини, розпущена і не з'їдала їх їжі. Я пішов з санаторію, взимку почався, я прогулявся щодня в холоді протягом 2 годин (Я відразу ж пішов до роботи, пліт на хворий залишок ще 4 місяців), вранці я треную протягом 1,5 годин, вранці і ввечері я взяв холодний душ, дієта, голодні удари, постійний контроль над собою і пошук кращих варіантів їжі, голоду і вправ. Ось як 2001 закінчився.
З 2002 року я працюю над собою. Відхилений VTK (тобто від реєстрації інвалідності). Я пропущений під час голоду, не було сил в руках, спинці, або ногах, ледь переїхала. На швидкості 2 км на годину (важко, ніж прогулянка). Втрата ваги зменшилася, дієта покращилася. Я пішов до тренажерного залу (вся адміністрація там відлякалася, побігла після мене, не дозволяла мені біля оболонок, іноді приймала нітрогліцерин після кожного підходу). Сніг впав, почав ходити знову 25 км у неділю в 2-му день голоду.
Я вдосконалив свою дієту. Також кожен ранковий заряд 1 годину, душ 2 рази холодний. 2 рази тренажерний зал на 3 години і недільне навантаження в свіжому повітрі. У березні купив велосипед і почав їздити по 50 км у неділю (прочитано 3 день голоду). І в квітні я купив каяк і пішов зі своїм партнером 1-5 травня на водній дорозі. Продовжуємо вдосконалювати свої раціони та навички приготування їжі. Моя бальдість спочатку припинила лущення, потім з'явилася приємна шкіра, потім з'явилися гармати, потім пухнастка перетворилася чорною і стала твердою, потім з'явився ще один пухнастий, тобто зварюваність 10% зараз щільніше переросли (і мій прим'як - 70% голови). Цвяхи на ногах, які в цьому році потемніли, потемніли і частково знизилися, нові почали рости - рожеві, прозорі і гнучкі, забули те, що поганий настрій і втома, рани (порізи під час приготування) почали рости з дикою швидкістю, що раніше (3-5 років тому) загоюються через 2-3 тижні, і навіть при хворобливих відчуттів тепер загоюються в 2 дні.
Продовжуйте робити все, в червні знову на каяк на 5 днів чергова поїздка і виїзд на галявину, пропущена двічі на два дні, кожен раз на 3-й і 4-й день голоду. Не тримайте темпи, особливо тепла, і відпочивають більше, даючи мені можливість нормати здоров'я.
Результати 2-х років роботи над собою здали дивовижні результати:
Лікарі ледь виявили рубець і повідомляють, що це дивно тонкий і гнучкий, і працює разом з серцевим м'язом. Здатні навантаження 50J, 100, 150, 200, 250, 300 і і ішемії були виявлені тільки при пульсі 140 і тиску 180 (зимку імпульс 90 не був доступний мені). За словами лікарів, не кожна здорова людина може витримати таке навантаження.
Спілки почали хворіти довго. Я просто не знайшов його. Я говорю про великі суглоби. Це коліна, стегна і плечі. Справа в тому, що маленькі суглоби, пальці, ліктя, нога не працювала добре, але це не заважало. На колінах постійно змащувалися, рухливість склала 30-40% від усього діапазону руху. З підвищеними навантаженнями (стрибок, що потрібно взяти на плечі і перенести) боляче. Хіп - заплутані і збиваються, як зношені залози, і після невеликих навантажень були дуже запалені і боляче протягом тижнів, навіть не даючи вам спати, особливо якщо ви сидите в машині на доріжки навіть протягом 10 годин, суглоби болять протягом 3 днів, і 1 день і ніч дуже гострий. І збивали плечі, і не тримали навантаження, щось підняти (не досить важко, тримати на масі 5-8 кг), вже зумовили біль.
На даний момент коліна не скрипають, стегна не заплутуються, і не боляче, і переносить будь-яке навантаження, тобто. Я не боїться навантажувати до максимального (повторна сила м'язів). Плечі. Правове плече все ще трохи ослабше, ніж зліва в плані впливу на навантаження, хоча навантаження вже дуже висока, рухливість і гнучкість і розтягування всіх суглобів стає краще, ніж це було в 20 років (хоча я не особливо займаюся рухливістю і гнучкістю протягом 20 років). Пальці вигинають в будь-якому напрямку і не оббивають, ніжки також повершають навантаження, стрибають, стрибають, стрибають і не відчувають обмежень в рухливості. Єдиним обмеженням є координація, тепер потрібно тренувати нервову систему для управління тілом динамічно. За дуже довго (30 років) це не було зроблено (гра, рух), а нервова система просто ще не навчалася, як швидко контролювати тіло – нам потрібно дізнатися все це в новому вигляді.
Очі. Збільшився внутрішньокулярний тиск, завжди почервоний, протеїни були також кровоточивими, втомленими, водяними. Я не можу зробити точну роботу, не було гостроти, навіть скеля годинникача не допомогла, очі дуже швидко набридли, і був невеликий діапазон на відстані, коли він був гострим.
Я важко читати книги. Я постійно шукав кутів і відстаней. Я, очі хворіють і навіть далекозорий вік, потрібні окуляри, але вони ніколи не купували.
Тепер вони не боляче, не вода, білі ковдри, не втомлюються, читальні окуляри не обов'язково, я можу зробити точну роботу (хоча з лущенням годинникаря), farsightedness, звичайно, присутній, але набагато менше, ніж це було.
No окуляри. Lupa (склопластики) потрібна при вивченні тексту на упаковці виробів, коли невеликий пакет і багато тексту (композиція) супер тонкий друк, а також синього літер на синьому фоні. Я думаю, що це буде ще краще, якщо я роблю очі цілеспрямовано (чарівництво, сонце і т.д.), але я не робив це, очевидно, і це досить (Я не біжутерна робота).
Так! Очі з сірого відлякув синій знову!
шкіра, волосся, нігті. Вона була: шкіра флаббі, зморшок, іноді запалюється, виглядати не приємно. Нігті сухі, тверді, крихкі, на ногах в цілому два великих нігті зпадають, а сірі, хмарні і не ріжучі (сухий, ламкий). Волосся ламки, м'які, на голові велика обличка.
Бісер: шкіра гладка, тонована, навіть на підборіддя стала помітно краще, чистою, без почервоніння і запалення, зморшки випрямляють і розгладжують, що цікаво, навіть перед очима і в вухах (від посмішок)
Нігті тонкі, прозорі, гнучкі, легко розрізають і швидко ростуть (повний) і на ногах теж (нові хороші вирощені).
Волосіння стало міцним, міцним, звареним вкритим пістолетом, потім з'явилися рідкісні волосся, в даний момент 80% привареності покриті гарматою і 30% з них вже важко волосся.
Обстеження в момент захворювання показали наявність новоутворень в печінці, в підшлункової залози, голові, а також на спині, на хребті, під лопаткою леза була ліпома, розмір пачки сигарет. Отже, тепер про розмір півпакета з гумки Orbit. Я ще не зацікавила інші освіти.
Серце, судини. Було: задишка, печіння в грудях, високий пульс (90), високий артеріальний тиск (140-150 над 90-110), потім велика серцева атака. Я не можу ходити, я не можу ходити до 1-го поверху (тільки 10 хвилин). Серце постійно тягнеться, неконтрольований страх. Коли я спалю, я прокинувся 5 разів і відвертую нітрогліцерин, в цілому я призначила 5 препаратів, щоб пити для решти мого життя, і крім них я постійно використовую нітрогліцерин від атак (до 6-8 разів на день).
Тепер останній раз я відвертаю ліки 2,5 роки тому, нітрогліцерин від нападу 2 роки тому. Серце не боляче, не втомлюється, спокійно тренується при пульсі 130-135 б'ється, тільки при пульсі 155-165 б'є більше 2 хвилин є невелике печіння в грудях, але я вже можу закінчити його і продовжити навчання, а при пульсі 125-130 я можу працювати до 3-4 годин без перерви. Імпульс на відпочинок 56-60, тиск 110-120 на 60-75, на підлозі, в зимових лижах тихо бігти 30 км в 3 години 10 хвилин, влітку на велосипеді 70 км на асфальтобетонних дорогах в 2 години 20 хвилин або на біговій доріжці 15 км, на крихкому темпі в 1 годину 40 хвилин. Це на 2-му або 3-му добу голоду.
Вдосконалюється кровопостачання шкіри і кінцівок. Я не холодний взимку або спекотний влітку. Я дивився.
Ну, в кінці фото Василя протягом двох років життя, наданого в щоденному режимі.
Важко уявити, як змінюється ставлення до життя цієї людини після другого народження. Я думаю, що ці люди мають щось, щоб дізнатися про нас.
Джерело: truehealth.ru/pro-vasiliya-primer-ozdorovleniya-i-voli-dostojnyj-voshishheniya/
Як правильно проростити гарбуз насіння
Квіткові покривні рослини - ідеальне рішення для тінистого саду