У прямому ефірі. Частина 1

Я відкладаю цей матеріал, як я можу. Спочатку я хотів бути сто відсотків міцніше в обраній дієті, і тільки тоді, щоб говорити про це, але далі я пішов, більш очевидним було те, що історії про сто відсотків в питаннях самобалансування не про наш світ. Ви завжди на дорозі, немає гарантії, ви просто зробіть ще один крок вперед і подивитеся, куди ви приніс.

Тоді я повинен визнати, що що дійсно зупиняється щось інше - Я не маю пояснень і фактів для більшості питань, які я буду крити. Це реальна причина, яку я був так пропсинований харчовими начинками. Я знайшов баланс для себе: дієта, яка повернула мене до життя, де є сила для всього хочу, але як поділитися цими знаннями, якщо я не можу довести нічого?

Я не в змозі увійти в обговорення і якось обґрунтувати свій підхід до їжі з наукової або іншої точки зору. Я кажу це чесно і з самого початку. Якщо ви хочете факти, деталі, тонкощі, це не для мене. Наприкінці статті я дам первинні джерела. Я прочитав багато книг на предметі, але тут немає пояснення.

Чому, наприклад, молочний шкідливий? Я не пам'ятаю. Не потурбую. Я знаю, що ви не повинні їсти молоко, якщо ви хочете snot, bloated bellies і foggy свідомості. Особисто, що достатньо для мене. Роз’яснення про світ тварин, де ніхто не їсть цей продукт після вирощування (і ніхто не з’їдає не рідне молоко!) або про казіну, яка є причиною слизу в нашому тілі. З дитинства я не можу стояти все молоко, а в дорослому віці був період, коли я захопився на ньому під загальним хору, який був корисний. Але коли я прочитав про молоко, все впав на місце. Як скеля випав на плечі. Я завжди знаю, що! Але я не можу забезпечити розумне пояснення прямо зараз. Я не маю їх.

Те ж саме сталося з цибулею і часником. І знову, з дитинства, я не хотів їх, потім я звик до їжі. Я не знаю, які продукти не рекомендуються для йога:

Іоги повинні залишатися з м'яса, цибулі, хмільних напоїв і часнику

lancavatara sutra

Цибулю і часник є природним чином потужними антибіотиками, які добре в невеликих кількостях для захворювання. Ви збираєтеся їсти таблетки для здорового організму?

І знову дзвонить: «Ви завжди знаєте, що!»

Так все, що я скажу тут на основі одного простого розуміння:

Харчування, яке я прийшов до буквально 10 років активного дослідження цього питання і особистого, не завжди легкий і радісний, практики, врятував мене. Я не знаю, не знаю. Я нічого не сперечався, я просто нічого не маю.

Я віддаю цей матеріал П. Брег, А. Ерет, Е. Роббінс, Г. Шаталова, Г. Шинья, В. Зеланд, Н. Бернард та багато інших авторів у галузі харчування та здоров’я людини. Через свою роботу і самовизначення я зміг позбутися від багатьох років харчової залежності і знайти свій власний баланс харчування. А також до моєї матері, з ким ми припинили їсти м'ясні роки тому і досі не їсти його.

Що таке жити? Все почалося 9 років тому, коли я припинив їсти м'ясо. Я був 21.

І вона відмовилася від ідеї «зловити шкідливі» або «Не вбити тварин», але на розуміння того, що м’ясо продається особливо в магазинах. Може бути кудись там, в Новій Зеландії, щасливі знецілі гразе на чистих луках, і я, тут вдома, в Росії, кожен хто коли-небудь працював в ковбасному магазині не їсти ковбасу, адже він знає, що він складається з. Курки живуть в клітках метра на метр і з'їдають харчові добавки для швидкого «відварювання». М'ясо зберігається в брудних заводах, що перевозяться на п'яні навантажувачі і не відомо, що "розрізати" швидко не вмирає.

Не дуже.

Все почалося набагато раніше. Коли я був 13 або 14 років, то я почав проявляти те, що я виявлю як харчова залежність.

Я дуже багато. Лоти і лоти. Солодкий, борошно, смажений, консервований. До речі, м'ясо було основним продуктом, і шабаб був улюбленим блюдом. Я дуже люблю рибу, як середня людина, що живе в Камчатці з прямим доступом до дикого лосося, я просто не схожа на це.

Через мій вік, мій організм добре робив. У вас є додаткові фунти, але це не так критично, коли ви близько 20 і природа все ще активно закриває життєву енергію надії, що ви приїжджаєте до ваших почуттів. Так я просто не помітив будь-яку проблему, і не було людей навколо мене, які рекомендують мені їсти менше. І робіть це таким чином, що має сенс. Я не можу тримати ритм в елементарних речах і запускати два ласки без зупинки на стадіоні біля будинку, я не розумію хворобу тіла і духу. Ні.

Зрозуміло, я дав м'ясо легко, без будь-яких перехідних періодів і практично відразу припинив його. Це перша епохальська відкриття в житті про себе. Як тільки найулюбленіша м'ясна страва була просто без смаку. Вони не злий, вони не злий, вони не зла. Я не люблю м'ясо.

Я почав тихо отримати питання, але відповіді на деякі з них я повністю розумію тільки після багатьох років:

Яким було велике кохання, яке вирощено в мене прагнення до копченої ковбаси, ковбаси і м'яса французьких з картоплею і цибулею? Що це було і де вона йде? Чи не те, що мій тіло хотів? Але він не хоче жити зараз. Чи потрібно ваше тіло мікроелементами? І тепер він відверто відхилений? Любов м'яса? Потрібні? Хабіт? І як ви змогли позбутися від цієї обсесії так легко і легко?

Це з ecstasy і shudder, що я розумію зараз, що всі інструменти, які я приїду до болю, розчарування і подолання часу, я був успішно переданий мені на 20. Вкрай турботливий Всесвіт 16 навчив мене практику видалення внутрішніх затискачів (читати "медитація"), здатний врятувати вас від будь-яких комплексів, і тим самим проблем, і в 21 розкриває суть харчування, що благотворно впливає не тільки на ваше тіло, але і на свідомості, але замість того, щоб приймати знання відразу і жити здорове життя, я вибрав 10 років, щоб вирізати ручні круги, щоб прийти до тих же відповідей, але через власні коні. Інколи я думаю, що деякі сходи мають задоволення. Але я не відволікаюсь.

Не їсти. Але це не вирішувало моїх ключових питань, я ще їсти свої емоції в нездоровому вигляді і все ж не вистачає енергії, щоб зробити більше. Крім того, за віком 23-25 років, і я залишилася самостійно з енергією, що мій спосіб життя може дозволити собі. Дехто почав зникнути так натуральний для мене глаам в очах і дух пригод, який я завжди взяв на себе (і він виходить, це також наслідок енергетичного потенціалу!).

Після 5 років наступна зміна дієти. Я вийшов з медитації Віпасана, де я провів 10 днів в тиші, з чітким розумінням, що я більше не їсти рибу і стати повним вегетаріанським.

Новий період почався в моїй біографії, яка сьогодні з чистим серцем я можу називати нічого, але «попереднє вегетаріанство». й

Це визначення підходить для 80% людей, які сьогодні не їсти м'ясо і рибу. На жаль, Я хотів би бачити себе, і я з радістю.

В'язкість полягає в тому, що риба і м'ясо замінюють борошном і обсмажують в рясній олії, заливаючи все це так з багатьма приправами, що людина легко їсть величезні порції, враховуючи цей стан справ - норма.

У Азія, де жив час, найбільш поширені страви обсмажують рис і локшину. Це страшно.

Основою мого меню була паста, сендвічі, смажений рис або локшина, овочі (зварені варені) і, звичайно, деякі хліби. Я жив в Непалі, в якому називається вегетаріанський рай. Хоча сьогодні я називаю такі місця, як рай для несвідомих вегетаріанців, оскільки акцент не на фруктах і овочами. Звісно, я їсти свіжі салати. Є також фрукти. Але нехай буде чесним, який відсоток щоденної їжі, яку вони зробили?

Щоб зробити основу вашого раціону борошняні продукти або смажені скибочки-наповнені овочі - це висота абсурдності. Борошнопродукти, особливо дріжджові продукти, а також приправи, які стимулюють апетит, викликають сильну харчову залежність, це в свою чергу призводить до переїдання. Хенце, розтягнуті шлунки, постійний нездоровий апетит і відсутність міцності, організм «засмоктується» і вимагає нової дози, людина стає рабом в їжі. Його емоції і стан повністю прив'язані до того, що він їсть. Але навіть це не точка. Уміння думати, приймати ризики і приймати рішення неприпустимо.

Моє перше переміщення до світлої сторони почалося з розумінням:

Харчування впливає не тільки на наш організм, але і нашу свідомість.

Ідеальний ког системи з'їжджає багато, пересувається трохи і страхує все. Надлишок їжі, особливо надлишок синтетичної їжі (зокрема, сучасних дріжджів!) зберігає нас в постійній обливості, зміщуючи розум, як спирт.

Наша чіткість розуму безпосередньо пропорційна свіжості нашої їжі.

Я поїхав з цього роду їжі, але нічого не можна зробити. Повернувшись до м'яса вже неможливим, з одного боку, просто не хочу, з іншого – я знав, що не вдалося повернутися. Ми повинні рухатися вперед, незалежно від того, що ми повинні знайти спосіб, щоб зацікавити не тільки ваше тіло, але ваше життя.

Сильна людина відрізняється тим, що він йде вперед навіть в тих моментах, коли він не повністю зрозумілий, де він «дощ».

Наступним кроком був драматичний. Я вирішив позбутися від проблем харчування, ставши сирою їжею.

Цей період виявився одним з найбільш епохальних переживань в моєму житті, незважаючи на те, що я малоймовірно повернутися до цього виду їжі (Я готовий сказати «Я не буду», але я пообіцяв себе не кидати. Вперше в моєму житті я втратив 7 кілограмів і дізнався свою істинну вагу (який виявився принаймні 5 кілограмів менше, ніж я використовував, щоб розглянути нормально) і також вперше в моєму житті я розумію, що це означає, що не потрібно їсти або переїсти взагалі. Тексти пісень, а це означає: Я був легкий, тонкий і повний міцності. І це було красиве, нехай невідомого стану мені.

Це ще один серйозний погляд на себе. Виявляється, що ми насправді можемо жити, щоб бути 27-річним і навіть уявити, що легкість і повноту енергії в повній мірі, і бути абсолютно впевненим, що ви завжди були «нормальними людьми».

Справа в тому, що плоди, що на такому раціоні утворюються основи мого раціону, можливо, тільки їжа, яка не викликає звикання і яка не може перестаратися. Ви просто не зможете фізично їсти занадто багато бананів або винограду, на відміну від того, наприклад, паста з грибним соусом, посипаний пармезаном і прикрашений гілкою базиліка, який плетений без залишку величезних пластин як справа звичайного.

Я не можу це зробити більше. Ось мій погляд на це з листування з читачем:

Я гарна сира їжа eater, я спробував його себе і був на фруктах протягом 4 місяців. Я не можу, і я чесно його визнати. Але я також знаю основні причини, чому я не досягла успіху, і я хотів би розбити ілюзію надпотужності через владу.

Я знаю, що людина може відмінно існувати на такому виді їжі - питання про білки та інші речі, які не турбують мене на всіх, це все досить в овочевих, зелених і плодах, але правда і більше - Я особисто знайомлю з кількома сирими їдалками від 2 років досвіду. Не існує ніякого приводу, без зайвого здоров'я. Ноп. В очах І причина проста: їх намір, їх мотиви для переходу. Вони переключилися до цього способу харчування, щоб стати «суперхуманами» так, щоб їхня енергія переламала стіни і бажання будуть матеріалізуватися. Вони не можуть навіть визнати себе, але це в одязі багатьох бажань. Ми знайомі з цим видом: «Якщо у вас немає візуалізації, це також тому, що ви їсти варення». Але це не так! Це найцікавіший момент. Візуалізація не працює, оскільки ваші слова, думки та дії дивинж. Ви скручуєте одну річ в голові і нерегулярно, і робимо зовсім іншого – не виходить. Харчування впливає на «чистість» сигналу, але не утворює сигналу (немові думки, дії, слова або стани).

«Знайди своє тіло здоровим харчуванням і забути про це», - сказав Йоганда, і ті, хто стрибнув занадто рано в сиру їжу, не забудьте. Вони будують своє життя навколо фруктів і дискусій про них. Вони забувають, що вони є творцями, і до тих пір, поки вони роблять щось свідомо (і не тільки свідомо їсти), вони не матимуть енергії, міцності і здатності зламати стіни або принаймні обставини їх життя. Міцність приводиться до причини, не фактом харчування, яке, звичайно, має велике значення в питаннях здоров'я.

Я хаотично повернувся до моєї старої дієти, відновив свою оригінальну вагу, знову стояв перед усім великою кількістю вибору, але зараз чітко усвідомлення себе, що я страждаю від нічого більше, ніж харчова залежність і переїдання, що моя сила часто в нуль просто тому, що енергія життя витрачається на травлення їжі, я п'є 3-4 склянки кави в день і все ще хочу спати вдень, у мене є зміна настрою в другій половині дня і немає стабільності. Цей стан справ не є нормальним. Це захворювання. Я повинен зацікавити себе. Я повинен отримати мої очі назад. Я маю на увазі.

Я перехрестив, що поріг 2 роки тому, визначився, щоб знайти баланс і баланс на тягу розуму, цей час з задоволенням.

Автор: Олеся Новікова

Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: re-self.ru/zdorovoe-pitanie-chto-est-chtoby-zhit-chast-1.html