Аюрведа – живе в гармонії з собою

Як часто ми почули пізно, «А, я хворий, але я повинен мати карма». Нерідко людина не може пояснити те, що він розуміє слово «Карма», але люди говорять про це, відмиваючи всі невдачі і хвороби на карма. Я добре, але мій карма погано. «Чи думаю, що я маю карма?» Кожен має карма. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Нерідко людина живе певним чином, тому що він просто не знає, що можна жити інакше. Він не дуже зацікавив, катування свого повсякденного життя з його «необхідною, потребою більше, поспішаючи...» А «більше, швидше» – він не може пояснити. Так живе на зношеній природі, щось з батьківства залишилося, як «Що потрібно щільний сніданок» (і не всім, кафа, наприклад, сніданок краще повністю пропустити і приймати невелику кількість їжі тільки 2 рази на день – з його повільним обміном, це досить достатньо). Або судомно приймає вітаміни, підраховує кількість споживаного білка (протеїну) і вуглеводів (старше), слухання з усіх боків про те, що найважливіше в харчуванні.

У Аюрведі все вимірюється енергією продукту, його вплив на вашу конституцію. Зрозуміло, що гаряча Pitta (з підвищеним метаболізмом) не потребує продуктів з гарячою енергією, і Kapha вони просто праві (у великих кількостях, що дозволить принаймні трохи перемішувати її мереживний характер). Найголовніше про Аюрведу полягає в тому, що вона не тільки працює з фізичним тілом, але і контролює психологічне тіло. З майже завжди людина, яка цікавиться Айврведою, приходить до Хатха Йога, він стає більш збалансованим. Виконуючи сарвангасани самостійно ( береза, плечові пастки) значно заспокійливе для збільшення збудливості, адже це один з небагатьох асан (пособів), які внутрішньо масажують щитовидну залозу, відповідальну за зміну нашого настрою.

З часом, коли людина тягнеться в новий спосіб життя, він отримує компліменти від інших «Ви змінилися так багато, стають набагато спокійніше, як якщо світиться». Жінки часто просять, «Для того, як ви, якось стати підозрою, напевно, змінили свій салон краси?» «Ні, я живу в Аюрведі зараз». Так, без будь-яких препаратів багато йде сама по собі, організм реагує на вашу готовність жити в гармонії.

Відомий лікар сказав, що більшість поетів просто хворіли люди, і якщо вони були привезені до нього, він буде вилікувати їх і вони перестануть бути поетами. Наприклад, прочитав вірші Байрона, які говорили про його меланхолі, і відразу діагностували: «Це просто токсична кров через недостатнє видалення жовчі з організму. Якщо він очищав його печінку і кров'ю, прописав антицитну дієту, він не напилював про його меланхолію.

Відбудувати своє життя відповідно до правил Аюрведи дуже заспокійливе і дозволяє дійсно виглядати на матеріальній реальності і фізичного тіла, подивіться на матеріальне тіло і його бадьорість. Аюрведа описує докладно, що відбувається в цьому скупченні слизу, жовчі та повітря, яке ми називаємо «І.» Ви розумієте, що «Я» щось інше. І саме там, де починається пошук – мабуть, найважчіша активність у світі.

Фото: aayurveda.ca/basics/ayurveda-advantage/#more-103