Де жити добре

Вид з вікна, мабуть, найважливіший критерій при виборі квартири або будинку. Тут необхідно бути ілюзією простору. І сонечко. Доглянути парк і ліс з вікон. Але частіше все ще - парковка біля будинку і зайнята траса. Важко все ще є труби CHP з промисловою зоною. У цьому випадку допоможуть тільки щільно завісити штори і сни, які десь знаходяться будинки в самому краю моря.

Де жити добре

Невеликий котедж в Старому районі Копенгагена. Зведений в 1900 році.

909517р.

Домівка до коханого власника пряжі та текстильного магазину, Марія Worsaae.

Характер будинку є настільки потужним, що я відчуваю, як зерно піску, який дуже пощастило доторкнутися до частини такої красивої історії. Де жити добре

Фредерікстаденський район Копенгагена історичний. Асиметричні вулиці та двоповерхові особняки. Більшість будинків захищено законом і захищені архітектурними пам'ятками.
Будинок Марії знаходиться поруч з арбором, де зручно фотографувати текстиль для магазину.
Це місто, але в той же час так солодкий і спокійний, позбавлений снів. Де жити добре

«Я люблю бути тут і відчувати себе, як це мій будинок», – посміхається вона.
Простір в дусі мінімалізму відображає свою природу. На місцевому ринку і хлібобулочній випічці, де кожен знає один одному. А вранці у відкритих вікнах почуєте слухання птахів і мелодія, що сусіди грають. Де жити добре

Взимку, коли дні денного світла так короткі, я зберігся великими вікнами.
Я перемістила меблі ближче до них. Де жити добре

Марія займалася оформленням котеджу на тривалий час. Деякі меблі вийшли з родичів:
«Дім з історією вимагає оповідання всередині». )Де жити добре

Де жити добре

Де жити добре

Де жити добре

Де жити добре

Де жити добре

Де жити добре

Де жити добре р.

Де жити добре

Ви дивитеся на цьому шляху життя і ви розумієте, що панель хмарочосів нелюдно.
Особистий простір людини має бути ширше 50 або навіть 100 квадратних метрів, вбудованих в квартиру. Майбутнє у власних будинках. А сад або марина зовні вікна.

Джерело: art-defi.livejournal.com/