329
Найпотужніший і руйнівний удар до всього тіла
М'ясна їжа, змішана з лужною слиною, викликає виробництво гідрохлоридної кислоти в шлунку, в результаті чого луги слини нейтралізує кислоту шлунка, а м'ясо в шлунку просто не має нічого перетравлення.
Саме тому яблуко засвоюється в шлунку близько 15 хвилин, а потім направляють в кишечник, а м'ясо залишається в животі протягом 4 годин! Весь цей час шлунок намагається якось перетравити цю масу, для якої вона просто не має інструментів. В результаті після нейтралізації дії лужної слини шлунок виробляє невелику гідрохлоридну кислоту протягом тривалого часу, перемішує м'ясо з нею, і робимо все, що це може кілька годин, відправляє цей підлеглий каша до кишечника. І ось в кишечнику реакція якого лужна, кислота, з якою перемішується м'ясо в шлунку.
Крім того, ця кислота на одну ступінь або інший, має руйнівний вплив на стіни кишечника, результат якого, як ми вже сказали, є виразки. В результаті цього мезу, не засвоюється належним чином, з великою кількістю проростків-гравітрів і шкідливих бактерій, які можуть тільки знищити висококонцентраційну кислоту, починає гниття і розкладання при температурі 36.6 С. І це обертове м'ясо в кишечнику м'ясних сортів близько 25 годин!
Але кишечник є найважливішим органом ендокринної системи. Що він отримує? Порожай мене! З їхнього тіла люди роблять сміття, в які відварюють розпад маси, запроваджують паразитами. Результатом цього є розмноження в кишечнику водовідштовхувальних бактерій, мікробів щебеню. Ці могильники годують на обертанні продукти м'яса і риби. Результатом цих мікробів є токсичні речовини, які надзвичайно небезпечні для організму. Ці токсини всмоктуються в кров і поширюються по всьому організму.
Це найпотужніший і найдрібніші удари до всього тіла одночасно. Після цього удару, що організм втрачає можливість бути здоровим і красивим, дати народження здоровим дітям, довго жити. Це удар, який приводить багато людей в коридори клінік, де вони проводять чверть свого життя, проходячи від одного лікаря до іншого. Зменшує життя людини майже двічі! Хто передчасно бере життя своїх близьких. Це призводить до наслідків, які навіть знаменитості не можуть позбутися. Він веде до того, що мама не здатна народжувати дитину, і вона повинна робити кесарію. І це наслідки цього удару, які повісили приховані складки і величезні живіт на природних тілах чоловіків і жінок! Він перетворює шовкову шкіру дівчат в апельсинову шкірку целюліту. Це призводить до того, що організм не здатний самостійно боротися з вірусами, і навіть невеликий проект може поставити людину в стаціонару.
Я завжди думав, але що таке здорове здоров'я, я розумію тільки зараз! Про моє минуле життя я можу сказати, що я не мав ідеї, що здорове здоров'я було! І ви можете оцінити його після того, як у вас є. Тексти пісень, а це означає: І ви будете робити це дуже скоро! Тепер, якщо це так ускладнено, якщо навіть медицина не може з'ясувати ці речі, і допомогти людям знайти їх втрачене здоров'я, як ми можемо зробити це самостійно? По суті, все ускладнено, як ви, так і, звичайно, наша наука, лікарі і їх як. Насправді, як парадоксичне, як це звучить, все дуже просто.
«Що знає риба про воду, в якій вони живуть?» Що таке диких тварин? Ніщо на всіх, і поки вони здорові. Як це можливо?
Тільки людина, що живе на планеті, витрачає гроші на життя. Коли людина усвідомлює основну причину його захворювань, він змінить свій раціон, відмовивши всі продукти тваринництва.
Джерело: vk.com/probujdeniechelovechnost
Психологія маніпуляції: Як отримати іншу людину, щоб зробити те, що потрібно зробити
Кіннамон і мед: незвичайні цілющі властивості