Miriam Grossman: Коротка історія сексуальної освіти, або як ми відреагували сьогодні

Мирям Гроссман, доктор медичних наук, педіатр, який працює з дітьми, підлітків та у дорослих психіатрії. Він є автором незахищених і ви вчити мій дитина Що? Це журнальна версія статті з доповіддю, складеного на Всесвітньому конгресі сімей в Сіднеї, Австралії, в травні 2013 року.

Секс-освіта був колись простим біологіям. Учні навчилися фактів про життя, а з тих фактів він пішов, що секс був частиною чогось більшого званого шлюбу. Вчителі навчають дітей і молоді, що це був моральним і здоровим способом привести їх життя.

У ці дні люди розуміли, що чоловіки і жінки були різними, і що їх союз був унікальним, на відміну від інших відносин. Не кажучи вже про те, що хлопці зростали, щоб стати чоловікам, і дівчатам стати жінками.

Були лише два види захворювань, які передаються статевим шляхом, і принаймні одна з них була серйозною проблемою. Не розглядали нормальні поведінки, люди, які практикували їх, поважали потребу, і невинність дитини була цінною і дорогою.

Що змінилося.

Зараз у нас є «Комплексний» сексуальний «освіта». Включає обговорення ідентичності, статі, репродуктивних прав та дискримінації. Діти навчають, що вони сексуальні від народження, і це правильний час, щоб почати сексуальну активність, коли вони відчувають себе готовими. Вони навчаються, щоб вони мали право на задоволення, управління народами і аборт.

Умови чоловіка і дружини не використовуються в цій освіті, об'єднання чоловіка і жінки є одним з декількох варіантів, але що про моральність? Ну і не допускається відмова.

Ви не знайдете багато біологічних в подібній статевій освіті, але є велика інформація, доступна на різновидах сексуального виразу, прозах і мінусах різних контрацептивів і абортів, а також шкоду, що викликають гендерні стереотипи.

Не просте питання. Хлопчик може перетворитися в чоловіка або жінку або щось. Дівчина може відчувати, що вона народилася в неправильному тілі і хоче її груди видалені. Це нормально, діти навчаються це.

Є більш ніж два десятки захворювань, що передаються статевим шляхом, і інфекції з однією з цих «лових пластівців» розглядаються деякі статеві освічені препарати, щоб бути просто частиною вирощування. Лікар заявляє на YouTube-каналі, що ви отримаєте HPV (Human papillomavirus) як тільки ви досягнете інтимності." Ми всі отримуємо. й

І дитинства, і дитинства невинність? Забудьте його! "Освітній" матеріал, створений для дітей, приносить більшість дорослих незручних відчуття. На веб-сайтах, які рекомендовані для студентів, нічого не табу: садомазохізм, поліамідність і що колись називали "перевернутою" поведінкою... вони все добре і прийняті. Коли я почув про це, я був вражений. Якими можуть бути всі ці види поведінки, які позначаються поряд з здоровим життям? Як це зробити? Як це фінансувати?

Я дуже хвилююсь. Я хотів знати, де він прийшов з. Як ми прийшли до цієї божевільності?

Я почав вивчати історію сексуальної «освіти» і в результаті я написав книгу «Ви навчаю дитину?» Це те, що я знайшов з моїх досліджень у бібліотеках.

Сучасна секс-освіта почалася в шістдесятках. На основі моделі сексуальності людини імені Альфреда Кінсея. Завдяки блискучій і сміливій роботі д-р Юдіт Рейсман, ми зараз знаємо, що Кінсі був як кон людина, так і чоловік з сильно порушеною психікою.

Для Kinsey нічого сексуального був нормою, і я дійсно маю на увазі все. Він вірив, наприклад, що педофілі були неправдивими і покарання, накладені на них, були несправедливими. «Свідомість – незламний апетит», «Кінсі наполягають. Він викладав, і жив він.

Його офіційна біографія документів його життя creeds, на якій він заснував свою роботу і його особисте життя: «людя тварина» є omnisexual. «Традиційна моральність – деструктивна. Сексуальність - це незламний апетит. й

Коли я кажу, що Кінсі було психічно порушеною особою, термін не захопить рівень його психопатології. Я працював психіатром протягом тридцяти років і вірю мене, я зустрівся з деякими дуже дивними людьми. Я не легко шокував.

Але коли я почав читати офіційну Біографія Kinsey, що ви скажете? Це був - шкода для технічної банго -- справжній клінічний зразок.

Патологія прокидається в нього дуже суть. Він був збочений чоловік і його хвора емоційність виражається в його патологічній сексуальності. Він був засвоючений в гранату, дебілітація обсесії з широким спектром аноматичних поведінок - Я соромлюся від переліку деталей в цій статті, я тільки кажу, що я дуже сумніваю, що у всіх 62-х роках свого нездатного життя, Кінсі дізнався навіть один день, що здорова сексуальність в нашому розумінні.

Уві сні у Альфреда Кінсея. Він прагнув довести до світу, що він і його спосіб життя були нормальними. Середній. Типовий.

Він був суспільством, що живе з провиною, з його релігією, моральними кодами та обмеженнями. Суспільство зробило людей, які почувають себе винним для того, як їх природний хірург, і це було погано для здоров'я. Сняга Kinsey була вільною людиною з цих деструктивних установ — звільнити тварину людини. Він дав тисячі інтерв'ю, він зробив статистику, і він прийшов до висновку, що більшість людей практикують заборонену сексуальну поведінку. В середньому батько і мати жив подвійне життя, як і самі.

Його пошуки були серйозно розглянуті провідними науковцями, але критика, здається, непристойна в сучасному часі. Згідно з заявою Кінсі та його книг стали гарячими млинцями. Починалася і Західна культура почала трансформуватися.

Проте його дослідження було фундаментально неправильно. Тестові зразки були занадто малими, а демографічними параметрами були сильно спотворені. Він виключив деякі групи, як і зосереджені на інших, найбільш неоднорідних кримінальних проваджень. Його суб'єкти були попередньо зібрані, як він спирався на волонтерів, щоб зібрати свої дані.

Вся незліченна схема Kinsey була представлена в ряді книг і відео Д. Рейсмана. Я хочу, щоб перевірити її роботу в drjudithreisman.org, але я сподіваюся, що ви також мати сильний шлунок.

Kinsey помер в 1956. Це був час в Америці, коли завдяки антибіотикам, венереабіліті були вилучені захворювання. З одного пострілу сифілій і гонореї були "випущені." Вважалося, що кінець STD і кінець всіх інфекцій. «Ми бачимо фактичне усунення інфекційних захворювань». Чи можна ви уявити?

У 1960 р. таблетки контролю за народження стали широко доступні. З СТУД, які легко лікують, і з неприпустимими загначеннями, єдиною перешкодою до допустимої моделі сексуальності, була єврейська і християнська моральність.

У 1964 році доктор Мері Калдерон заснував Раду з питань сексуальної освіти та освіти (SIECUS). Це організація, відповідальна за написання матеріалів, які утворилися на основі сексуальної освіти і публікуються ЮНЕСКО. Вони є дуже активними в нападі на народи світу. Calderone створив SIECUS, надаючи їм кошти від Hugh Hefner (Playboy).

Як Kinsey, вона згорнулася на хресті, щоб змінити суспільство. Вона наполягає: сексуальна освіта занадто багато негативності, занадто багато фокусу на небажаних вагітності і захворюваннях. Реальна проблема, вона заявлена, ехоінг Кінсі, є те, що суспільство є гнійним і репресованим.

Не було в сексуальній освіті. Підхід SIECUS, Кальдероне обіцяється, буде базуватися на множині YES. Правильна сексуальна освіта навчить дітей, які з дня вони народжуються, вони сексуальні істоти і що будь-який вираз їх сексуальності є позитивним, природним і здоровим.

Вона розповіла батькам дитини: "Діти сексуальні, вони сексуальні думки і робити сексуальні речі ... батьки повинні прийняти і поважати їх сексуальний потенціал." Професійне навчання дітей нещодавно підтвердили сильну сексуальність новонароджених.

Що це означає? Будьте відкритими і позитивними, і замініть Нобелівську освіту з YES? Що означає? «Зроби себе з традиційних поглядів»?

Це означає більше, ніж промазувати і екстрасіталальний секс. Більше. Сучасна статева освіта збиралася розбити всі межі конвенції. В рамках SIECUS були так радикальні чиновники, які публічно заявляли, щоб бути розслабленими табу у дорослих/хвильних відносинах, навіть для найманих. Ворделл Померой, наприклад, студентка Kinsey, який служив президентом SIECUS, зазначеного з подіуму: «Це час, щоб визнати, що найманець не повинен бути оголошений перверсією або симптомом психічного захворювання. ?

Журнал Time написав про Пороші як члена лобі, який придбалий за гніздо. Він написав книгу, хлопці і секс, для віку шести і вище. Він заявив, що «людська сексуальна поведінка ... це те ж, що з інших тварин». Що таке патологічний стан? Calderone писав кілька слів для книги: Коли я прочитав свій рукопис, я говорю про себе, "О, він нарешті сказав. . "

(Calderone в даний час є священиком і є дивним парам, і каже, що він ніколи не здивує пара, яка ще не мала сексуального досвіду.)

Ще одна значуща фігура в сексуальній освіті є доктор Джон Гроші. У 1955 році висловив радикальну концепцію, яка маскулінність і фемінність – почуття, відокремлені від анатомії і хромосом. Він переконаний, що люди народжуються без гендеру, і тільки суспільство пристосували нас, щоб визначити себе як чоловік або жінка.

Мані був видатним психологом, він поважав цей день. Він описав педофілію як любовний парад з віковими питаннями. Mani також був частиною лобі, який виступає за найактуальнішим: «Це не обов'язково проблема для дитини, щоб мати сексуальні враження з родичем», - написав він, як Kinsey, Mani мав психічний розлад і постраждалий від емоційних проблем. Його особистість, як чоловік був в питанні і він harassed boys.

Дивовижною є те, що люди з глобальними психічними розладами та патологіями, використовуючи шахрайські дані та теорії, що дискредитовані наукою сьогодні, вдалося змінити багато суспільства. Сучасна сексуальна освіта ґрунтується на навчанні.

Як тільки я зрозумів, що засновники секс-освіти були – Kinsey, Calderone, Pomeroy, Гроші та інші – Я розумію, як ми отримали до сучасної комплексної сексуальної освіти. Тепер я знаю, як ми прийшли до цієї Боженості.

Настала від людей з глибокими порушниками психіків з їх небезпечними ідеями – вони часто були радикальними активістами, які бажали створити суспільство, де вони не тільки прийняли свою патологію, але й сльозяться!

Ці люди самі торофіли. І було в інтересах бачити дітей, як мініатюрні дорослі, які засвоюються сексуальним контактом, і право на згоду з цим контактом без втручанням дорослих, відповідальних за них.

Чому вони цінують невинність дитинства? Вони не думали, що діти були невинними. Вони також вважали, що обмеження сексу між чоловіком і дружиною був неприродним і руйнівним. Вони ніколи не боролися з інфекційними захворюваннями, вони боролися з древніми табу, вони боролися двобальними моральними

Підсумок: Вже сьогодні в соцмережах стартувала соціальна освіта. Її мета полягає у відкритті практично будь-якої форми сексуального виразу. Вони не спрямовані на запобігання захворювання, але при статевій свободі, або досить сексуальна невідповідність. Його мета – змінити суспільство, одну дитину після іншої.

Ви не повинні бути лікарем, щоб зрозуміти небезпеку цієї ідеології. Все, що вам потрібно, є загальним почуттям. У той час як засновники сучасної сексуальної освіти давно пішли, їх погляди живі і добре. Обов'язок боротьби з ним падає на плечі кожного відповідального дорослого.

Джерело: www.bleckt.com/publication/interesting/13122.html