518
Де жити добре
Вид з вікна, мабуть, найважливіший критерій при виборі квартири або будинку. Тут необхідно бути ілюзією простору. І сонечко. Доглянути парк і ліс з вікон. Але частіше все ще - парковка біля будинку і зайнята траса. Важко все ще є труби CHP з промисловою зоною. У цьому випадку допоможуть тільки щільно завісити штори і сни, які десь знаходяться будинки в самому краю моря.
Невеликий котедж в Старому районі Копенгагена. Зведений в 1900 році.
909517р.
Домівка до коханого власника пряжі та текстильного магазину, Марія Worsaae.
Характер будинку є настільки потужним, що я відчуваю, як зерно піску, який дуже пощастило доторкнутися до частини такої красивої історії.
Фредерікстаденський район Копенгагена історичний. Асиметричні вулиці та двоповерхові особняки. Більшість будинків захищено законом і захищені архітектурними пам'ятками.
Будинок Марії знаходиться поруч з арбором, де зручно фотографувати текстиль для магазину.
Це місто, але в той же час так солодкий і спокійний, позбавлений снів.
«Я люблю бути тут і відчувати себе, як це мій будинок», – посміхається вона.
Простір в дусі мінімалізму відображає свою природу. На місцевому ринку і хлібобулочній випічці, де кожен знає один одному. А вранці у відкритих вікнах почуєте слухання птахів і мелодія, що сусіди грають.
Взимку, коли дні денного світла так короткі, я зберігся великими вікнами.
Я перемістила меблі ближче до них.
Марія займалася оформленням котеджу на тривалий час. Деякі меблі вийшли з родичів:
«Дім з історією вимагає оповідання всередині». )
р.
Ви дивитеся на цьому шляху життя і ви розумієте, що панель хмарочосів нелюдно.
Особистий простір людини має бути ширше 50 або навіть 100 квадратних метрів, вбудованих в квартиру. Майбутнє у власних будинках. А сад або марина зовні вікна.
Джерело: art-defi.livejournal.com/
Невеликий котедж в Старому районі Копенгагена. Зведений в 1900 році.
909517р.
Домівка до коханого власника пряжі та текстильного магазину, Марія Worsaae.
Характер будинку є настільки потужним, що я відчуваю, як зерно піску, який дуже пощастило доторкнутися до частини такої красивої історії.
Фредерікстаденський район Копенгагена історичний. Асиметричні вулиці та двоповерхові особняки. Більшість будинків захищено законом і захищені архітектурними пам'ятками.
Будинок Марії знаходиться поруч з арбором, де зручно фотографувати текстиль для магазину.
Це місто, але в той же час так солодкий і спокійний, позбавлений снів.
«Я люблю бути тут і відчувати себе, як це мій будинок», – посміхається вона.
Простір в дусі мінімалізму відображає свою природу. На місцевому ринку і хлібобулочній випічці, де кожен знає один одному. А вранці у відкритих вікнах почуєте слухання птахів і мелодія, що сусіди грають.
Взимку, коли дні денного світла так короткі, я зберігся великими вікнами.
Я перемістила меблі ближче до них.
Марія займалася оформленням котеджу на тривалий час. Деякі меблі вийшли з родичів:
«Дім з історією вимагає оповідання всередині». )
р.
Ви дивитеся на цьому шляху життя і ви розумієте, що панель хмарочосів нелюдно.
Особистий простір людини має бути ширше 50 або навіть 100 квадратних метрів, вбудованих в квартиру. Майбутнє у власних будинках. А сад або марина зовні вікна.
Джерело: art-defi.livejournal.com/
Сучасна наука вважає загибель ілюзії.
Miriam Grossman: Коротка історія сексуальної освіти, або як ми відреагували сьогодні