326
Анна Ціпріс: Всі барвисті юалії
Відчуття заздрості емоційно негативне, шкідливе для організму, визначає знижений тон настрою, пригнічує і з'їдає людину. Психологи пропонують класифікувати заздрість за кольором і відтінками.
Чорний.
Сама неприємна і зла форма заздрості. Пам'ятайте Пушкін: «... повна чорної заздрості, кидаючи дзеркала під лавкою,... й
Коричневий.
Ви прогуляєте по вулиці, тому досить красиво, в високих духах ви побачите все в рожевому світлі. Ви познайомитеся з другом, який просить торкнутися, «Що не з вами сьогодні?» Як довго ви були до лікаря? Ти страшний, і весь день темний. Спробуйте спілкуватися з такими людьми якомога простіше.
Червоний.
Це явище – як клас, так і національний. Це поділ людей в «і» і «ми». Наша психологія, "" Чому вони є, і ми не робимо? "" І вийняти все і розділіть його однаково. Ймовірно це явище називається червоною заздрістю, тому що в результаті воно протікає кров, війни і революції.
Зелений.
Смокче і безплодових заздр. Пам'ятайте про те, що «зелена з заздрістю». В цілому, сумність про себе, про те, що ви не можете отримати: літні ревнощі молоді, сульфат - життєрадісна, похмура - чужа життєрадісна.
Ніжно - фіолетовий
В основному пов'язаний з підлітками. Дівчата зачаровують акторів, моделювання, кульки, красиві наряди, хлопчики - сміливість і благослов'я Шварценгера. Дуже нешкідливий заздрість, але тільки якщо він не триває до сорок років.
Синій.
У спортивному світі і в бізнес-світі є більш поширеним. Відштовхує людей, щоб працювати важко, досягти успіху в змаганнях і, в кінцевому підсумку, запис. В бізнесі заздрюється нормальна конкуренція, яка веде до розширення товарів і послуг. Добре, досить здоровий заквасок.
Бордо
Цей колір з'являється на щоках людей, які заздрять, як ваш будинок мебльований, як ви плаття, які ювелірні вироби ви одягнете, який вид автомобіля у вас є і т.д. Це коли очі лягли для благополуччя інших. Якщо ви хочете захистити себе від цієї заздрості, не лякайте об'єкти заздрості і ви будете спокійно. Для деяких наших співвітчизників цей колір заздрості дуже характерний. «К. має таку красу в будинку, ви можете лопатися з заздрістю», «К. має таку бібліотеку, жахливо заздрість», «Д. Вони купили такий автомобіль, кожен ревний» і т.д.
Білий.
Чистий, натуральний заздрість - за майстерність, майстерність, талант. "Я заздрю тебе з білою заздрістю, що ваш син вже працює, і шахта все ще не оселиться." Добре або погано, кожен розуміє самостійно.
На жаль, імміграція робить людей ревнощими. Любителям загиблого віку, заміжні люди заздрять одномісних людей, і одномісних людей заздрять одружених. Старші люди заздрять молоді, хворі - здорові, працюючі - мрія релаксу, шукачі роботи заздрять тих, хто має певну роботу.
Деякі види заздрості досить зрозумілі і в жодному разі неперевершені – навпаки, вводять дух конкуренції в боротьбі за досягнення благородної мети, будучи двигунами прогресу. Багато жінок, які демонструють заздрість, «запобігають» своїх чоловіків: «Бу Л. вже має це». С. вже відвідали Європу та Америку. «К. має кращий автомобіль, ніж нам.» «Для дітей одягнені в все дорого, і ми купуємо різні дешеві речі». «Дон В. пішов до університету, але наш не може навчатися івриту». Що ви робите, коли ревнощі дивляться ваші друзі? З ними, ви все ще не будете вилікувати їх цієї заздрості.
«Як я заздрити тебе, ваш успіх і благополуччя, ваш розум і характер». Якщо ви не хочете хворіти і виростити старий передчасно, це буде добре нагадувати себе кожен раз: «Здогадуємо, що мені негативно впливає на мене, потрібно позбутися від неї». Наскільки актуальною є така проблема, кажуть повторні анонси, які повторюються з російськомовним пресом будь-якої країни, де живуть наші співвітчизники: «Я знімаю лінію заздрості», «Я знімаю кармічну заздрість», «Я знімаю ревнощі», «Я знімаю зло очей від заздрості». І, якщо є такі пропозиції, то, швидше за все, є попит на них.
На додаток до ревнощів є ще одна причина, чому дружби розірвалися. «Друзі відомі в неприємності». Якщо щось відбувається з нами, наші друзі прийдуть до нас. Допомогти другу відчути неприємні моменти простий і натуральний, в той час як ви зможете захотіти гордість власними благородствами і родзинозністю. Але як бути щасливим, з успіхом, з досягненням більшого матеріального благополуччя? Здавалося б, що має бути ще одна казка: «Дуже два – подвійна радість». Це не випадок, особливо в імміграції.
Багато хто з нас давно переконалися, що справжні друзі відомі ... в Радості. По-справжньому насолоджуватися успіхом і благополуччя інших набагато складніше. Попереду на таку людину, особливо гостра його нестійкість і збої. Не працює рівно. Ми можемо самі трагічними моментами в дружби, коли він тестується на міцність "не вогнем і водою, але золотистим телятом. й
Зв'язки отруюються заздрістю і небезпекою не просто кінець, вони розвиваються в реальну проникність. Найгірші вороги є колишніми друзями. Вони знають наші слабкості краще, ніж будь-який інший і цілеспрямований удар! Відомий радянський поет Михайло Светлов один раз сказав: «Дружба є круглим явищем». Травень Бог дасть, що кожен з нас має такі друзі, до яких можна буде вибити на будинок з будь-якими проблемами і поділитися найбільшою радістю.
Анна Кипрі.
Джерело: /users/1077