Як отримати будинок, якщо ви були

3250Р. 3700Р.

Вчора в метро, в машині я чув знайомі сльози: «Допомога, я був робдом, дати гроші...» – потім я припинив прослуховування. Увімкніть навколо, я бачив, що хтось скаржаться з вікна. Вона була тітка в її 50-х, добре роздягається, і не виглядала як професійний гірчичний мангар. elderly леді сіла на лавці, покривається її обличчям з її рукою і кричавою.

На жаль, вона стала дуже шкода - Я не встиг стрибати з автомобіля, але я пам'ятав останню ситуацію: Я теж був не так довго. Вони витягують гаманець і ключі з рюкзака, лівої голодності і без грошей протягом декількох годин, щоб чекати поза, поки вони принесли запасний ключ. Що дама на підлозі була очевидно набагато гірше - але мій досвід був досить гострим і негативним. Однак леді, здається, була плутана і не знаю, що робити – я збираю свою сміливість досить швидко, знімаючи на чужих гроші на мікроавтобусі і поїхав додому з ІКЕА, де я, насправді, був позбавлений мого гаманця. На шляху я скаржав усім, хто знав на телефоні, і вони дав мені моральну підтримку. Моє враження дружби з хіппіями та ударним походом (на мою молодь) допомогли мені швидко реагувати.

В цілому я хочу поділитися життєвими хаками того, що робити, щоб мінімізувати ймовірність лубіння, і що робити, якщо ви вже були робленими.

1,1 км Гроші та цінні папери знімаються за принципом «порушення». У внутрішніх кишенях, в нижніх шарах одягу, тобто вони можуть бути отримані тільки шляхом відключення одягу. Задня кишеня джинсів, сумок і зовнішньої кишенями курток і пальто є вразливостями. Важко підібрати свій гаманець з внутрішньої кишені, ніж він буде розрізати свій мішок, коли ви купуєте і спокійно вкрасти гаманець звідти.

2,2 км Поцілунки в основному зацікавлені в грошей і малих, але дорогих предметів (iPhone, гаджети). Ось і візьміть паспорт більш глибоким. Ваші книги, косметика, гребінці, блокноти та інші нецензії можна кинути у сумці, а краще ретельно приховати гаманець та iPhone на місці, де не можна дістатися сторонніх людей.

3. У Втрата не може бути повернена, ми повинні мати справу з ситуацією. Ви ніколи не знайдете теф. Вони виглядають як звичайні люди – одягнені так само, як і нам, досить пристойно, обличчя точно так само, як і будь-який лежак, без ущільнення пророку. Це, що впав з кошика, ми повинні подумати про те, як жити без суми, встановленої стороні для покупок. Таким чином, витягніть себе разом, і якомога простіше, перевірте свої ресурси: що втрачено, що залишається. Гаманець? Ключі? Головна Ви пам'ятаєте номери телефонів друзів і які ви можете зателефонувати? Чи можна один з них приїхати на машині або ви можете отримати там самостійно? Які ресурси доступні для Вас прямо зараз – хто може звернутися, хто може допомогти і що?

4. У Якщо ви припинили всі гроші на пенні (як я зробив цей час), вам доведеться звернутися до незнайомців для допомоги принаймні отримати будинок. Не сором'язливі, це не страшні – люди можуть легко допомогти з невеликою кількістю. Уявіть, що це запитує вас. Чи можна ви давати гроші, допомогти вашому сусіду? Тепер ви сусіди і вони допоможуть вам. Зробіть свою сміливість, потрібно боротися з ситуацією зараз, а потім, коли ви знаходитесь вдома або з друзями, ви можете отримати моральну допомогу.

5. Умань Як просити. «Перший запит, потім пояснив.» Стара методика ударництва. Спочатку потрібно коротко описати запит, потім коротко і достовірно пояснити, чому вам потрібно. Наприклад, «Зробити мене до Тули, будь ласка». Ми є студентами, які вражають у відпустці, немає грошей, в Тулі ми познайомимося з друзями. Як правило, гріхів, як правило, гріхів, так і для того, щоб зробити запит без пояснення (просто: "Зробити в Москву"), або погладжувати на довгому поясненні про те, чому вони зупиняються, і які труднощі, які вони зіткнулися по дорозі, без безпосередньо досягаючи вимог, до якого місцевість брати їх. У моїй справі, будучи роббедом, я дивився навколо, підійшов до посередництва з дитиною, і, зберігаючи невелику відстань, просили 35 рублів для мікроавтобуса, тому що я був робленим. Вона дав мені 50 рублів з посмішки, і я стрибнув до зупинки.

6. Жнівень Найчастіше це буде людина, як ви (скатерти, манери), тобто від того ж соціального страту. Професійні інтерв'юсери на соціологічних опитуваннях, навпаки, не варто вибирати респонденти на вулиці до смаку, але для інтерв'ю всіх в рядку - саме тому, що людина несвідомо намагається звернутися до когось, хто виглядає як себе і здається більш без проблем. Так, в цьому випадку, Ваш інтуїція і почуття подібності повинні працювати для вас.

7. Про нас Роз’яснення має бути лаконічним і зрозумілим (можливо не 100% true, але дуже реалістичним і правдивим). Але пояснення повинні бути присутніми!
Гарвардський соціальний психолог Еллен Лагер один раз провів експеримент, в якому експериментатор підійшов відвідувачів бібліотеки, які чекають на машину копіювання і сказали: "Я шкодую, у мене є п'ять сторінок". Чи можу я використовувати апарат Xerox, оскільки я поспішаю? У 94% випадків, які попросили, не чекаючи на лінії. Коли запит було зроблено без пояснення, у вигляді: "Соррі, у мене є п'ять сторінок." Чи можу я використовувати апарат Xerox без черг? – тільки 60% погодилися. Але коли така ж інформація була “збита” у вигляді “запиту – пояснень” (з ключовим пакетом “because”), кількість тих, хто пропустив чергу знову троянди. У цьому експерименті Ланг запитав, "Соррі, у мене є п'ять сторінок." Чи можу я використовувати апарат Xerox, тому що я повинен зробити деякі копії?, і 93 відсотків пропустили його знову.
Що таке: перший запит, то пояснення; коротко, чуйно, і таким чином, що робить це здією "розпланування".

8. У Якщо ви підходите до незнайомця з запитом, спробуйте безпечно. Незважаючи на будь-які ваші почуття після рум’янки, не зробіть різких рухів, витримайте трохи далі, і не приїжджайте, і тримати руки в очах. Ваші пожертвувальники приймають рішення прямо зараз, а нюанси поведінки можуть встановити її проти вас. І знову див. попередній абзац: якщо ви дуже нерви, то поясню – шкода, я хвилююсь і хвилююся, тому що це не відбувається мені щодня. Це з'ясить ситуацію для співрозмовника і зробить його довірою більш.

9. Навігація Пам'ятайте, що право великих чисел працює для вас. Що б ви виглядали, є люди, які допоможуть вам. «Про третину автомобілебудів, які ніколи не дають їздити, робіть все, що ви запитаєте, третя завжди дала поїздку, а третій, коли вам подобається». Це, якщо ви отримали відмову, вам просто потрібно зібрати свою відвагу, згадати ці поради і прийти, щоб допомогти знову, хтось інший.

Подбайте про себе і допомогти людям, які потрібні, будь ласка. Доброго дня!

Автор: Єлизавета Павлова

Джерело: psyholog-in-web.ru/ 2012/08/02/esli-vas-ograbili