Криза: Як стати слабким і вільним

3610Р. 4200Р.

Я не знаю про вас, але моя родина врятувала багато грошей під час кризи. Не так складно виглядає. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Попередньо два роки Австрія, але остання зими, перед будь-якими кризами, ми вирішили, що ми не будемо йти далі. Так, схили хороші, так, все працює бездоганно, але ви йдете - і є вологий асфальт, немає грам снігу, ввечері все закрито, кухня однотонна, люди нудні. Загиблого царства гельської європейської бодром і без душі контакту.

Якщо це не за кризу, ми, ймовірно, вирішили спробувати Італія, Франція або Андорра. Але стрибок в євро знизив нашу купівельну потужність на півтора рази і змусили нас серйозно вивчити географію. Виявилося, що планета Земля дуже велика і вона має безліч красивих гір, які великі туристичні оператори не хочуть помітити. Ви можете добре провести в Грузії, Сербії, Боснії, Казахстані, Киргизії, Україні, Вірменії, Монголії, Азербайджані, Таджикистані, Ірані та навіть, ви не вірите, в Росії. На додаток до просування Кавказу, у нас є гора Shoria, Altai, Khibiny, Sayan, Urals - близько сотні гірськолижних курортів, серед яких десятки - досить гідний рівень.

На жаль, криза мала пізня – не було дешевих квитків та зручного розміщення для цих цілей. У другій і третій світовій країні. Я мав два руки для Ірану Дізіна, але моя дружина була стурбована тим, що міліантні ісламісти отримають на дно чого і кидають сноуборди до смерті. Не погане місце Ukrainian Bukavel - але тут дуже високий шанс запустити в іржі.

У деяких пунктах ми забронювали готель в Гудурі, Грузія: хороші треки, ви можете приїхати до Тбілісі. А потім вони вирішили додати Грузію в травневі свята - вони кажуть, що в цей час він більш красивий там. Ми завершилися в Боснії. Гірськолижний курорт Ягорини – це дуже місце, де в Сараєво відбулися Зимові Олімпійські ігри. Красиві схили, душевні люди, зимова казка прямо поза вікном, лижний прохід від 15 євро на добу замість австрійської 40, двокімнатної квартири з каміном 60 євро на добу на три, щільний обід без міцних напоїв від 5-6 євро, і втомлений верхівкою - біля дивовижного міста Сараєво, трохи далеко - Мостар, Ейце, Мокра Гора, Дубровник. Ехо війни, звичайно, все ще дрочить в цих горах, але це не доторкнеться до питань безпеки, але досить навпаки – це бонус у вигляді візуальних історичних знань, які не боляче мати в наш непростий час.
В результаті ми витратили половину стільки грошей на новорічне свято цього року, як ми минулого року – в рубриці, не євро. Дякуємо за кризу.

Ви, ймовірно, вже маєте серйозний коментар у вашому розумі: «Святий голос» Тут люди ледь мають достатню кількість грошей на новорічний стіл, і він розповідає про гірськолижні проходи! Ну, океї, нехай я тобі щось інше. Наприклад, про мій господиня, який з появою кризки відмовився підписатися на фітнес-клуб, почав працювати безкоштовно в лісі на лижах і прийшов до висновку, що набагато цікавіше і корисно. Наприклад, про одного з колег, які вже живуть не багатими, але ця осінь раптом усвідомила, що час ще і гроші, і досить пристойний, і головний час eater є соціальними мережами. У результаті вона подарувала Facebook, Twitter, Odnoklassniki, залишила тільки LiveJournal і Vkontakte (слухати музику) і зараз заробляє один і пів рази більше.

І ось антикризова історія Петра Щекуматова, координатор соціального руху «Блакитні гречки». Так як рубль введено в зону важкої турбулентності, вартість його сім'ї на їжі зросла на 4 тис. рублів. Хорор, жах, жах! Але дивний Шкуматов взяв цю акцію як можливість остаточно поліпшити якість життя. По-перше, він просто кинути палити (6 тис. рублів економії плюс безцінне здоров'я). І по-друге, він нарешті зробив те, що він збирався зробити довго, але якось його руки не досягали – він перетягував свій сайт з німецького сервера до російської хмари (до 4000 безкоштовних рублів). В цілому додаткові доходи перевищили несподівані витрати на 2,5 рази. Дякуємо за кризу.

Звісно, радіючи економічній турмолиці. Ви можете кинути палити, пити і наркотики при будь-якому курсі обміну рублі. Але оскільки в нашому житті є непристойна сила, краще перетворити їх на свою перевагу: оптимізувати витрати, гармонізувати свій спосіб життя, і якщо речі приймають дуже поганий поворот і ви знайдете себе незрівняним, серйозно думають про великі зміни. Що ви робите всі ці роки? Чи був він на свій шлях? На російський репортер, де я працюю, ми любимо історії успіху. Отже, кожен другий герой таких оповідань починає свою історію з тим, як він був вогнем від своєї роботи. І через сміху, він додає, що в той момент він готовий посипати ці люди з плечом в коньяці, і тепер він жахливо вдячний їм.

У старому пострадянському середовищі ми використовувались для того, щоб якість життя була безпосередньо пропорційна швидкості обміну рубль, її купівельної потужності та нашого грошового доходу. Але не обов’язково мати філософську освіту, щоб побачити явний: що-небудь над мінімальним доходом може бути впізнаваний життя або зробити його нестерпним. Гроші – це лише ресурс, а не найефективніший. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Наприклад, соцмережі. Ось ще одна антикризова історія. Я дуже відповідальний друг. Як дитина, читаю книжки про те, що людина є ковалом свого щастя. У своїй молоді продовжуємо цю тему з розповіді про саморобних чоловіків, які поодинці перенесли гори, але досягали своєї мети. В результаті, за всю першу половину свого життя, цей комрад відпочивається на ріг, досягав чогось, але за останні десять років він стромився на місці, а потім повністю почав видихатися. Після втрати своєї роботи він дивився навколо, запам'ятовував своїх друзів, розширив свій соціальний коло, і знайшов можливості навколо нього, що він ніколи не підозрював перед. Тепер він і один шкільний друг запустив бізнес, і для конкретного замовника, який став другом школи.

Криз - це час, щоб бути слабким. Але якщо ви правильно розмовляєте цю слабкість, то вийде дивовижна річ. Виходить, що слово «повільне» походить від слова «будьба». Вимкнено, всі роки до того, щоб ваша сила була стриманою. У вас були власні хребти, ви витратили багато енергії, щоб об'єднати свою свідомість з прокладкою, покласти башти по всьому периметру, повісити плакати з слоганом "Ай-ай!" і в ім'я стабільності залучати до монотонного виробництва рукавиці. У вас є величезний отвір, щоб захопити талант, який ви були надані, і ви безпечно задумаєте срібло вашого майстра. Але зараз стіни згорнулися, роги розсипалися, постери захопили. Ви стаєте слабкими і вільними. Нестерпний, звичайно. Але можливо, у вас є один останній шанс зробити творчу свободу джерела благополуччя. В останні роки в бізнесі надавали таланти, щоб той, хто доручив вам, отримав прибуток.

Ось ще одна антикризова історія. Є така людина - Євген Ломзе. Тепер він є одним з топ-менеджерів Яндекса, людина, який створив Пряму послугу в цій компанії - основний інструмент для монетизації інтернет-пошуку. Попри те, що Яндекс пережили боротьбу з Google. Отже, в 1998 році цей багаторічний чоловік з двома коледжами сати в домашніх умовах зі схмаком в кишенях і намагався приїхати до умов з власними втратами. Він, нарешті, заспокоївся вниз, сидів на столі і зробив те, що він дійсно хотів в цьому моменті - чисто для душі почав перевести з латинського трактату "На манерах, спосіб життя і безглуздість турків" Георгія Угорщини. І в його запасному часі Женья Ломзе зустрілися з тими життєрадісними людьми, які могли зробити щось, щоб допомогти йому в цій гідній, але безкоштовна робота.

Через місяць його роботу знайшов його. І так це буде будь-яким, хто просто зайнятий своїм бізнесом.
Важко перенести унікальний літературно-етнографічний пам'ятник XV століття.

Автор: Дмитро Соколов-Мітріх

Джерело: foma.ru/krizis-stat-slabyim-svobodnyim.html