У зв'язку з цим немає кінцевої точки.

й Карас Іонут

Кожен хоче казок. Кожен любить казки. Зібрані, принесені красуні, завоювали серце князя, відіграли весілля – і це. Хит. Жива щаслива коли-небудь після. Закінчення!

Я пам'ятаю, коли я готувався на весілля. Для місяця все зробив – і педикюр, і манікюр, і тан, і процедури для обличчя і волосся. Так як це було майже мій перший раз, я втомився. Так, на весілля день і шкіра, і нігті, і наряди були ідеальними для одного дня. Я думав весілля був кінцевим пунктом. Потім можна дихати. Зніміть корсет, який робить дихання трохи складним, знову видаліть довгі нігті, з якими так важко мити страви, отримайте чорні джинси, безрозмірна сорочка з сніжинками, лежачи на дивані ... Я зробив, я одружений. Це тільки довгий і щасливий час.

Я був так неправильним. Якщо я знав це лише початок... Якщо я знав, що шлюб не складний, і перебування там є щоденна робота. Якщо я розумію, що жінка є жінкою, що підтримує красу кожного дня, щодня, не один раз в житті, за місяць, оптом. Весілля - це не фінішна лінія, але стартова лінія. Один без кінця - життєвий марафон.

марафон для любові

Після десяти років життя сім'ї, я вже знаю, що немає лінії обробки в відносинах. Навіть ті, хто думає про розлучення невірно. У зв'язку з тим, як жити, і не завжди це «живо після смерті» приємно для когось. Що про тих, чиї стосунки є живим і привабливим? Вони не можуть стояти ще. Вони не завжди можуть бути гладкими і хорошими без зусиль.

Немає лінії, переправи, які можна дихати, розслабитися і робити нічого. Не закінчуйте, не відпустуйте, не залишаючи вихідних. З кожним днем все життя. Робота, усвідомлення, любов. Вчимося любити, приймати, пробачити, працювати з егоизмом, з вашим жадом, заздрити.

Дуже дякую! Вже так багато «робочих відносин», все здавалося прощення і прийняття – і зараз знову і знову. Необхідно зупинитися, розслабитися, почати відпочивати на лаврах - і криза може статися знову. І навіть після багатьох років, кожен криз може стати смертельним. Ніжний сейф від цього.

Іноді здається вам, що це просто і природно – і це праця, просто любов. Так, хтось щасливий з сім'єю карма і вихованням. Але навіть тут не зрозуміло. У житті сім'ї, коли вам легко зробити все для одного, підтримки, будь ласка, коханого. Особливо на початку. Але коли виникають непогані часи, виникають труднощі. Де ми повинні прийняти рішення про любов, щоб зробити свідомий вибір. А в цей момент не так легко готувати сніданок на улюблений ранок. Іноді ми забуваємо, що ця людина кохана.

Цікаво, що мій редактор, вона любить формування слів на різних мовах. Я цитую буквально: У Хінді, який походить від Санскрита, Слово Санскрит, граматика Санскрита значно збережена. І в Хінді він сказав, що не “зловити” але “зробити Царство”, а не “любити”, а до “зробити любов”. Практично сучасна «виробляюча любов», але кладемо абсолютно різне значення. Люблю в Санскриті, найстарішу давньою мовою, означає висловити любов кожного дня. Це те, що наші предки вірили і сказали. Чи не люблячий день?

Це дуже багато перекриття поняття «лове слово» що Стівен Ковей спробував передати людям. Це те, що багато ведиків говорять. Проблема з сім'ями не те, що любов йде, але ми не хочемо любити більше. Ми не хочемо, щоб зробити все більше, ми хочемо, щоб вона була рости і розвиватися. Щоб жити щасливо коли-небудь після, але від нас не потрібно ніяких інвестицій і зусиль. Ми втомилися, ми вичерпані, і ми сподіваємось, щоб лежати на дивані до тих пір, поки справи краще.

• «Чи не хочу.» Це «не хочу» має багато причин – втома, непорозуміння і знову поганий період (або PMS).
  • «Ми зараз і відпочинемо». Шукаю себе, мій будинок, мій чоловік. Я гонна зупинка носила його вночі. Я зустріюся з ним. Ми тонкі.
  • «Що може статися з нами? Чому варто звернути увагу сім'ї? Не потрібно одного чоловіка, як це. Будинок не згорнеться, діти будуть вижити, якщо залишити їх позаду.
  • «Якщо відносини складно, це час, щоб вийти з неї». І багато пристосувань про мертвий кінь, що прийшов час. Більшість коней є половина мертвих і можуть бути збережені. Не менше спробувати.
Ми хочемо, щоб вам було якомога простіше. За любов'ю означає діяти. Щодня. Тим не менше, коли "все добре". Що робити?

Головна

Якщо порівняти сімейні відносини з вогнем, то зрозуміло всім, що колоди повинні кинутися в вогонь весь час. Навіть тоді, коли він ще горить. Іноді можна наклеїти заказником і відпочивати на деякий час. Довгий. Якщо ви не їдете в час, це більше. А вогонь не подбає, що ви підтримуєте його протягом декількох років і витрачали на неї багато енергії. Просто виконайте. І ви повинні пережити його.

У стародавні часи вогонь в будинку ніколи не вийшов. Жінки навіть приїхали на ніч, щоб зберегти його. Пожежний тепло, харчування та комфорт. Якщо вогонь вийшов в будинок, це був великий шампур для дружини. Не вдалося, не вдалося врятувати. Вона ліва, заготівля, була безвідповідна.

Сьогодні ми, жінки, прихильники серця нашої любові, наші стосунки. Цей вогонь важко побачити з очей, іноді ви не відразу розумієте, що держава це в (особливо якщо ви не знаєте, як відчувати себе). Якщо ми відволікаємо від чогось іншого, здійснили щось інше, зануривши десь невірно – вогонь вийде. І це буде на нашому совісті. Тому що ми розслаблені, забуті, пішли, евакуювали нашу основну відповідальність у відносинах.

Іноді виникають важкі часи. Вони люблять дощ, який знищує всі наші дерева. Далі ми зробимо все те ж, все право, але в вагу. Не тільки буде деревина не годує наш вогонь, але вона навіть почне її вигасити її. Вам потрібно буде показати творчість, терпіння, наполегливість і віра. Як в часи кризи, це не достатньо, щоб зробити те, що ви завжди зробили. Не вистачає, щоб мати регулярну вечерю і масаж. Нам потрібні сердечні бесіди, даючи чоловіка піти в печеру, саморозвиток, більш глибоке ставлення до тієї ж вечері.

Іноді вогонь спалює так довго, що здається, спалювати самостійно. І ви сказали, що ви щасливі з чоловіком, у вас є хороша карма і у вашому випадку легко говорити про сім'ю. Ці люди не побачать, що ви приносите дрова і знову з кожним днем, годуючи його знову і знову. Для них всі ваші роботи просто удачі. І ви знаєте, що це вибір. Щоденний вибір. І ваш чоловік. Не варто забувати про свою роботу в цьому питанні.

Прийміть дрова для Вас роботу чоловіка, ви розподіляєте ці ресурси. Подбайте, оцінюйте. Для того щоб не спалити все в кілька годин, щоб є запас для найхолодніших днів і днів, коли він не зможе принести вам птицю. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Вони доповнюють один одного в власних місцях.

Іноді це може здатися, що чоловік несе трохи деревини, занадто погано, занадто вологий, занадто свіжий дерево. Замість того, щоб підтримувати її, ви можете зробити велику жіночу помилку. Ми шукаємо інших людей. Вони дуже великі, так великі, і ніхто не хоче доглядати за ними. Все про вогонь, і це все до неба. Ми життєрадісні і хочемо зробити те ж саме. Або міцніше.

Наша жінка вітає нас, щоб зробити більше, ніж нам потрібно. Наприклад, ви можете піти в ліс самостійно, взяти цей обов'язок від чоловіка. І тільки на їх ресурсі «збільшити відносини». Зробіть вогонь великим, як сусіди. Але це буде вашим ілюзією. Або просто тимчасовий стан гармонії. Взаємовідносини є взаємним процесом, не одним способом гри.

Виходячи з розміру вогню, ми видихаємо. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Величезні пожежі не підходять для всіх – вони повинні мати можливість керувати, добре перенести їх тепло, дізнатися дихання поруч з ними. Коли ми спробуємо скопіювати когось, ми робимо більше, ніж нам потрібно, і сили дуже швидко збігаються, і вогонь залишається лише невеликим.

Розмір вашого вогню не має значення. Дуже важливо, щоб кожен був теплом і затишним поруч з ним, що і чоловік, і дружина відчуває себе в своїх місцях, у кожного є сила і бажання зробити їх обов'язком. А що виглядає як з-за кордону, що потрібно доглядати не менше. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Міцність і здатність. Тоді чому бігти для когось? Чому одягають величезні колоди? Чому знищити впевненість вашого чоловіка? Чому знищити сім'ю для цього?

Незабаром або пізно, людина, яка не привезе дрова до свого будинку листя. Де його деревина потрібна як вона – волога, вигнута, невелика. Чоловік також хоче любити себе власним способом. І хто ми судимо, що? Ми утримуємося вогнища, а не змащує.

Для старіння феєрверка робить наші серця застібкою і грубкою, наші руки називаються і твердими. Ми не можемо акуратно охопити і прогрівати їх. Ми не можемо залишатися крихким і беззахисним (що ви коли-небудь бачили крихкий і беззахисний logger?). І навіть найбільший вогонь не радує нікому і не теплим.

Буде краще витрачати ту ж енергію для доброї сім'ї – підтримує ваш маленький і улюблений світло. Так, іноді можна погуляти і забрати дрова. Трохи, не великодні. Хвісти, які будуть висушувати дерево, привезене чоловіком з лісу, або допомогти тримати до його прибуття. Невеликі гілочки, які допомагають пожежі проникати на великі шматки деревини. Якщо вам дійсно потрібно, ви маєте владу зробити це і ви хочете.

Але зараз більше і більше жінок прагнуть відмовитися від вогню, яка вимагає постійної уваги і участі, і замінити його тепло з чимось іншим, менш збагливим. Ви платите за світло, вона прогріває. І ось головне, щоб оплатити один раз на місяць, після чого не обійтися нічого. Ви не повинні турбуватися про те, що вогонь ніколи не виходить. Як багато самотніх жінок я знаю, що вже так комфортний без того, щоб скорегувати цю свободу в деяких дивних і навпаки, компенсує емптяву серця.

Вибираючи стратегію пожежобезпечення для себе, можна використовувати згортання акселеруючих речовин, не використовуйте дрова, але, наприклад, взяти картон, залити бензин в вогонь, обгорнути будь-який сміття. Результат буде таким же, як ваші методи. Картон дає більш швидкий результат, але він вигорає так швидко. Запах горіння щось зіпсує всі відчуття вогню. У вас є багато можливостей пожежного контролю. Ви можете спробувати маніпулювати його, або ви можете припустити, що це вічний годинник. Де немає кінцевої точки. Де завжди потрібно кинути дереву, зламати золи, перемішати вугілля, тримати в свідомості.

Не залишайте вогнепальні зв'язки, ненав'язані. В іншому випадку ви будете прокидатися, коли тільки попелиці залишаються на місці. Не завжди можна знову почати вогонь. Іноді це занадто важко, і це буде легше тримати його. Якщо вугілля ще свіжі, ваші шанси вище. Якщо погода погана, місія може бути неможливим. Щось ще потрібно встановити вогонь на вогонь.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Далі ми вирішуємо, що робити з ним і як. Вирішіть, що це буде якось зловживати і не виходити. Або почати доглядати за вашим вогоньм, підтримуючи, переглядаючи.

Для любові завжди діяти. Хочу відродити цей вогонь в самому серці, навіть якщо він вже вийшов. Хочу принести цей вогонь коханій людині. Тоді ваші стосунки не будуть виходити і не тільки прогрівати вас двома. А ще ваших дітей, онуків, друзів...

Автор: Ольга Валяєва

Видання

Джерело: www.valyaeva.ru/v-otnosheniyax-net-konechnoj-tochki/