6 простих кроків, щоб схуднути

Бажаєте схуднути, але не знаєте, куди почати? Почати з наступних простих кроків: вони не будуть виконувати дива, які не відбуваються в цьому випадку, незалежно від того, яка реклама обіцяє, але призведе до того, що ви на правому шляху.

Не існує чарівних таблеток для схуднення. Не кава або суперпродукти будуть дивуватися на ваше тіло – краще, вони матимуть тимчасовий ефект, після чого ви отримаєте додаткові фунти знову. Єдиний спосіб будувати один раз і для всіх є правильне харчування і достатня фізична активність. Вона звучить просто - але не так просто на практиці. Для того, щоб зробити це простіше для вас, ми підготували список перших кроків, які – якщо не залікали! – подарує вам тонке і здорове тіло!

Крок 1: Якщо ви хочете поліпшити здоров'я і схуднути, важливо для вас, щоб тримати доріжки все, що ви живите тіло. Це не просто про загальний калорій. Напишіть і проаналізуйте всі «паливо», які ви використовуєте для миття вашого тіла. Тільки тоді ви зможете зрозуміти, що потрібно змінити в раціоні. У харчовому щоденнику також відзначають нюанси. Наприклад, ви можете записувати, як голодні ви були перед конкретною їжею і як повною ви відчуєте після Зауважте, що корми допомогли вам відчути більше оповіщення, і які, навпаки, зробили вас сонним. Завдяки таким записам, після того, як ви зможете зробити раціон, який буде ідеальним для вас.

Крок 2: Витягуйте більше вуглеводів з овочів та фруктів

Замініть вуглеводи з оброблених продуктів, які ви використовували для споживання з овочами та фруктами. Свіжі продукти набагато корисніші поживні речовини, що означає, що вуглеводи, отримані з них, набагато корисніші, ніж вуглеводи, що містяться в хлібі або макаронах, не кажучи вже про слабкості. До речі, правило, яке працює для всіх натуральних продуктів: чим темніше вони, тим більше поживних речовин, які містяться. Таким чином, салат телят є більш здоровим, ніж салат айсберга, а червоний м'ясо має більше поживних речовин, ніж курка. Коли ваша мета - схуднути і зберегти здоров'я, бажано вибрати ті продукти, які мають більш корисні компоненти.

Крок 3: Eat More Natural Proteins Якщо ви втратите вагу, ви повинні їсти їжу, не пити Це означає жування, і жування викликає процес травлення їжі, а також один з показників, які дозволяють ваше тіло знати, що він повний. Таким чином, вибирайте не білкові стовпчики, які заковтуються в одному сидячому стані, а не білкові коктейлі, але більш поживно-багаті білкові джерела, такі як курка, телятина, індичка або навіть свинина. Навіть після вправ, бажано приймати їжу, не напої. Серед інших речей, жування допомагає краще налаштуватися на власні сигнали тіла, що призводить до поліпшення здоров'я та оптимальної маси тіла.

Крок 4: Не боятися якісних здорових жирів

Якісні жири є одним з найбільш здорових продуктів у світі, і вони повинні бути невід'ємною частиною дієти для схуднення. Жири допомагають поглинати поживні речовини з інших продуктів і відчувати себе повністю. Вони повинні бути включені в всі ваші страви: оливкова олія або авокадо в ваших салатах, деякі масла арахісу на банан і т.д.

Крок 5: Пити більше води і менше алкоголю На шляху втрати ваги і поліпшення здоров'я дуже важливо переконатися, що ваше тіло отримує достатню кількість зволоження. В цілому це означає, що потрібно пити достатню кількість води, але потрібно також підтримувати баланс електролітів, для яких можна додати трохи морської солі, меду або лимонного соку в воду. Також пам'ятайте, що вода повинна бути п'яною між стравами, не замість них, і вода одночасно з їжею може заважати роботу шлункового соку. А замість цього краще росити їжу добре - після чого його можна мити. До речі, коли ви втратите вагу, сприймайте спирт не стільки, скільки пити, але як їжа. Їжа, яка впливає на те, як ваш організм обробляє інші продукти харчування. Щоразу про те, що це може вплинути на ваше рішення, щоб пити або не пити.

Крок 6: Слухати ваше тіло Не знаю краще, ніж ваше тіло, що потрібно їсти, щоб схуднути. Тому дуже важливо послухати свої сигнали і правильно їх розпізнати. Дивитися для того, що їжа задовольняє вас краще, і що, навпаки, викликає ще більший голод, від якого ви відчуваєте лопці енергії, і з якого навпаки. Тільки таким чином ви зможете зрозуміти, як харчуватися для кращого здоров’я та гармонії.

Джерело: fitfixed.com