Оздоровчі властивості яблучного оцту

Товари, які ми завжди маємо в шафах на кухні, мають безліч корисних властивостей. Але ми не знаємо про це, і якщо все відбувається, ми працюємо в аптеці для дорогих препаратів. Чи можу я? Тепер я пропоную говорити про яблучний оцет.

Почнемо з простим рецептом. Для 1 склянки теплої води 1 чайна ложка меду і 1 чайна ложка яблучного оцту. Пити і пити. Дуже просто. Це смачно.

Але для чого і як її пити? Я спробував цей смачний напій в холодну пору року, в холоді листопада. У нашому покраїнському театрі вони не поспішали ввімкнути на опалення восени, а ми, початківці актори, почали зрізувати носи, кашель, загорнути наші горлі шарфами. А які трансформації на стадії, коли ніс не дихає, в горлі голки температура піднімається. А потім наш директор, який подорожував по країні і знав багато речей, розповів нам цей простий рецепт. Починаємо пити напій оцтом і поступово, без медикаментів, пропускають холод.

Виявилося, що напій з яблучним оцтом покращує імунітет. Я відвертаю себе і дав мені дев'ятирічного сина, який відразу оцінив цю смачність. Тепер він 19 років, він був від мене довгий час, але він ще варить себе склянкою оцту ввечері. Під час гострого застуди він пом'якшує горло, знімає білий наліт, прогріває бронхі. І краще не чекати, поки не застукає вас, і для того, щоб запобігти 2-3 склянки в день прийняти. Я був дуже боятися, що він пошкодить мої нирки, після усього оцту! Виявилося, що навпаки, цей напій очищає нирки від піску і запалення. І тоді було добре.

Потім я читаю, що яблучний оцет багатий мінералами, тому він зміцнює нігті, волосся і зуби. І це так важливо у віці брудної екології і величезного ритму життя.
Яблучний оцет має довгу історію застосування. Зовні використовується для запалення сальних залоз, грибкових захворювань, а також для надмірного запаху поту, лупи і опіків. Внутрішнє використання оцту є ефективним для головного болю, очищення артерій і поліпшення кровообігу, спалювання жиру, поліпшення роботи верхніх дихальних шляхів.

А нова традиція народилася в нашій сім'ї: вранці я зроблю 1,5 літрову пляшку напою, ми п'ємо її в день з сином, як сік або чай. Через два тижні я зрозумів, що ноги припинили набряк. І тепер влітку я можу втекти від набряків. У вас є так - вранці в піщаних ступнях, а ввечері більше немає? І так зробив І. Тепер забули про набряк. Яблучний оцет допомагає. І я дуже люблю це: смачний, корисний, простий і дешевий! Але перед тим, що так багато грошей на продукцію ніг пішли, принаймні тисячі місяців!

Що ще робити оцет? Жінки, напишіть її вниз! Напій допомагає з зайвою вагою. Вайнгар розбиває жири, тому його прийом дуже корисний для людей, схильних до зайвої ваги. У поєднанні з фізичними вправами цей метод дає дуже хороші результати.

Ось як яблучний оцет може підтримувати вашу красу. Я зроблю тонік, який очищає обличчя ввечері. Візьміть 100 мл мінеральної води, 1 чайну ложку яблучного оцту, 3 краплі ефірного масла. Я збираю кедрову олію, тому що моя шкіра жирна. Мінеральні, масло і оцет заливають в пластикову пляшку з викруткою кришкою. Я помішуючи речі. Перед кожним застосуванням лосьйону змийте пляшку і потім змочіть бавовняний диск. Потім протріть обличчя. Відчуття свіжості і легкості. Всі поживні речовини оцту проникають на шкіру, роблять її міцними і свіжими.

Одного разу я вирішив використовувати цю лосьйон для рубати ноги. І уявіть, що шкіра на ногах також поступово стала м'яким і чистим без сторонніх засобів. І не пахнуть, особливо влітку! Дуже важливо, щоб не зробити лосьйон для майбутнього. Газ з мінеральної води випаровується разом з ефірними маслами, ефект не настільки сильний. Використовуйте 100 мл, потім зробіть новий, тому що весь процес приготування займає 3 хвилини!

Тепер ми будемо говорити про найважливіше. Як вибрати компоненти для загоєного напою з оцту і для його іншого використання. Зайдіть в будь-який супермаркет і подивіться на вікно. Вам буде запропоновано величезну кількість пляшок з написом «Апійський оцет». Шукаємо! Якщо рідина в пластиковій пляшки повністю прозора, то швидше за все, просте оцет з ароматом яблука. Немає нічого спільного з цим продуктом! Справжній яблучний оцет продається тільки в чорно-білій скляній пляшці, яка не пускає сонячне світло через. І в нижній частині такої пляшки слід бути природним осадом, темними пластівцями. Це різновид оцту можна придбати.

Як вибрати мед, я думаю, що у вас є рецепти. Моя дід використовувала хімічний олівець на медових ринках. Якщо олівець в меді залишив блакитний слід, то він не медовий, але цукор і вода. Зараз немає таких олівців, але є надійні і перевірені постачальники. Я раджу, щоб знайти їх один раз і ніколи не змінити їх. При приготуванні напою обов'язково пам'ятайте, що вода повинна бути теплою, мед не зберігає свої лікувальні властивості в воді при температурі вище 70 градусів. Найкраща вода 45-50 градусів. З холодом напій слід п'ятити невеликими грудями, щоб корисною рідиною повільно загорнула горло, зігріваючи бронхі.

І в кінці нашої розмови про чудотворний напій, бюстгальтер розповість вам, як зробити яблучний оцет самостійно. Довгий час, але ефект перевищить ваші очікування! А якщо у вас є багато яблук у вашому саду, то це дуже хороший спосіб зберегти свої корисні властивості.

Ми беремо яблука будь-якого сорту в кількості 5 кг. Натерти їх на тертці, додати трохи кип'яченої води, 100 г дріжджів, 200 г житних тріщин і 1 кг цукру. Все це поміщається в емальовані страви (або скло, але не алюміній!), покриті тканиною і ставлять в тепле місце. Стирайте всю цю масу слід 1 раз в 3 дні. Після 10 діб розчин проціджують, до нього додають 100 г меду і 100 г цукру. Потім розчин заливають в скляні пляшки і накривають марлею. Після 4-6 тижнів оцет перестає бродіння, тому він готовий і може бути відфільтрований і заливається в чисті скляні пляшки. Важливим моментом для зберігання є закриття оцту. Трейс повинен бути відварений. І якщо ви хочете зберігати оцет дуже довго, то залити пробки парафіном або воском. Але навіть тоді краще зберігати його в холодильнику. Якщо зморшок утворюється плівка на поверхні оцту, не кидаємо її в будь-якому випадку! Цей оцет матки, вважається кілька разів більше загоєння, ніж сам оцет! Якщо у вас є заспокійливі суглоби, або холод падає з ніг, або на шкірі рясні висипання, то їсти одну ложку матки (але ви не боїтеся її непристойним зовнішнім виглядом), і ви відчуєте свою потужну допомогу вашому здоров'ю.

Вона поділилася знаннями з нами.

Джерело: vk.com/club80904781?z=photo-56686603_344745341%2Fwall-80904781_25