Як розвивати хороші та корисні звички

Природа людини - це те ж, що тільки звички виділяють їх. Українська

Ви коли-небудь думали, що це набагато простіше для людини, щоб видалити щось з вашого життя, ніж це зробити? Цей факт зробив мене серйозно.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Наприклад, кинути каву. Або зупинити продукти харчування, які містять клейковину. Ми можемо обмежити себе переглядом телевізора, але важко змусити себе читати щодня.

Я бачив це як особисте завдання. Більш того, в моєму житті я зумів розвивати свої звички: Я почав тримати щоденний щоденник, вправа, готувати. Як я розвив ці здорові звички? Які уроки можна застосовувати для розвитку гарних звичок?

Вирішити це важливо для вас. Це критичний і важливий крок до розвитку нової звички в житті. Ви не можете просто «як ти хочеш» навчитеся грати в гітару і чекати, щоб почати ратигувати нові пісні в тиждень. Ви повинні стати цілеспрямованою особою.

Коли я вперше почав тримати щоденник, тоді я не вірю, що я можу писати щодня. Я отримав пізно, я мав роботу зробити, або я просто не хочу взяти руку. Я мав нагадувати себе, що я мав на увазі себе, і це важливо.

Хороший спосіб нагадувати, особливо якщо у вас є хороша візуальна пам'ять, варто писати список всіх причин, які ви думаєте, що важливо для розвитку нової звички. Прикрасити його. Зробіть впевненість, що вам подобається. Тепер поставте його в місце, де ви побачите його щодня: приколіть його на дзеркало для ванної, на машинній панелі, на холодильнику.

Цей список буде служити нагадуванням про вашу мету, незалежно від того, чи є у вас можливість це зробити зараз або ні. Після того, як ви будете втілювати цю інформацію до мозку кісток, а необхідність нагадування зникне. Після декількох місяців питання, такі як, чи я збираюся взяти щоденник або чи є вільний час, просто перестане виникати.

Покажіть мені про намір. Ця ідея може здатися дивним або смішним. Як ви можете розповісти про своє рішення? Іноді буває просто в ході розмови. Якщо це не так плавно, в якому випадку, ви просто повинні бути відтінені про ваші наміри.

Не зупиняйтеся і продовжуйте розповісти про своє рішення всім друзям і знайомим. Чим більше ви ідентифікуєте з новою звичкою, тим більше він стає частиною вас. Також, коли ви розповідаєте інших людей про свої зобов'язання, ви знайдете його важче, щоб випустити їх. Ви будете враховані.

Я був одним з людей, які говорили про мій тренування щодня. Я ніколи не був дуже активною людиною, тому спочатку вона здавалася дуже дивним для мене, але з часом вона стала частиною мене. Крім того, мої колеги запитували кожного ранку, «Як було тренування в тренажерному залі сьогодні? Тому я відчув, що я повинен тримати там. Вам потрібен інший плюс для вашого проекту? Ви можете надихнути інших, щоб спробувати щось нове, як ви. Або приєднуйтеся до вас у свою чергу.

Коли ви починаєте щось нове, це добре, щоб мати когось навколо вас, хто може звернутися до нас. Однак не варто шукати людину, з якою можна говорити особисто. Зайдіть до бібліотеки і див. у разі виникнення будь-яких книг про вашу нову роботу. Можливо, є деякі навчальні DVD. Інтернет може бути джерелом ресурсів, які вам потрібно. Ви можете відвідати форуми, присвячені темі або дивитися відео онлайн.

Коли мова йде про навчання або намагатися зробити щось нове, ми все починаємо з коротким періодом боротьби, незалежно від того, чому ми вибираємо для вирощування нової звички, будь то через нашу мотивацію або просто, бо нам потрібно розвивати набір навичок. Чи не накопичувати всі питання самостійно. Просимо когось. Знайти відповідь.

Але одне з чудових речей, які намагаються дізнатися щось нове, це те, що інформація, яку ви отримуєте, є сортом їсти в мозок. Здається, що найкращий спосіб поліпшити свої навички в будь-якому полі, просто зіткнутися з проблемою, яку потрібно вирішити.

Нехай ваша робота стане для вас. Як хтось, хто є великим вентилятором спонтанності, вірити мене, рутин не до моєї лижіння. Але це не так погано. Це як формуються звички. Спробуйте зробити свою нову активність щодня, якщо це можливо одночасно. Вони кажуть, що ранок кращий час, коли людина має пік сили волі. Можливо, цей варіант підійде вам і. Але деякі з нас є совами, і є найбільш активними під час передпорожених годин.

Знайдіть час, який підходить вам і приклейте до неї. Якщо ви здійснили час для вашого класу, то ви можете зробити це, ніж якщо ви просто плануєте це зробити протягом дня.

Зберігайте те, що ви хочете. Ви не можете вирощувати звичку, якщо ви зберігаєте його повторно. Що таке визначення звички? Подаруйте собі слово, щоб залучити до своєї нової діяльності за певним періодом часу. Дослідження показують, що він займає 21 днів для розробки нової звички. Я не знаю, якщо це 100% правда, але незалежно від думки, цей термін є саме те, що ми повинні прагнути. Особисто я віддаю 30 днів.

Пам'ятайте, що ви не повинні зробити щось щодня. Ви можете перейти на небайдужі зустрічі улюбленого клубу. У цьому випадку потрібно дати собі більше часу для розвитку звички.

Не розчаровує, якщо щось йде неправильно, або щоденне тренування перетворилося на щотижневий тренування. Як мінімум ви спробували, і це більше, ніж деякі люди зробили в їх житті.

Якщо це дійсно важливо для вас, тримайте спробу. Хоча ви встановлюєте терміни для себе, ви, хто визначає курс, який ви слідуєте за вашим бажанням.

Ми всі дуже вразливі, коли ми навчимося щось нове, навіть найкращі з нас, які здаються крити конструктивну критику. Не дуже важко і пам'ятати, що ця планета сповнена нових речей, які ви можете дізнатися і спробувати. Їх запас просто невичерпний.

Джерело: justpost.com.ua