Як ненароджених дітей Аффект

р.

浜у 涓 蹇

Не секрет, що аборт вважається вбивством практично в усіх релігійних деномінаціях світу, а багато духовних практик відкривають те, що відбувається до материкової зв'язки і що відбувається, якщо батьки вирішили позбутися від того, хто дав життя.

Я не є есотерологом, ясною і не знайомою з енергетичними нюансами, але як психотерапевт і упорядник з більш ніж 6 500 клієнтів, я вважаю, що мій обов'язок поділитися знаннями і систематичними спостереженнями з тими, для кого ця тема важлива.

Багато хто з нас – це діти Радянського Союзу, і I, як парамедична акушерка першої освіти, знають, що багато жінок, які використовували для розгляду аборту як засіб контрацепції. Відповідно, є кілька людей, які більше двадцяти років і які не мають ненароджених братів і сестер. І якщо церква говорить про те, що незрівнянна дитина є гріхом, що бореться батьками, то я хочу направити вашу увагу на те, як ненароджені діти впливають на них.

З системної точки зору, сім'я є системою, що складається з взаємопов'язаних представників сім'ї, які впливають один одному, незалежно від того, чи вони живі або ні. Отже, ми можемо мати гарне з'єднання з нашими загиблими бабусями, оплачуючи борги нашого великого розміру, повторюємо долю старшого брата нашої матері, яким кожен забутий, і не дозволяючи собі розвивати і процвітати в пам'яті репресованих родичів. Все, що не відпочиває, не забутий і забутий впливає на наше життя в одному або іншому.

Найсильніший і найнадійніший зв'язок полягає в тому, що між батьками і дитиною. Кожна дитина несе свою сім'ю або її серце. І часто він не знає, куди приходять його почуття - ми називаємо його «спокій». Дитина плетена в події і долі людей, які навіть не знають. Основне правило сімейних відносин говорить, що всі родичі мають право на належність. Якщо одна з них виключена, доля виключеного може впливати на одного члена сім'ї в наступному генеруванні, і це може проявлятися в депресії, немотивовані атаки агресії, небажання жити, фобії, порушення поведінки і захворювання. І поки справа виключена відновлена, поки він дається його пов'язаною, невидимими нитками життя пов'язані з тими, які довгий час пішли.

На жаль, я не в змозі запропонувати вам чітку структуру, яка потрапляє в це або що переплетення і з яких причин, тому що кожна доля унікальний, тому що кожна система є унікальною, і поки ми можемо бачити певні візерунки, але не можливості.

Давайте спробуємо зробити певну класифікацію проблем, які зіткнулися з людиною, яка має ненароджених дітей, і один, хто ненароджених братів.

За словом «ненароджений» Я маю на увазі: пробурено, щеборн, викиди, запліднені яйця під час штучного запліднення, а також ембріонів, які «заморожені» і дітей, які не народилися, якщо мама використовували контрацептивний «спіраль» (то жінка, як правило, не знає скільки разів вона стала вагітною, і це потрібно уточнювати через розміщення або інші види роботи з несвідомими).

Вплив ненароджених дітей на партнерство

• Аборція має глибокий вплив на душу. За час зачаття не може бути скасований абортом.
• Наслідки аборту для батьків, як правило, значно гірше, ніж якщо вони мали дитину.
• Вигра для чого не було спільного - кожен має свій власний.
• Якщо вагітна жінка не говорить її партнера про це, її відповідальність і провини загострені.
• З кожним абортом, частина відносин аборту. Фізично це може бути припинення або порушення сексуальних відносин, але реальний розрив знаходиться на рівні душі. Ситуація залишається до тих пір, поки кожен батько не визнає свого провини, поки психічно вони виглядали на дитину і дають йому місце в своєму серці. Далі можна разом.
• У разі неприпустимих дітей не можуть бути пов’язані пари. На тонкій площині це з'єднання залишається до тих пір, поки вони живі.

Батьки та ненароджені діти

• Якби вона втратила частину себе. Вона приваблюється до мертвої дитини, вона тягнеться до смерті. Біль від цього настільки великий, що в більшості випадків цей рух переходить в сферу несвідомого, і жінка може відчувати зниження міцності, нестачу енергії, якби її життя відбувався десь.
• Серце матері залишається з першою ненародженою дитиною до тих пір, поки вона не була примушена для неї, вона "закрита" до інших дітей. Дитина, яка народжена пізніше може безглуздий страх матері.
Людина, яка захищала дітей, має фінансові проблеми.
• Життєві діти можуть бути неспокійними, хворими, погано виготовлені, вони можуть мати нещасні випадки. З батькам можна відчути, що вони не мають хорошого контакту з дитиною.

Діти, які мають ненароджених братів і сестри

• Якщо у вас ненароджений суглоб перед вами, що дитина дала вам, тому що ви, ймовірно, не будете там. Тоді часто такі люди не розвиваються життя: вони можуть відчувати, що вони не мають права жити, відчувати, що вони живуть кілька життів одночасно, мають фінансові труднощі. Якщо вони не можуть дозволити собі щасливе життя. Як правило, такі люди мають труднощі з вибором професії, вони скаржаться на нездатність знайти свій спосіб. У їх арсеналі є кілька форм, вони часто змінюють роботи, їх особисті стосунки є складними і різноманітними, а серед їхніх друзів багато різних і радикально різних людей.

У своїй взаємодії з матір'ю є два сценарії: відчай, іноді агресивна агітація у випадках, коли мама вимагає чогось або навчає щось, «прилипання» у відносинах – така дитина відчуває, що він дається занадто багато (для двох або навіть трьох). І другий варіант: всередині нього немає необхідності, але почуття обов'язки - він повинен бути успішним, відомим, залишити свій знак на цьому житті. Якщо людина в самому серці дивиться на своїх ненароджених братів і сестер, і каже їм: «Я збираюся жити моє життя для всіх нас!» і це те, що викликає багато його невдач.
• Якщо у вас ненароджених дітей, то динаміка менш різноманітна, але, як правило, сфера сімейних відносин страждає. Якщо ми починаємо сім’ю, ми відчуваємо, що ми в сервісі не тільки своїх, але й наших друзів і на роботі, адже наша душа стає «мачем» нашим братам і сестрам, адже наша мама не дивиться на них.
• Якщо ви ненароджені муфти до і після того, як ви, це часто важко зробити все з вашим життям. У описі свого життя вони можуть використовувати фрази «Я не відчуваю підтримку під ногами», «земелля випадає з під ногами», «Я не знаю, хто я і що хочу від цього життя», «Я не маю смаку для життя», «Я люблю жити, але я не тут», «Я відчуваю, що я не живе моє життя»...
• Якщо є ненароджені діти між живими братами і сестрами, вони відчувають відчуження один від одного, іноді це знаряддя перетворюється в хасм.

Є багато інших нюансів, кожен з яких в різних випадках має свої візерунки і візерунки. Наприклад, чоловіки, які мають дітей, які засвоюються штучно, практично завжди стикаються серйозні фінансові проблеми. І це не просто те, що ця процедура використовує кілька ембріонів, і це не завжди вдалось вперше, що означає, що всі ці діти не тільки брати і сестри, але часто близнюки або близнюки, і цей зв'язок ще сильніше, ніж зв'язок між матір'ю і дитиною. У цьому випадку така система може впливати на великі сили, б сказав, що сили природи. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Ви можете попросити: що потрібно робити з негабаритними і щеборними дітьми, так як ніхто не загинув їх? Це правда, але часто біль втрати настільки великий, що пара не може по-справжньому мурн і нехай йти від такої дитини. Спочатку вони дивляться на полум'я, явно або нав'язливо намагаються зрушити полум'я один на одного, на лікарів і навіть на Божому. Але якщо така дитина не говорить про те, якщо він забутий або є біль при запам'ятовуванні його, то він все ще не замушений, виключений, і тому буде хтось, хто частково або повністю займає своє місце.

Подаруйте вам деякі приклади роботи клієнта.
Молодий жінка скаржав, що ніхто не хотів бути друзями з її п'ятирічного сина в дитячому садку. Батьки вже змінили третій сад, намагаються їх краще, купуйте іграшки і солодощі для малюка, навчіть його поділитися ними з іншими дітьми, але все в ваговій. Згідно з матір'ю, її дитина є свого роду, хороший хлопчик, який дуже страждає через ситуацію.

У складі вона попросила вибрати замінники для сина і для інших дітей і влаштувати їх як відчувала. Все нормально виглядає один раз, крім того, що депутат хлопчика неприємних відчуттів у своєму тілі, неяскраве сприйняття реальності, а боляче горло. Мати визнали всі ці симптоми. Але коли у дитини депутат підійшов інші діти, вони відчували страх і подивилися не на дитину, а на місцях поруч з ним. Ми кладемо додаткові засади в облаштування і кладемо їх вправо і зліва від хлопчика, і з зворотного зв'язку ми дізналися, що ці також діти, як вони сприймали себе і заступник хлопчика. Клієнт сказав, що він мав два аборти до сина, неправомірність і два більш аборти після народження. Коли вони запроваджують відсутній номер дітей, кожен отримав краще. Він був дуже щасливим і відчував абсолютно щасливим. Згадувала, як син багаторазово взаємодіє з невидимими друзями в своїх іграх, і вона була впевнена, що вони знаходилися в уяві через брак реальних друзів, і тепер вона могла бачити, як дійсно були речі.

Вона попросила піти в аранжування себе, подивитися на своїх дітей, і ви можете побачити, наскільки важко було для неї взяти кожен крок, але коли вона змогла сказати, "Ви мій діти і я моя матір'ю", - діти кинулися до неї, і вона здатна повністю здатися своїм почуттям. Як вона закохнула і поховала її ненароджених дітей, її сина боясно підійшов до інших дітей, і цей час вони дадуть йому.

Ще один клієнт запитав, що її партнерство не працює і її відносини з дітьми не було кращим. Коли вона, за допомогою депутатів, влаштувала її сім'ю, стала очевидною, що жінка була зосереджена на увагу в абсолютно іншому місці - вона шукала на місці на підлозі; коли депутат поставив на це місце, депутат прийшов до нього, кладуть поруч з ним, захопивши його і закривав очі. Вона захопила його, як мати пригнічує дитину, і депутат кладуть в позицію ембріона. Сама дочка тихо підійшов до них і кладемо поруч з ними. Коли сина його захотіли слідувати їм, його батько припинив його.
З'ясував, що вона була щенародженою дитиною цієї жінки з її першого шлюбу. Вона знає, що вона була дівчина, і лікарі не покажуть її мамі. Коли жінка змогла поглянути на свою дитину і визнати, що вона не крила для неї, атмосфера натягу і болю відчувала всі депутати почали міняти. Клієнт дав свою дочку назву і обіцяє, що вона дасть їй один день свого життя: вона сказала, що вона візьме її руку і покаже її Київ, що вони підуть на дитячий магазин, і вона зможе вибрати іграшки, а потім вони підуть на цирк (це де ненароджена дівчина хотіла піти). І тільки після того, як жінка в змозі дійсно бачити її дочку, сина і чоловіка, перед тим як вона відчувала себе як у вівці. Першим чоловіком клієнта був введений в облаштування, син від другого шлюбу відчував з ним зв'язок. Жінки сказали, що він діяв, якби він був її партнером і не її сином. Він намагався доглядати за нею, завжди приділяв увагу тому, як вона була одягнена, як тільки навіть заявила, що коли він виріс, він збере її. Першим чоловіком в системі був також експлуатований, а син клієнта зайняв своє місце. Про перший шлюб клієнта, а також їх братів, дітей не знали.

Жінка змогла виглядати її екс-люда в оці і сказати, що тепер їхня дочка має назву, подякувати йому за все і звернутися до її сім'ї.

З радістю, що вона буде з ними. У житті він справді розповів дружину, що не відчуває себе її, що вона не була тут десь, що викликала її роздратування і непорозуміння. У такому складі ми побачили, що частина серця клієнта залишилася в її минулому, яка була закрита і забута разом з болем, що залишалася незабутньою. Зустрілася дочка і з цієї причини вона мала поганий здоров'я і ослаблена імунітет. Син зайняв місце першого чоловіка, тому вся стара сім'я була «на зборі». І тільки нинішній чоловік залишився окремо - для нього не було місця, які вражають партнерські відносини.

Насправді тема ненароджених дітей набагато глибше – це незрівнянна, як і життя в усіх його проявах. І кожна історія вимагає свого підходу і власного унікального рішення. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Щоб зробити це, ви повинні відкрити своє серце всім, хто коли-небудь належить нашій системі і дати їм місце. І ми не будемо жити життя інших.

Автор: Іщенко Ірина

опублікований

П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: ishchenko.pro/kak-nerozhdyonnyie-deti-vliyayut-na-rozhdyonnyh/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное