Енергоефективний будинок з травами

На місяць і половину тому я отримав щасливий лист, запитаю мене до оформлення приватного будинку. Власники, яскрава пара, яка воліє скандинавський стиль, простота і зручність, відразу ж оголошено, що вони хотіли зробити будинок розумним:

Зима і тепла
Не поводити хуторний східний вітер з річки
Так що сніг (який падає делікатно на півночі Краснодарської Території) не лягає на дахах.
- так, щоб опалення було повітряним
Природні вентиляційні можливості
- таким чином, що скління була безкаркасною (з інерційним газом), завдяки якому без втрати тепла буде реалізована стара мрія - панорамне вікно!

Будівельна ділянка дуже мальовнича: ділянка на річці, яка має численні птахи і де зустрічаються черепахи і риби. Висока редька, дерев'яний пальчик на річці, західно-дуги і повна тиша - все необхідне, все як сниться.

Натхнені зйомки від Google карт і все ще тільки надіслали фотографії сайту, я почав шукати зображення. Будинок має бути чимось схожим.

р.

Хоча я не робимо інтер'єру в цьому проекті, вона красива, щоб привернути натхнення від неї.
Початок проектування. Тут потрібно сказати, що власники бажали, тому що хтось встановлений і розмір приміщення буде здаватися незвичайним.

Випічка:
панорама
великий офіс з панорамним вікном
концентрований котел
Невелика майстерня спальні (припустимо, власники тільки спати в ній)
сексуальні матусі
гостьова спальня на 1-му поверсі
гостьова спальня на 2-му поверсі
велика кімната

Перша ітерація

Перший поверх:

Другий поверх:

Я зробив це, я бачив його, це не те, що це не так. Тримати. Друга ідея, яка мене захопила своєю непатологією, простотою, нав'язкою і деякою пишністю. Домівка для великої сім'ї я б побудував себе. Будь-який цікавий, писати.

Після декількох макетів показаних, господарі усвідомили, що вони хотіли зробити майже все на одному рівні. Тому всі номери для прийому гостей, відпочинку, сну і їжі розташовані на першому поверсі, а номери для роботи розташовані на другому поверсі. Власники часто працюють в домашніх умовах і потребують місця, щоб піти «подібна робота». У вас була навіть ідея взяти сходи, тому вам навіть довелося одягатися і запакувати до сходу 9 годину :)

Так народилася ідея будинку, яка «горяє» з власних можливостей. З моменту проведення плану отримання відвідувачів для роботи практично на кожен день ми відокремили «робочу і громадську» частину від особистого. З цією метою ми не тільки захищені спальні та дитячі кімнати від шуму, але і орієнтовані на «будинки» до кардиналних точок так, щоб з півдня були тільки маленькі вікна і тільки в невеликих спальнях (в яких немає в день). З сходу і заходу практично немає вікон (тільки мансарда), а з півночі є панорамне скління складним склом.
Ця верстка дозволяє досягти кращих поглядів будинку і від будинку до річки (що власники бажали більшість). В результаті отримано два компактні обсяги. Питання було те, що робити з дахом. Через незвичайні снігопади прийнято рішення збільшити кут даху до 50 градусів. Все буде чудово!

Власники були дуже плутані з цим макетом, вони бажали щось більш компактним, вони думали, що будинок не здавалося б уніфікований. Я зробив приклад компактного будинку «за наукою», але не можна грати з ним. Так, і власники після будинку «згорнути» цей варіант здавалося б нудним.
Я! Розчинений: оформляємо «покриття» будинок, відкриваючи до річки. Невелика зменшена кут між частинами, трохи знизила сам будинок (власники попросили входити в 200 квадратів). Що це таке:

Коли я нарешті отримав на сайт, виявилося, що ця планка ідеально вписується в ландшафт і не впливає на будь-яке дерево на сайті. Удачливий, що ви не повинні різати нічого!

Порівняти її на ногу трави.

Час робити скління. Я був рубаний з панорамного вікна, я не можу розібратися, що робити з ним, як відтінити!

Право?

Право?

Або ж це?

В кінці я оселився на цій версії "пошиття" - дерев'яні стелажі, що працюють по віконці.

1 999 р.

Час завершення.
Усього: місяць і половина роботи, тонни читаної літератури на дизайн і облаштування сайту, тиждень рендерингу і натхнення
Ось проект.

До речі, я часто чую від архітекторів: Я хочу дізнатися, як рендерити так, що я не потрібно обробляти в Photoshop. Хлопці, які не можуть рендерити, але просто збираються в колажі (включаються навіть спеціальні курси підготовки). Наприклад, ось 3Dmax рендер:

Ось після обробки. Багато архітекторів знайдуть це смішно, але це неприпустимо, є загальним серед початківців візуалізаторів.

р.

160515

О, yeah, газоблокний будинок, підвісний дах. Це його.

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8