462
Список очікувань
浜у 涓 蹇
- Я не хочу працювати.
до Не працює.
Я відчуваю, що я збираю вас і сплачую за різні дозволи. Як і ліцензія водія.
до Що звучить дуже вірно.
Чи має жінка працювати, якщо вона має чоловіка, який може надати їй? Я не люблю роботу. Довгий йти в офіс щодня. І є такі люди.
Чи має жінка працювати... Чоловік тільки кине, що ви домовилися з ним. Якщо це Ваше очікування, без його згоди, не було договору. Як дорослий відрізняється від дитини?
Вона виправила її довгою спідницею і думкою. Я думав про неї. Він часто говорить про те, що він читає корисні статті про фемінність. Я тільки носити спідниці зараз. Ні штани.
Дорослий живить себе, сукні себе. Робить рішення.
Я не щасливо.
- Так, зустрічайте ваші потреби - це відповідальність дорослого. Ви хочете, щоб допомогти вам. Він не хоче. Ампуш.
- Так, мені так боляче! Я не знаю, що робити все більше...
Коли жінка є безкоштовним, щоб задовольнити її потреби, вибір чоловіка свідомий і чесний. Ви думаєте, що ваш чоловік відчуває, що йому на власній, не з його кредитною карткою?
Вона торкнулася сережками і посміхається.
- Так, я сказав, що я люблю його. І я хочу мати дітей, одружитися.
- Знайте, повернемося до дозволів. Це легко для мене, щоб надати інші свободи, де я вільний. Не існує внутрішніх перешкод, тому не існує зовнішніх конфліктів. Чи не працює людина?
до Що це таке? Він чоловік і він повинен надати своїй родині. В іншому випадку, чому нам потрібно?
Велике, я кажу, подивіться на це «по-іншому». Якщо ви відчуєте дорогий автомобіль, квартиру в центрі Москви, статуси і т.д., як він до вас?
Я не знаю. Я, ймовірно, зробити будь-який шлях. Я люблю його! Не можна спати без нього. Я розповідаю, що кожен раз я розмовляю про життя разом. І він дуже гарячий. Такий прохолодний малюнок.
Як він реагує на ваші розмови про життя?
Роздратований, мовний, виданий вікно. Чи не любити мене?
Або не хоче бути Мері Поппінс і співати львів’ян до свого партнера Що, якщо він хоче йти на риболовлі на вихідні? І не можна спати без нього. Як вирішити жити разом...
Вона подрібнила її плечі і помітила її пальцями на знаку «океї». Це живий!
- Я йду з ним!
до Що робити, якщо чоловіча компанія?
Я не можу турбувати кохану людину. Якщо він любить мене, він завжди радує мене.
Ви завжди повинні піти в санвузол разом. Тримайте руки в наступних тремтах, щоб ніколи не частина. Чи можете ви купити те, що ви хочете, щоб ви?
Він сказав, що він був щасливий подарувати мені подарунки. Я втомився про це. Наскільки ви можете навколо. Що робити, щоб отримати його, щоб маррі мене?
- Так. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ви повинні бути повною, щоб одружитися. Ви не хочете працювати.
Чому варто працювати, якщо його гроші достатньо для нас?
Про те, як говорити про пристрасть людини до життя. Про варіант, коли щастя всередині, і не на певну суму кілька разів на тиждень. І в інтервалах є сіра довгота і болючі очікування «Любо мене так, щоб я щасливий. й
Хто ви вважаєте, що користь від жінки, яка бачить чоловіка як інструмент для задоволення її потреб?
Повернулася назад на стілець і загорнув голову. Тоді вона сидить з прямою спиною і почала пояснити мені, що вона не потребує шлюбу зручності, вона потребує почуттів.
Ви йдете про покупку та продажі? Не про мене. Мені потрібні відносини!
Це великий, але ваш довгий список стає в дорозі. Є багато речей, які хтось інший повинен зробити для вас. Перед тим як заповнювати себе, що можна запропонувати йому?
до Що робити з ним? Я даю йому багато. Він любить виходити з мене, кожен шукає мене, ревнощі. Чому ми любимо? Я не розумію, що взагалі.
до І я не розумію. Ви красиві, освічені, але у вас є різний прогноз. Ви не будете працювати, і він не працює. Це політика подвійних стандартів. Давайте це. Якщо він розбиває ноги, вам все ще потрібно?
до Він буде дрібним.
Намагайтеся поглянути в себе і відповісти на запитання «Чому він?» Усунення його функціональності.
Вона закрив її очі, і я думав, що не всі права. Хто знає, чому вони одружилися і одружені? Інакше, родючість впаде в країну з такими існуючими повідомленнями.
Вона відкриває очі і почала списуватися:
Мені потрібно його зробити сніданком. Відправити текст тендеру. Проживання
- Ну, ось «неарбі». Ви думаєте, що ви маєте достатню внутрішню свободу, щоб дати йому ловити самостійно? Важливо в відносинах. Іноді я думаю, що це більш важливо, ніж борщ і секс.
Вона була згортання і плутати. Вона поширила руки і розсипала їх на колінах.
- Я не знаю, що я хочу. Кожен запитує, чому ми не одружилися, тому що ми такі красиві пари.
Що ви готові подарувати йому те, що ви. Якщо ви хочете, щоб ви зберетеся, ви повинні знати, що ви знаходитесь. Коли у вас немає розуміння, він не має розуміння. До тих пір, поки є список «Що приймати,» є образ жінки, що приймають. І такі жінки цікавлять чоловіків з великим почуттям провини. Вам потрібні?
до Ой, не спасибі! Я був перед. По-перше, він дає мені щось, а потім він продовжує нагадувати мене, щоб похвалити мене. І трохи неправильно, наприклад, я піду другу, який він не схожий, то всі бонуси за місяць закриваються. Він зробив мене постійно апологізацію для всього.
- Загорніть список, щоб добре. В цілому такий план корисний варіант. Інформація про вас відсутні. Якщо ви перекреслите всі точки, то вам буде безкоштовно. Після цього буде можливість зробити поінформований вибір, а не протерти будь-яку людину на «заміжок».
до Ні, я не хочу. Довгий час, щоб зробити це самостійно. Я 35 років і я буду 40 на себе. І я не встигнути народити. Будь-які інші варіанти?
до Звичайно! Ми можемо вимагати більше. Побачити вікно, поки він втомився від слухових скарг. Або, можливо, він буде обробляти ваші елементи, а потім він буде вексель. Намагатися це.
Ви коли-небудь відчували чоловіка, який має «зберегти»? Раритетне задоволення. Я розповідав на другу дату, «Чи не звужуються, але нічого не». Якщо що-небудь, токарський горіх. Бажаєте лікуватися в першу чергу, як функція по догляду за дитиною?
Вона сказала, що вона не схожа на неї.
Якщо вам потрібен терміновий варіант, то подивіться на себе. В цілому головне - визначити цілі. Якщо ви знаєте, чому, ви можете випробувати будь-який спосіб.
Автор: Маша Мошківська
Видання
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: rissina.livejournal.com/120079.html