Життя за мотивами «відведення природи»

В результаті еволюції всі тварини набули багато властивостей, які допомагають їм існувати з найбільшою ефективністю в конкретному середовищі. А також отримати і споживати певну кількість їжі з найменшим пошкодженням здоров'я. Людина не виняток і сьогодні його життя далеко від природи приписується до нього.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. У статті обговорюються питання.

Чоловіче місце в природі. Його харчування, звичаї і здоров'яДля того, щоб бачити натурне місце для людини в природі, необхідно відлити гордість і подивитися на нас з точки зору тварин. Це не просто зробити, бо для більшості, слово «середній» наноситься на образ людини. І це наша гордість, яка не дає нам байдужим дивитися на здавалося б, простий стан справ. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Це не складно з одного боку, але настійно «звірити» з іншого, знизивши нас в очах в «під ключ».

Ми не схильні до врахування інформації, яка не підкреслює наші звички і не виправдовує наших слабких сторін. Важко прийняти те, що написано в біологіях підручників, як 9-го класу, на відміну від авторитетних медичних висновків, які ми омніво. Але якщо для лікарів людина є топом харчової мережі, для біологів це очевидно, що ми, Гомо сапірен, належить до порядку примушених і родючих ссавців. І постійне вживання незвичайної їжі обов'язково вплине на здоров'я.

Не існує точки побудови раціональних теорій, тому ми родючі, а не омніво. Людина, яка приводиться в життя емоціями, крім спраги за правдість, миттєво побачить «промені логіки» в якому написано. І тих, хто не бачив світла відразу, навіть після багатьох спорів, залишаться з їх поглядом.

Я не знаю, що пригнічує людей ближче до, я не знаю, як ми еволюціонували з герпесу, або навіть якщо ми перетворилися на всіх. До цього дня на цій темі є багато спорів і вони суперечать один одному. Але це безпечно сказати, що ми маємо багато спільного з ними. І не тільки з фізіологічних причин.

Ось стан здоров'я і способу життя наших близьких родичів: серед них немає слабких і хронічно хворих осіб. Ні худі. Є тисячі захворювань, які ми маємо. Проблеми з зубами, волоссям, шкірою та зіркою в грунтах також з'являються у вигляді рідкісних виняток. Так, вони можуть бути інфіковані, але не після того, як “посидіти на проекті” або “колювання не щільно натягається на вухах”. Приголомшлива витривалість і здатність жити в русі для них є нормою - енергетичні витрати мінімальні. Необхідність їжі також нижче. Це лише деякі критерії для здоров’я, і тому наші.

Як приміти, помірно гаряча і вологий клімат ідеально підходить для людини. Фрукти та фрукти та овочі. У надзвичайних ситуаціях нестачі їжі ми будемо використовувати сире м’ясо тих, хто пасує, а також устриці, рибу, водоростей, трави тощо.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І, звичайно, щоб повернутися до цього, ми просто... здоровий спосіб життя.

Жива за мотивами «зародження природи» – це наше здорове життя.

Природний спосіб повернути людину до свого природного стану здоров’я – розмістити його в найбільш специфічних умовах для нього:

• Це харчова нестача, а не велика кількість. Дієта повинна складатися з продуктів сирої рослини, тобто видів продуктів харчування.
  • Ведення
  • Сорт природних умов: тепла, холод, дощ
  • переважно гаряча і вологий клімат. Свіже повітря і чиста вода для питної та ванночки, сонця та ін.
Як тільки в таких умовах ми починаємо змінюватися і адаптуватися. Крок за кроком буде сформований сильний і гнучкий організм, який був задуманий нашим творцем. Що ми сьогодні називаємо здоровий спосіб життя є частковим імітацією таких умов. Почати з відторгненням алкоголю і нікотину, і закінчується зміною дієти і щоденними включеннями спорту в життя. Чому це зробити? Заради здоров'я і благополуччя, міцності і витривалості, нерозбірної свідомості і «фантазії» думки.

В результаті, чим більше ми підходимо до нашого способу життя на види, тим далі рухаємось по шляху до здоров'я.

Які умови здоров'я важливіше? Немає нічого «більше важливого» або «безкоштовного». Не те, що рух є більш важливим, ніж правильне харчування або свіже повітря. Пригоди у здорових спосіб життя краще розміститися на основі своєї актуальності. Виготовляючи «неправильне» і в той же час біг і загартування не найкращий варіант. Вранці, починаючи з самого ранку, серед смогів мегаполісу. Побачити, як багато людей буквально приходять до життя, вийшовши за пару тижнів відпустки до моря! «Мінглінг» з нашим природним кліматом також робить свою роботу, якщо воно доведе відповідне.

Зміна одного стану обов'язково перетягніть інші разом. Зміна дієти може зробити вас, щоб рухатися, і купання часто в морі може спровокувати бажання їсти світлі продукти і т.д.

Сучасна цивілізація та здоров’яСуспільна адаптація неоднозначно опосередковано нас до «втілення», відсутність руху та чистої природних умов, будь то повітря або водойми.

Очевидно, що здоровий спосіб життя є компенсацією цих шкідливих впливів. І якщо ви хочете мати здоров'я, призначене для нас матір'ю Природа, вам потрібно компенсувати якомога простіше для цих ефектів.

Але слід розуміти, що сьогодні соціальна адаптивність також є невід’ємною частиною здоров’я. Якщо людина веде здоровий спосіб життя і досягла приголомшливого фізичного стану, але в той же час є знахідка суспільства - його спосіб мислення обов'язково постраждає і ви не можете назвати його повністю здоровим.

Щоб переключатися на конкретне харчування, сиру їжу, і одночасно залишатися в повній гармонії з суспільством неможливе. І більшість з них просто не дають цього значення. Але здоров'я не тільки чистота і витривалість тіла, але і розум.

Звичайно, не кожен може компенсувати наслідки соціалізації. Свіжі фрукти і кришталеве прозоре повітря, прозорі водні тіла і тропічна погода є неприпустимою розкішю для багатьох. Але здоров’я не те ж саме для всіх! Але щоб знайти спокійний психічний стан, ніколи не хворіти і мати достатню для повсякденної діяльності витривалості і сили - може будь-кому сьогодні. Що б не потрібно більше знайти компроміс.

Джерело: truehealth.ru/zdjrjvii-obraz-jizni-po-chertejav-prirodi/