Ці люди почали жити тільки тоді, коли вони стали пенсіонерами. Фантастика!

Ці люди почали жити тільки тоді, коли вони стали пенсіонерами. Фантастика! Багато хто з нас вірять в неприпустимий стереотип, який старий вік не для нас, що «нормальний» життя закінчується в 50. Володимир Яковлєв, 56-річному знаходженню батька Сноб.ру та Коммерсанту тепер займається проектом Age of Happiness, де він подорожує по всьому світу і фотографії людей, які почали неймовірне нове життя на 50, 70 або навіть 80.

Патриарх російської журналістики показує, що це ніколи не пізно, щоб почати жити, як він завжди хотів спробувати. Яковлєв поширився в Європі, Китаї та США і спілкувався з кожним з своїх героїв.

Це найяскравіші приклади. Тексти пісень, а це означає: Поведінка мене, є дивовижні історії тут. Грета Понтаріеллі, 63. Грета почала танкувати два роки тому після діагностики остеопорозу. Це захворювання руйнує щільність кістки.

«Зміцнюючи свої кістки, мені довелося зробити більше фізичного навантаження. Але тільки витяжна вага є нудною. Ось чому я припинив клас, де я робив польський танці, вона говорить.

Lloyd Kahn перший скейтборд на 65. У першій сесії тяжко травмував руку. Кань звернув несподіваний висновок про свою відмову - і купив всі елементи захисного обладнання: колінні колодки, ліктяні колодки, шолом. Ллойд 79 тепер.

«Я не можу зробити ніяких хитрощів, таких як підлітки. І я ніколи не прискорю стільки, що я не можу стрибати дошку в будь-який момент, він каже.

Для більшості свого життя Павло Феген був мультимільйонером. Тепер в 80-ті він карамельний. Павло пішов з банкрутом і втратив все, що він мав на 66. Тепер його основний дохід є винагородою за свої вуличні вистави.

Ivoni Dole був залучений до автомобільної аварії, коли вона була 80. Вона була серйозно зухована, і лікарі радять її спробувати катання. Вона зараз 89 і продовжує не тільки навчати, але і конкурувати.

«Якщо я в поганому настрої, я думаю, що мій одноліток з кисневими масками, кладемо на ковзани і посмішку. й

Монсеррат Мехо щасливий, коли вона стрибає з літака з парашутом на спині. Ця 80-річна жінка стрибала кілька тисяч разів в останні кілька років. Повернутися до небесного І вона займається катанням на гірських лижах, намотуванням та дайвінгом.

Ніна Мельникова, 79. Антоніна Кулікова, 79. І з Новосибірськ. Жінки почали практикувати Айкідо у віці 70 років і тепер навчаються принаймні двічі на тиждень. Кожен тренінг триває близько трьох годин.

Йоганна Кваас, 88, є зіркою гімнастики. Стартував навчання у віці 56 років. І вона продовжує робити так успішно.

Duan Tsingfu нагадує нам, що ви можете мати гнучкість у будь-якому віці. Майстер – 76. Стартував навчання за 60 років. До цього, за цим чоловіком - 40 років важкої роботи в скляній фабриці. Коли він пішов, він міг ледь ходити. Майже вимкнено.

Пат Моорхед 80. Його останній ювілей відсвяткував серію 80 парашутних стрибків в рядку, без перерви. 82-річні витратили більшість своїх часів, які подорожують по всьому світу з дружиною. Відвідували понад 180 країн.

Рут Квіти стали DJ на 68 без досвіду. Вона росла по всьому світу, щоб популярні нічні клуби, поки вона загинула в травні 2014 року.

John Lowe став професійним балетним танцюристом у віці 80 років. Він зараз 94 і досі затребуваний на сцені.

102-річний цикл Роберт Маранда.

70-річної Анни Ларнаки виглядає як 40 років. Просто подивіться на ці фотографії. Вона говорить, що секрет її краси вегетаріанської дієти і сирої їжі.

Р

70-річний Джеффрі Життя почав займатися спортом у віці 60 років.

78-річний культуристів Джим Маврик став вегетаріанським на 50 років. Що він зараз.

р.

96-річний лижник Олександр Розентал

Синди Йозеф 61. Вона все ще дуже активний, працює як модель і веде популярний відеоблог.

Автор: Костянтин Шиян

Джерело: ліфтинг.com.ua/post/591