Зцілення матері слово

Мати для хворого малюка - ліки сильніше, ніж таблетки, порошки і медикаменти. Мати може допомогти дитині впоратися з будь-яким, навіть найсерйозним захворюванням. Один з найвідоміших дитячих психіатристів і психотерапевтів, професор Борис Зіновійович Дракін, який створив унікальний психотерапевтичний метод лікування дитячих недуг - Мама-терапія. Його метод був розроблений і запатентований, визнаний Всеросійським товариством Психіатристів, затвердженим Міністерством охорони здоров'я.

Що таке суть цього відомого методу?

Між молодою дитиною і матір'ю є дуже тісний емоційний зв'язок, який закладений чисто біологічно, на стадії вагітності і грудного вигодовування.

Голос матері стає чимось, як внутрішній голос юної дитини, тому він впливає на його набагато більше, ніж будь-який терапевт. Особливо якщо голос матері передає маленькій людині, що йому потрібно найбільше – любов матері та почуття безпеки – своєрідний психологічний плацента.
Саме тому практично будь-яка мама може стати цілителем своєї дитини.

Перш за все, є те, що може бути викликана «повідомленням». Це як син або дочка налаштовує спільну психоемоційну хвилю з матір’ю. Після чого настає «фізичний блок»: мати ініціюється у дитини ідеальну картину, без дефектів і недуг. Наступний блок – нейропсихологічний. І нарешті – «блок традиційної медицини». «Знімний» від хвороби дитини може стати загальним холодом, і чим більш серйозним. І почався сеанс психотерапії з тим же, що вона – сигнал любові. Мати підтверджує свою спільноту з сином або дочкою, природність і безперешкодність своїх зв’язків. Дитина може бути спокійним: він захищений, матір його з ним, вона любить його.

Техніка корисна всім, в тому числі здорова дитина, фрази і вирази ретельно відібрані. Ви повинні дізнатися ці фрази і розповісти про вашу дитину кожну ніч, чекаючи його, щоб закохатися.

Метод лікування мами

Підхід реберця дитини в 20-30 хвилин, переконайтеся, що він засвоюється, торкнувшись його ручкою або головою легко і скажеш (перший психічно і потім гучно) фразу фразою.
Спробуйте зробити це повільно, з повним зусиллям вашої материнської конвекції, так як якщо відправити малюка «хви любові».
Повторити процедуру щодня. Програма розрахована на середньому 2 місяців, але поліпшення стану дитини почнеться раніше. Не потрібно міняти слово і перепланувати фрази в місцях, так як ця послідовність зарекомендувала себе в наданні допомоги багато тисяч дітей. Це загальна програма, яку можна використовувати в ряді простих випадків самостійно. Індивідуальна програма створена і налагоджена в процесі лікування спеціалістом. Найголовніше, щоб завжди кінчити з забезпеченням незрівнянної любові. Вся програма абсолютно позитивна, немає «не». Ви просто пробудете у вашій дитині бажання бути гарною, щасливою, здоровою і цементною впевненістю, що це можливо.

Ось текст основних блоків з коментарем Дракіна.

Блоки 1. Вітамін материнської любові

Я люблю тебе дуже, дуже багато.
Я маю.
Ти мій власний шматочок крові.
Я не можу жити без тебе.
Я і Дад любов ви дуже багато.

Блоки 2. Фізичне здоров’я.

(Мама думає про ідеальний образ своєї дитини.)
Ви сильні, здорові, красиві жінки, мій хлопчик.
Ви добре їсти, тому ви швидко ростете і розвивається. (Це слово чудово працює. Маленькі дівчата мають хороший апетит.
У вас є міцний, здоровий сердець, груди, животик. (Це інсталяція для зрізання всіх психосоматичних захворювань: астма, серцева невроза, жовчовивідної дискінезії ...) - Ви легко рухаєтеся і красиво. (Всі рухові порушення видаляються.) Ви загартовані, рідко хворіли.

Блоки 3. Нейро-ментальне здоров’я

Ти спокійний хлопчик. У вас є хороші нерви. Ви хворієте, ви подібні,
Ти розумний хлопчик. Ваша голова добре розвивається. Ви зрозуміли і запам'ятовуєте все добре.
Ви завжди в хорошому настрої і вам подобається посміхатися. (Ми захищаємо дітей від депресії і всієї групи психічних розладів.)
Ви добре спати. (Ця установка починається дуже швидко.) Ви падають легко і швидко, ви тільки маєте хороші мрії. Ви добре відпочиєте, коли ви спите.
Ваша мова розвивається і швидко.

Блоки 4. Емоційний ефект, очищення від захворювань

Я зіткнувся і відкинув вашу хворобу і ваші труднощі. (Мом відноситься особливо до проблем дитини.)
Я відкинувся і відкинув ваш поганий сон. (Якщо дитина не спить добре) Я знаходжу і кинувся на ніч.
Я відриваю вашу сльозу.
Я відкинувся і відкинувся від їжі.
Я люблю тебе дуже, дуже багато.

Джерело: Eco-mir.org/en/node/3923