Поганий з старого віку має лише одну причину: ненависний.

Є лише одна причина самотнього і неперевершеного віку: вона ненависна. Немає інших причин. Все інше - це просто ефект. Є тільки один прото-кауза – неможливість бачити відносини. Все просте – не бачив у своїй молоді, не розуміли, як працює світ, що і як він взаємодіє з, не роблю ненависті, відповідно, зробив неправильні рішення, зробив неправильні кроки – в кінці вони отримали результат у старій вікі. Поверти завжди корекція кішки. Тільки ті, хто працює над собою, можуть вийти з неї.

Але часто ця корекція виникає вже у віці. Це жорстка корекція.

Сьогодні в магазині звернулася увага до мого бабуся - за довгий час вибирали консервовані продукти дешевше. Я помітив, що в плюс 2 градусів вона була в гумових тапочки.

«О, не допускаю до касового реєстру, вони знають, що у мене немає грошей». Коли я зрозумів, що це не жарт, що я б дозволяв все йти і що я міг би прийняти те, що вона хотіла, я взяв масло і рис. Масло і рис!!! Який будинок не з продуктів, щоб зрозуміти, що ще потрібно взяти, виявилося, що в будинку немає нічого.

Вона не залишила будинок в місяць. Їжа консервована їжа, вона виграла пару днів тому. З такими блискучими очима вона розповіла мені: Ви знаєте, мій син, коли я пішов з дому, Я попросив Отця Небеса, щоб відправити мені 100 рублів для їжі. Коли я знаходжу гроші на дорозі, і ви купуєте мене що. Я збираюся і я соромлюся.

Так, картина бездії. Бабця в неприємності. Автор, як кажуть, повага і повага, за допомогою бабуся. Але не змінив ситуацію. Він лікував симптоми, не викликає корінь.

До речі, які з вас, шановні читачі, відповідають те, що насправді "труба" І бідність? Що таке суть явищ? Чому на місці з бідністю виникають проблеми і чому люди цілеспрямовано вводять до бідності?

Я не збираюся загадувати вас. Все дуже просто – все на мові зашифровано, так як кажуть, прямо перед носієм. Тільки ненависть дозволяє нам бачити, що Vedas є мовою, я не книги Хіневича.

Так що ми розповідаємо про Ведас?
Тубль = без їжі.

Щоб зрозуміти те, що таке «поверти», пам’ятайте, що таке українське слово «значуща». Ви бачите, що це те ж саме? І російською мовою перекладається як «Деструкція». Ви розумієте поняття бідності?

Дивись, як це просто. Люди вводяться в бідність - це такий інструмент геноциду. А потім є неприємності – коли їсти нічого, то неприємності. І ті ж самі бідності - ті ж два друзі.

Що таке виграш? Чи знаєте ви? Це "після неприємностей" - так, як клопотання, і так стала перемогою.

Дізнайтеся, як це просто? Звичай Вашої думки ускладнений, і в природі, все просто.

Але повернувшись до нашої бабусі. Так, бабуся має як бідність, але ми піклуємось про причини. Потрібно розуміти причини. Зрозуміти і зрозуміти, чому бідність є співреектором.

Я взяв його додому, підібрав крупу. Вона живе в будинку бізнес-класу - цегляні вежі на перетині Ленінського та Удалцова (Москва - пояснення від адміністратора групи СБ). Сюрпризований. Виявилося, що квартира отримала після знесення п'ятиповерхового будинку, що стояв на цьому місці.

По суті, людина повинна жити в його будинку на своїй землі. А потім виявилося, що пансіонер був розміщений в новому будинку. Звичайно, не вистачає грошей.

Я розумію, грубо, чому пенсійні гроші недостатньо для їжі - комунальний номер в цьому будинку, консьєрж (три не давати гроші) і так на витрати в 2 рази більше, ніж в п'ятиповерховій будівлі, а інший житло для мого бабуся не, це страшно обміняти квартиру - літніх буде вбито, потім обдурити, в цілому, немає шансів змінити квартиру.

Але насправді, займатися обміном і т.д. в цьому випадку жінка завжди має чоловіка. Якщо, звичайно, жінка може дозволити собі, я маю на увазі, дозволити собі бути жінкою. А якщо вона баби з яйцями, там не буде чоловіка. Не буде.

Знайте ще кілька лапок і аналіз ситуації.

Живий з сином. Мій син помер 6 років тому і був лівий самостійно.

Так, звичайно, для всього тексту, не кажучи вже про чоловіка. Ми будемо говорити про те, що коли ми розглянемо ситуацію.

І ось що цікаво – адже в будинку багато заможливих людей живуть, вони знали свого сина, дивляться, що бабуся довго проживала поодинці і йде восени в тапочки, які не їсти нормально.

Неважливо. Важливо, щоб ця нещадна корзина виробів, яку вона прослужила протягом місяця досить для 2000 рублів. 2,000 fucking рублів! У 19-поверховій двоповерховій бізнес-класі люди не можуть працювати разом, щоб зберегти Бабця від голодування до смерті.

Ну, чому варто здивувати? Сюрприз є одним з проявів слухання. Цього разу це нещастя автора тексту – хто не бачить сутність життя в матриці. Дивитися на демотиватор зліва і все буде зрозуміло. А ви, шановний читач, не бачите цих речей?

Він повернув додому, відкрив FB, відразу ж побачив опис подібної ситуації в магазині (екран з сторінки Олени Данко), знову переконаний, що ситуація була просто ахтунгом. У будинку, де всі сусіди знають, що людина зловживала, і кожен має можливість продовжити життя бабусі без процідіння на бюджет. Всі, Р. Не схожий на те, що - кожен оог ер. Лікарі прийдуть і влаштовують якось і немає особи.

Для тих, хто не розуміє нічого іншого, подивіться на картинку знову. Якщо ви не подбаєте, чому ви очікуєте, що хтось інший піклується про вас?

І бабуся, що вона є! Працює в Центральному науково-дослідному інституті коснауттики (це так називається), дослідник, кандидат наук. Я використовую для співу в Big One. Я шукаю фотографії з молодого віку - що красива жінка!

Людина працювала на космоноетику, розробила начинку апарата, на якій було відправлено Гагарін. Що б. Він гине голоду і ніхто не піклується.

І тепер ситуація зламана.

Якщо мій бабуся проживала як жінка, вона не буде нічого подібного. І так...

Бабця спробувала будувати яскраве майбутнє. Розвідка про космос. Ше санг на Великому театрі. Я зробив все, що я можу уникнути мого чоловіка і дітей.

До речі, ви помітили, що ніде в тексті є слово про чоловіка. Не навіть слово, що він коли-небудь існував. Тільки син згадується. І це говорить просто за ненависть для чоловіків. Якщо жінка не має чоловіка, то тільки каже, що вона не завадить чоловіка, що не потребує чоловіка.

Бабця санг в театрі. Це називається Matrix BL. І один з її проявів. Покажіть мені актриса, яка має здорову сім'ю. Вони просто не існують, тому що ACTRISA (Досвід матриці B) І жіноча модель життя не сумісна. Це як-ор.

Тримати. Моя бабуся працювала в космосі. Також через хати. Я не розумію матрицю. Я не розумію сутність держави (і це дуже рекомендується для всіх, хто читає). Бабця ніколи не побачила, що вона була просто ког. Просто раб. Так, висококваліфікований раб, але не більше. І коли він старий, хто потребує такого раба, від якого немає використання? Вони кладуть в пансіонат, тільки щоб не помирати, і це все.

Так, друзі, це жорстока правда, так як це буде будь-яким, хто очікує, що Матриця надасть йому безпечне і добре проведене існування на глибину старого віку.

Що ви отримуєте. Давайте закінчуємо.

Моє життя бабуся, ймовірно, пішло це. Через ненависті вона не хоче бути жінкою. Створення сім'ї «не заточений». По-перше, большой стадія, навчання в інституті. Потім працює в космосі. слов’янсько-громадський всі кваліфікаційні та кваліфікаційні роботи. До тих пір, як це може бути корисним. Вони подарували їй квартиру.

Але роки йдуть і шлюб не працює. На жаль, бо чоловік потребує дружини, не суперника в змаганнях «хто має більше яєць». Бабуся хоче дітей теж. Так вона вирішила дати народження «за себе». І вона подарувала народження і підняла чоловіка-підпис, хто забезпечить її комфортний вік, блокує сина, що дає можливість жити своїм життям. Так, син не опанував такого життя - мама відправила сина до могили. Але я вгадаю, що вона подумала, що син буде годувати її у віці. Крім того, за словами сценарію свого бабуся, йому довелося годувати її за вартістю свого життя, тому... і все, просто бути поруч з матір'ю, незалежністю, не затвердили маму.

А дочка-в-завдяки тепер повертається до свого бабуся все, що вона дав її перед - після того, як дочка-в-завдяки з пізним дідом сина не мала щасливого життя. Не було! Гарантія. Імовірно, вона одружила сина, бо вона підрахувала на живий простір столиці. Яка жінка хоче, щоб він не бачив жінки? Якщо жінка не була в домашніх умовах, але пародія жінки.

Це історія. Це така сумна історія. Я сподіваюся, що ти розумієш, чому бідність є джерелом нещастя. Попри те, що голод є причиною бідності. Якщо бабуся проживала жінки, вона не повинна мати такої бідності старого віку.

Це все урок для нас – як це не зробити. Матриця завжди кинуться в секлюзія тих, які вже не потрібні.

Якщо ви не подбаєте про себе, і ви не працюєте на себе, або послухайте себе, чому ви очікуєте інших, щоб піклуватися про вас?

Автор: Олександр Колдовський

Джерело: koldovskie.com/prichina_nischety_v_starosti/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное