Занурення знову. .

Я шкода і пам'ятаюПісля того, як час, досить довгий час назад, я стояв перед с. метро "Проспект Ветерани" і спробував поломитися з моїм, потім дружцем. Я перетягував свій одяг і фотоальбом з мене і наполегливо захопив його в руках: візьміть, вони кажуть, що нічого не потрібно в домашніх умовах. Він не здавалося вірити, що сталося до кінця, він спробував відштовхувати, що він приніс, і він завжди просить мене прощення. Так, я вже сказав йому, що Я пробачив його, і я не відступив на всіх – навіть що він скинув з іншим. Я пробачу, я пробачу, ви бачите, я не сердитися. Але наші відносини не мають сенсу. Молода людина, здається, не розуміла: добре, він апологізований! Апологізований дуже багато! Він оцінить мене і побачить мене! Він пообіцяв мене ніколи не знову! Він не хотів, що дівчина дуже багато. Чому, чому не можна знову почати, добре, він апологізований, і навіть припав до колін в падінні парк, і я навіть сказав, що я пробачаю - але відразу ж сказав, що це було закінчено. Як це кінець, ви пробачте мене?

Коли я хочу, я досить дамн, щоб ми зламали. Я ніколи не змогла передати йому одну важливу річ. Хворобливість не означає скидання відносин і амнезія для всіх неприємних речей, які трапилися між нами. Побачити не помсти, не покарати на деякі речі, які трапилися у відносинах. Це означає, що ті речі, які були «мислими» у відносинах (повернення, небезпека, добробут) перестануть бути актуальними і йти в минуле. Але вони були! Всі ці речі існували, вони трапляються у відносинах! Я не можу вирізати шматочок кори, щоб забути те, що сталося, і я не збираюся до того, що насправді не сталося. Він просто припинив боляче, це все.

Але я знаходжу, щоб пробачити, щоб не сталося. Це сталося, що б це було: зрада, приниження або якась інша боляче. І тепер я знаю, що мій партнер, хто може зробити це мені (як тільки тому, що він зробив це мені перед). І я маю на увазі, якщо я хочу мати зв'язок з цією особою, яка може зробити це мені.

Я не хочу зв'язків з цим хлопцем. Я не бачив себе в місці своєї дівчини, який активно загинув його і витягне його з інших місць людей, я не знайшов нічого привабливого в цьому.

Я не вірю, що прощення повинна означати, що пам'ять про ворожіння відхилена. Ні, людські стосунки не мають можливості «перезавантаження». Тут інформація постійно написана на вершині старого, і не існує способу викорінення певного сектора з того, що сталося.

Я не пам'ятаю, що) колись написав приголомшливий пост, головне значення якого я процитувати з пам'яті. (Якщо хтось визнає автора, будь ласка, дайте мені знати.) Отже, друг написав, що є, вони кажуть, дуже важливі книги і фільми, які він хотів би показати свою дочку. І один з них – мультфільм «Король Лева». І найголовніша сцена в ній є однією, в якій маленька Сімба висихає над корпсом батька, лев царя Муфаса. Ви пам'ятаєте, що сталося? Припинити маленьку левову кубку, де він заборонив піти, і батько врятував кабу за вартістю свого життя. Неймовірно доторкнувшись момент мультфільму - це той, коли дитина лева куб попросить прощення від без життя батька; на цьому місці майже всі аудиторії труси.
І найголовніше зрозуміти з цієї історії, що іноді є ситуації в житті, коли ви можете попросити прощення тисяч разів, і це не змінить нічого. Муфаса все ще буде мертвим, незважаючи на біль Сімба і провину, навіть якщо маленький левовий куб потребує батька. Звісно, батько лева кинув дитину (після того, як батько благословить Симба, який виріс з небесного), але це прощення теж нічого не змінило: левовий цар був мертвим, і його син змушений виростити сиріт, страждаючи від гранати і гострого провини.

Я кажу це знову. Важливо.

Часів, коли можна обробити тисячі разів. І нічого не змінить.

Життя не може бути завантажено з резервної копії – що вже сталося.

Якщо ви хочете, ви можете пропустити когось, хто винний. Це іноді (не завжди!) позбавить від болю. Але не прощення може змінити все, що сталося: що вже сталося, і ми повинні жити з ним. Ковані або ні.

Подбайте Будьте обережні з відносинами.

Життя крихкий, і говорячи “соррі” тисячі разів на могилі коханої людини нічого не змінить. Але ви можете втратити не тільки життя - довіра, наприклад, так само як одноразово. Це або там, або це втрачено. І мільйон «Я шкодую» не повернеться. Це неприємне відкриття стикається з тисячами пар, які намагаються чоловічим відносинам після невідповідності одного з партнерів. І здається так само, як завжди, але любов не прилипає, не йде стара. Про нас Взаємовідносини з цією новою особою, яка стала партнером, ніколи не буде таким же, як і раніше. Навіть якщо вони дійсно хочуть,

Довіра. Любов. Проксимість. Це всі речі, які не прилипають разом, ремонт і перезавантаження.

Але можна пробачити, звичайно. Хоча це не потрібно.

Автор: Павлова Єлизавета

Джерело: psyholog-in-web.ru/ 2013/09/03/snova-o-proshenii/#more-447