453
Ibrahim Hamato - це єдиний в світі тенісний плеєр.
Єгиптянка Ibrahim Hamato - це єдиний в світі тенісний плеєр. Атлета любов до настільного тенісу була настільки сильною, що навіть втратив руки, як дитина через нещасний випадок, він навчився обійтися без них. І не просто робити, але майстерно контролювати стійки, утримуючи його у роті.
У 2014 році Ібрахім отримав можливість боротися з кращими тенісними гравцями у світі, отримав запрошення від Міжнародної Федерації настільних тенісів до Кубка світу Токіо.
- Я втратив руки у віці від 10 років через нещасний випадок. Але я люблю настільний теніс так три роки пізніше, я вирішив знову почати грати. Я спробував тримати стійку під пахви, але це не працює. Я шукав інші варіанти, і я зумів дізнатися, утримуючи стійки в роті, говорить Ібрахім. У мене є два досягнення в моєму житті: моя дружина, яка є все для мене, і настільний теніс, де я можу насолоджуватися кожен пункт я виграв. Це велика честь запросити на Кубок світу, де я можу дивитися кращі спортсмени на планеті і навіть грати з ними. Я сподіваюся, що мій приклад показує людей, які нічого не можна, коли ви працюєте, щоб досягти мети.
Джерело: mirfactov.com/
Ілля Будрацький: Сьогодні тільки багаті морально відроджені за рахунок відпочинку
Як правильно мити кішку