332
Війна: ціна ми платимо за неї
Сцена з пана і пана Сміта, режисер Doug Lyman
Ми подорожуємо або відвідуємо країни, які нещодавно постраждали від воєнного стану. Коли ми проживали в Шрі-Ланці, вона проживала в миру протягом двох років. Два роки після тривалої громадянської війни. Витяг, виснаження.
Яка ціна становила людей? Немає доріг. Коли ми поїхали 100 кілометрів на 4 години, або ще більше. Відсутність довіри. Високий злочин. Це була єдина країна, де наша пластикова карта була зламана. Ми зробили це в супермаркеті (ми не використовували його в будь-якому місці). Дощ мешканців.
Минулого року ми відвідали Хорватию вперше, а в частині, де знаходиться Сербська спідниця. Ми побачили страшний погляд. Будинок взуття, закидані будинки. У багатьох з цих слідів оболонки і не намагаються приховати. Дуже дивує, як цінується життя людини. дороги в цій частині країни не були кращими. Жителі бідні. У готелі ми зупинилися на сцені вибухів, а два роки тому знаходилися пустелі, що проходив пам'ять про події. Люди не зла. Але трьом. І довге в очах.
Цього року ми прибули до Сербії. Дуже дивний їздити на чотири години на кордоні з Хорватиєю і прогулятися на півгодини з Болгарією. Першим є все-таки напружений і напружений. Нервові прикордонники, люди перегрівають від очікування та боротьби один з одним.
Заміська країна не тільки погана від столиці, більш занепаданих і зруйнованих будинків є. Люди душі, але знову є почуттям сумності. Особливо в найбільш нехтованих місцях. У місцях, що знаходяться на дорогах. Але все дуже дешево.
Все це ціна війни. До тих пір, поки країна бореться за свої права, вона не розвивається. А деградований. Не встигнути думати про мешканців, будувати будинки, дороги, лікарні. Є ще одна мета, і люди, як лапки. Ще один, один менше. Немає цілей, щоб зробити їх щасливим або вільним. Виявляється, що війна не дає нічого. Розділяє, зливає сили, посилює протиріччя, викликає напругу.
Війна не існує. Не пам'ятаєте, як важко було для нашої країни, щоб відновити від Великої Вітчизняної війни. Скільки було втрачено до післявоєнних дітей, які згодом стали батьками. Скільки зусиль зробили наші предки, які вводили війну.
На національному масштабі це цілком очевидно. Терміни, збитки, необхідні процедури для відновлення. Але це не те, що відбувається в наших сім'ях? Коли ми сперечаємо один одному, збільшимо протиріччя, доведемо, що це право?
Чи існують переможців у сімейних війнах та конфліктах? Хто користь від мами приниження тато? Або тому що тато вдарив маму? Чи є діти, які очікують захисту від батьків? Чи може мати, яка втратила надію на повноцінні відносини? Чи може чоловік виграти, коли він безглуздий своєю агресією, а потім захопить його?
Які переваги від того, щоб бути правими? Хто зробить життя простіше? Хто буде щасливим?
Найцікавіше, що ми часто боремося за вірність будинку, з близькими. У маленькому житті. Перейти до кіно або театру. Перейти до Туреччини або Греції. Скільки коштує долар і буде євро згорнути? Чи живуть сусіди і друзі? У вас є картопля або паста для вечері.
Коли ви думаєте про ціну, ми платимо за те, що наші волосся стоїть на кінці. Вона не потребує цього.
Важко не сперечатися з чоловіком. Звичайно, він нічого не вірний. Не розуміти нічого. Але це шлях до війни. Він може бути частково, коли ми постійно промовляємо один з хвоєю і барбами. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми можемо почати використовувати важку зброю – засуджувати друзів і родичів, розповісти їм деталі. Ми можемо залучати дітей і, таким чином, розбити серце партнера. Ми можемо навіть використовувати ядерну зброю і знищити людину з нашою агресією, знищити все, що добре в них. І все, що було добре для нас.
Яка ціна ми платимо за це?
Власні травми, які потрібно лікувати протягом років. Якщо ви і ваш чоловік не сперечався, то шанси слухати щось образ від нього менше. Якщо ви постійно скажете щось поперек, доки ви маєте останнє слово, рано чи пізно він розповість вам про те, що призведе до великого болю. Про вашу фігуру, красу, характер, розум і так далі. Ви повинні жити з ним і боротися з ним. Хтивий, давайте ...
Партнери рани. Не хвилюйтеся! Іноді ми спробуємо потерти його від помсти. Але якщо ми продовжуємо жити разом і бажаємо довіри, нам доведеться зацікавити ці рани. І це не так просто, як виглядає.
Зламані стосунки. Вони повинні бути побудовані знову, цегла з цегли. Розбирання цих сміття після бомбардування. Знайдіть сили та ресурси, щоб побудувати ще раз. Зробіть його, щоб бути, або навіть краще. Це легко? Найчастіше люди намагаються залишити місце, де було так багато болю. І знайти ще одне місце для нового будинку. Ще одна людина. Без травматичного досвіду.
Дитячі травми. Не маю ілюзію, що вони не піклуються. Що вони будуть щасливі без Даду, що вони будуть жити по-різному. Ці дівчата приходять до мене в групах і крі. Вони лікують, тому що вони ще не пам'ятають, що сталося тридцять років тому між батьками. Тому що вони не можуть прийняти свого батька і поважати його. Тому що вони повторюють долю матері, а також боротися. Тексти пісень, а це означає: Вони дійсно страждають більше, ніж всі інші.
Час був Як довго потрібно боротися? Коли ми вийшли на війну, кожен вийшов на тиждень. Два або три дні для сортування речей. І п'ять днів, щоб відновити. Коли ви просто лежите там, ви не хочете нічого робити. Але вона кричить і сказала... Ми можемо зробити багато цього тижня – піти на природу, обговорити плани та створити щось разом. Або хоча б жити це добре - і варити їжу з любов'ю замість швидкого нагріву напівфабрикатів.
Змивання сил. Якщо ви могли б виміряти енергію кварель у кілогулі, а потім показати людей! Тепер можна будувати будинок. Але замість цього, на тиждень, ми зіштовхуємо всі інші права. Або тепер ви можете запустити марафон. Але вони обрали хістерію. Ми залишаємо багато енергії в кварелі. І найголовніше, це абсолютно безглуздий. Бад. Empty, nowhere.
Вишукані можливості. Ви можете побудувати будинок разом, підняти багато дітей, зробити велику сім'ю і провести вісімнадцятий день народження на круїзі. Наскільки ви можете створити разом – загальна причина, яка змінює світ, потужну сім’ю, підтримує нащадки, довірчі та глибокі стосунки. Але...
Втрата самооцінки. Навіть коли я вірю в аргументі, це дуже важко підтримувати самореспект після того, як він надходить. Коли ви усвідомлюєте, що щасливі і самооглядні жінки не роблять цього щита. Коли ви усвідомлюєте, що ви знову спускаєтеся до рівня базарської бабусі або собаки-барка після велосипеда. Навіть якщо ви маєте право в кінці, ви втратите. Сама. І ваш самореспект.
Хабіт. Ми не думаємо про те, як наша поведінка стає автоматичною. Ми дізналися, як ходити, і зараз ми робимо це автоматично. Так само нехай. Те ж саме з аргументами. Після того, як час, ми використовували для того, щоб відреагувати таким чином і показати себе таким чином. І тепер ми не помітимо, коли ми відповімо на наступне питання нашого чоловіка: «Не!» і починаємо сперечатися. Переважна більшість жінок сперечають своїм чоловіком. І вони думають, що вони не роблять цього. Вони просто не помічають. Звичок. Який характер форм. І характер формує нашу долю.
Завжди починається безневинно. Я просто бачу, що він неправильний, і я сказав йому. Або я хочу висловити свою думку навіть де я не просив. Я намагаюся переконатися, що у мене є останнє слово. Я переглядаю нашу "знижку" - хто? Скільки разів я поставив у своєму місці або обману, і скільки разів я потрапив до ворога?
Уявіть стоячи перед вашим партнером мечем. І він тримає меча. Ви зносите маски. Ви не бачите один одного, ви не бачите один одного. Що таке меч і його. Ви суперників в цьому кільці. Ви можете продовжити боротьбу. Або ви можете зробити інший вибір.
Поставте зброю біля. Зняти маску. І побачити в своєму партнерові чоловіка, який ви колись обрали і любили. Чоловік, з яким у вас є багато хороших речей в житті. І, можливо, буде. Якщо ви даєте йому руку замість меча. Відвага. Проживання І любов.
За таким непростим кроком є майбутнє. І це набагато світліше. Має більше потужності і потужності.
Автор: Ольга Валяєва
Видання
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: www.valyaeva.ru/cena-vojny/