480
Найшвидший і найефективніший засіб самозбереження і загоєння організму
У продовження теми розпочато в статті Зменшення біологічного віку людини - наукових розробок в діях і захворюваннях, які не відповідають медичним лікуванням, публікуємо короткий опис методу відновлення Мартинішина і відгуки про нього.
Покриття та омолодження людини Шлях до здоров'я, якісне життя, тривала молодь, довголіття. Це очищення і відновлення тіла від кінчиків пальців до кінчиків волосся, очищення крові, лімфи, кишечника, нирок і печінки, усунення токсинів і забруднень. Це відновлення генетичного коду, розвиток творчості, ліквідація психокомплексів, домінант Ухтомського-Давидовської, у тому числі алкоголізму, куріння та інших шкідливих звичок. В результаті відбувається стрибок енергії і набирає сили.
В результаті - тривала (довга) молодь, якісне життя і довголіття. Одним з цих технологій є ванна MARTSINISHIN, створена автором, інженером-інвентором, кандидатом психологічних наук Юрієм Мартинішином.
Floating є найшвидшим і найефективнішим засобом для самостійного загоєння і загоєння організму. Floating - це процедура, яка робить ваше тіло молодим і міцним, ваша душа піднімається і літає, і ваше серце чистий. У цьому випадку кожен легко потрапляє в стан медитації. Медитація, легко коригує мозок для загоєння низькочастотної альфа і активності та, розслабляє організм і сприяє профілактиці багатьох захворювань, включаючи психосоматику. Покриття дозволяє швидко досягти повного релаксу і досягти тонкої лінії між сну і прокидністю, які практикують прагнуть досягти. Ефект цього релаксу на розумі і тілі є настільки позитивним і різноманітним, що його можна сміливо покласти серед найпотужніших інструментів для загоєння і омолодження. Сьогодні цей стан досягається під час перебування в лазні Мартинішин.
Сесія відбувається в звичайних ванних кімнатах. Для цього набрати ванну теплою, приємною водою для людини. Температурний комфорт вимірюється ліктям. Залийте в ванну з вимірювальною чашкою 20 мл. концентрату скупчення води, щоб зробити воду у ванній живій (структурований). Ми йдемо в ванну, лежимо (це передумова для подальшого введення рідин з пляшок).
З мірювальним стаканчиком за 1 хвилину залийте 9 мл рідини в ванну з пляшки No1 з зеленою кришкою, після 5 хвилин (тобто за 6 хвилин), залийте 9 мл рідини з пляшки No 2 з синім кришкою, після іншого 5 хвилин (тобто за 11 хвилин) залийте 9 мл рідини з пляшки No 3 з золотою кришкою, після іншого 5 хвилин (тобто за 16 хвилин) залийте 9 мл рідини з пляшки No 4 з білою кришкою ще 5 хвилин (покривають жовтою пляшки) через ще 5 хвилин. Після настій рідини з кожної пляшки необхідно набрати голову в воду повністю.
Загальний час купання не менше 20 і не більше 30 хвилин.
Після ванн, не протирають, але сухий, зношують терористичну гаму. Після ванни потрібно лягти 20-30 хвилин.
До послуг гостей:
- Золота.
- Плати
- Албанія
Огляд плаваючих процедур «Бати Марцина»
Я 83 роки, але мій біологічний вік 52. Величезний подразник цього омолодження тіла належить до лазень Мартинішина і, звичайно, автор-інтерентора цього водо дива - Юрій Данилович Марцинішин.
У жовтні 2013 р. пройшов плаваючий курс «Бати Марцина».
Курс складається з 10 бан. Відчуття м'язової радості без втоми і потреби глибокого сну були постійними протягом усього курсу.
Вплину курсу я був дійсно пролонгований: підсилення духу, винограду, чистоти і чіткість думки - які я особливо потрібні в своїй науковій роботі - дотримуючись мене. Це було те, що автор цього винаходу Юрій Данилович Марцинішин, обіцяний.
Важко вірити, але тепер я люблю приймати такі цілющі ванни в домашніх умовах, бо Ю.Д. Мартинішин провів новий розвиток і тепер препарати для загоєння лазні можна мати в домашніх умовах.
Лауреат Нобелівської премії ім. Гузі в галузі фізики, академік РАЕН, АСТ, НАНО, Canon, доктор медичних наук Б.А. Астафєв.
У жовтні 2013 р. пройшов плаваючий курс «Бати Марцина».
Під час курсу я визначив 3 функції:
Перші 3 ванночки з зовнішнім світлом і лаконічністю (тільки 20 хвилин) принесли релакс і відчутний «бруз» в м'язах всього тіла, бажання пити чистою водою і бажання спати;
П'ята ванна принесла воістину загоєний сон, після чого було фізичну потребу рухатися активно в свіжому повітрі, і я абсолютно несподівано пішов за межі спортивної ходьби, яку я ніколи не робив в 61 років життя до. Відчуття м'язової радості дивиться мене! Я працюю близько 25 хвилин без почуття втоми. З цього дня почалася нова сторінка мого біографії - спортивна і рекреаційна;
Остаточна процедура плаваючого мене, що вода в лазні після закінчення 20 хвилин виявилася як пара десятків пляшок молока вимити в ній: тіло позбавлялося від шкідливої «пригоди» цивілізації і сили перебували в тілі і в душі!
Вплину курсу я був дійсно пролонгований: легкість в тілі і духовний навантажувач супроводжую мене в усіх питаннях! Саме тому автор цього дивовижного ноосферного винаходу Юрій Данилович Марцинішин, пообіцяв.
Я хотів би прийняти такі чарівні ванни в домашніх умовах, щоб не накопичувати побічні ефекти "Бенефіти цивілізації" в тілі і душі.
Маслова Н.В., доктор психологічних наук, президент НАНО, кан., повний учасник РАНС.
Коли я дізнався про трубу Мартинішина, я відразу хотів купити його, хоча я знав, що це було дуже відповідальне рішення, так як це було окремою системою інформації, яка не контролює.
Я вирішив купити трубу, коли дитина хвора. Здавалося б звичайна курка, але з дуже великими ускладненнями. Температура 40-41, наркотики не допомогли, дитина була розм'ясною, - сказав щось, що навіть відлякування повторювати. Ми купили трубу в сім'ї і з першої хвилини покупки, дитина почала відчувати себе краще, температура стабілізується протягом 15 хвилин. Ми не повернулися до цього питання.
З покупкою труби мій життя змінив багато. Невидимі межі, які підтримують і не пускають падіння.
Часом, коли я походжу від роботи «віддався як лимон», то я п'ятаю 2 склянки води, пропущені через трубку, зателефонуйте в руки і відпочивайте, потім після 30-40 хвилин я повністю відновити.
Ви не можете сказати це двома словами. Ми повинні спробувати. Я думаю, що кожен має власний досвід з цим інструментом. Винахідки Юрія Даниловича є запорукою відновлення людства в цілому. Це не панацея для всіх підвіконь, це ключ, і кожен повинен знайти двері для себе. Анна, Кременчук
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: vitau.co/