Мистецтво балансу у розвитку всіх сфер життя

Тема президії, коли ви свідомо орієнтуєтеся на одну річ протягом тривалого часу, так погане, що вона ріже навіть тих, хто ледь доторкнувся. Тим не менш, це практично неможливо зробити свідому зміну без такого вибору, особливо якщо ви не перебуваєте в ваших 20-х роках і результати ваших поточних переконань вимагають повного перероблення. По суті, потрібно знову навчитися ходити. З екрану комп'ютера, інформація сприймається ще більш-менш переноситься, свідомість може дефталі ігнорувати хворобливі факти в тексті, але на програмах відчувається набагато чіткіше. Коли, наприклад, в клімаксі марафону, мова йде про суть зосередження – необхідність дати більшу увагу на одне завдання, розвиток однієї сфери – тіла, бізнесу або відносин – натяг. Як вибрати з таких важливих аспектів?

• Тіло або випадок?
  • Кейс або відносини?
  • Зв'язок або тіло?
Як можна запитати питання з такого кута? Чи не це про балансування всіх аспектів життя?

Це добре зростаюча позиція, яка так часто спекулюється різними письменниками. Я теж на користь розвитку в усіх сферах життя, але як це робиться практично без рожевих бантів на навчальній коробці? Що за історіями людей, які насправді живуть на високих швидкостях?

Я вже сказав вам, як це було з мене. Я був хронічно намагався зробити «все і відразу»: в одному павуку, щоб вирішити всі мої питання від розвитку мого улюбленого бізнесу і отримати себе у формі, щоб бути оточеними людьми близько в духі, доки я зрозумів, що ця історія була протягом багатьох років, і ситуація не змінює багато (сценарій не підрахунок). Я завжди розумію, що це моє улюблене, і під людьми, близьких до духу, - тільки такі люди, попередньо визначивши ці поняття для себе. Це, про максимальну реалізацію свого потенціалу, що не переносить півзаходів. З компромісами, звичайно, набагато простіше зібрати головоломки власного життя, тільки ви будете задоволені шаблоном?

Рік після того, як рік я тримав повторення тієї ж помилки, повністю зловживаю його— Я спробував охопити все відразу. Я не змогла собі зробити щось заради однієї мети. Дякую за доброту мій сліпота не вічно. Проведення, що в цих спробах я витратив близько 7 років, і всі ключові питання були як нерозчинені, так і залишилися — один раз збивав на мої двері, відкриваючи очі, що весь цей час я тримую нервову муку для того, що я навіть не маю. Сальвація прийшла до мене з простим словом «пріоритет». На шляху особистого вибору є запорука того, щоб зробити свідомі зміни в житті і рухатися вперед. Ви не можете робити все відразу, але ви точно можете зробити все, але поступово. Ми обрали справу, за принципом - починаємо з чим ближче до вас.

Не з чим ви хочете більшість або які ваші сім'ї або друзі розкажуть вам, починайте з чим поруч. Це більш ефективний. Дізнайтеся, щоб зробити свідомі зміни в першу чергу в одній області, відпочинок буде толерантно імплантуватися в цій майстерності.

Звуки добре, але це страшно спробувати його.

• Чи можна займатися двома ділянками паралельно?
  • Що робити, якщо всі три з них?
  • Як вибрати?
  • Як довго слід орієнтуватися на одну річ?
Коли я запитав ці питання прямо, я не можу наполягати на одному пріоритеті, і я ніколи не скажу людину своїм обличчям, якщо вони не фокусуються на одній проблемі, вони не вирішуються. Я можу писати в матеріалі, я можу сказати ні. Це моє положення. Тому в розмовах, я завжди буду підтримувати будь-який вибір голосу. Але для свідомого читача я знову запропонує експеримент.

Візьміть 4 яблука. Середній розмір розміру легко тримати в руках.

Про це? Великий.

Тепер отримайте їх так, що жоден з них не падає на підлогу. І молодят красиво, високий, вміло. Поставляючи все серце в процес. Ми тут для максимальної реалізації?

Важко заперечувати той факт, що є люди, які омолоджують чотири яблука легко і віртуоз, і вони можуть зробити десять. Так це можливо. І якщо це можливо, то ви можете. Чи?

Южний. прямо зараз. Ні впав.

Спостереження за тим, що хтось дефталі працює у всіх сферах свого життя, і намагаючись повторити його на ходу утопіан, особливо якщо ваше життя вимагає капітального ремонту до наповнення нового фундаменту. Вчимося в першу свідомо розвивати одну сферу - чи є це бізнес, тіло або відносини, а потім, отримавши трохи міцності в процесі свідомого життєво-зняття, додають нові яблука.

Щоб дізнатися, як правильно ловити одну, потім додати в неї другу, і так далі, і після оволодіння основами - кожен наступний яблук легше і простіше додати.

Візьміть один м'яч в руці і кинути його з одного боку в інший. Крок трохи вище рівня очей. Знімки і захоплення виготовляються на різних точках. Заростки - ближче до середини тіла, зловити - ззовні. Після зловживання руки робить напівкруглий рух і робить кисть. Ця вправа проста, але дуже важлива, оскільки вона кладеться заземлення для омолодження. Вправа до тих пір, поки ви можете впевнено кинути і зловити м'яч. " Як навчитися juggle Difficult? Ноп. Легко? Ні.

Так само, що м'яч від руки до руки вимагає певної кількості зусиль і концентрацій, тому що будь-який інший думаю, це можливо, щоб «збігти» розвивати своє життя?

Як стати віртуозним захисником власного життя і розвиватися в усіх сферах до максимуму? 0. Хто ж юнацький?

Я хочу сказати вам. Не дуже. Ви свідомий. Взяти життя своїми руками і перекручувати будь-які його аспекти, як він бачить. Вам необхідно виростити в юлкер.

Є чотири основні напрямки: душа, тіло, бізнес і відносини. Тепер стан юблера - ваш контакт з собою, з сферою називається душею. Це фундамент, без якого будь-які трансформації неспроможні, так як вони будуть літати до пилу на першому півкулі. Не беручи момент і приймаючи повну відповідальність за все, що відбувається, першочергово нездійснюючи.

Що таке прийняття в даний момент?

Перш за все, відхилення від блиску: що було висаджено, потім виросло. Скаргайтеся. Це також можливість побачити добре прямо зараз і фокусуватися на ньому. Не як сліпий оптиміст, адже він «музика», але як розумний огірок, який піклується більше про дозрівання яблук, ніж загнані, і хто прекрасно розуміє, що він підбирає (на що він концентрує свою увагу), буде залежати від того, що «шпильки» у своєму житті.

1,1 км Вивчіть «молоді» з першою сферою.

Дуже вибір пріоритету, який заощадить багато смарт-людей від етикетки lifelong.

Якщо ви не виконали свої здібності або ви не маєте. Що ви не знаєте. Виберіть площу життя, що найближче до вас і зробіть його на новий рівень. До чого сниться ти. І зробити його красивими, високими, вмілими. Поставте процес на нову доріжку, яка пізніше повинна бути підтриманою, і в той же час вона вимагає всієї вашої уваги для плідної конструкції. В кінці дайте собі щось без сліду. Налаштуйте цілі, встановіть терміни, перейдемо.

В ідеалі близько 80 відсотків Вашої уваги передові, і тільки 20 відсотків вашого часу і зусиль йде на все інше. Ця композиція дозволяє укладати доріжки в мінімальний час - від шести місяців до року для версії 1.0

2,2 км Додайте нові райони, продовжуючи «забути» старі. Яблука не повинна падати

А тепер ви цілком толерантно "проти" одну сферу при переході на наступний і як?

Не існує сумніву, що ви досягнете певного умовного «кінця» у розвитку першої сфери, після чого ви зможете остаточно переключати. У цьому процесі немає «стопів» або «фіналі». Ви просто відчуваєте, що ви поставите свою руку в достатній кількості і приносите процес до наступного етапу в лінії з вашими цілями.

Неоднозначний момент, коли буде зрозуміло, що час додати нові ділянки, і, крім того, впевнена внутрішня готовність – не чекати. Не станеться.

Яблука, як і раніше, віртуоз вашого життя?

І перейдемо на наступний етап – додаючи цілі в інших сферах життя, враховуючи, що попередні процеси залишаються в силі. Про цей перехід тут.

Яблука не повинна падати. Але вони западуть на початковий етап. Ви повинні пройти цю роботу, продовжуючи розвивати свої навички.

Підготовка грудей Це не історія про те, що, начинивши свою руку з одним яблуком, ви поставите його і візьміть ще один, тобто після однієї сфери, ви раптом переключите до іншого, оскільки вона також потребує багато уваги. Ноп. Тут починається робота у всіх сферах життя – додаючи нові елементи до існуючого процесу і продовжуючи їх свідомою грою.

Трохи про концентрацію Павла Дурова:

Уміння витрачати час на концентрацію на єдину діяльність є навичкою, яка все частіше зустрічається в нашій мобільній епоху. Але це вміння, які необхідні для інтелектуального, творчого, духовного прориву. Майбутнє належить тим, хто розвиває імунітет до технологічних пасток уваги і зберігає здатність концентруватися протягом тривалого часу. 3. У Відома простота, відома як віртуозність, приходить тільки після важкої підготовки.

«Якщо ви робите, це не просто для вас, не зробите це», - це ще одна красива монета порад, які активно рекламуються.

Дійсно, професійна юмуфта легко кидає кульки, впевнена щільна ходьба проходить на кабелі без процідіння, а досвідчений сноуборд мухається на пружинних щитах, якби він був природним як біг.

Віртуозність – відчуття легкості при максимальній концентрації, що настає з майстерністю.

Але було легко для цих людей від початку, коли вони навчилися закрутити їх першим яблуком? Хто буде, якщо вони слухали цю пораду? Або ж, хто буде?

Важкий перспективний ...

Уміння розвивати бачення, що немає різниці між цим сноубордером і будь-якою площею життя, що все плетені з тієї ж тканини і обробляє однакові закони, і всі люди навколо - не більше, ніж продовження один одного - це перший крок до створення внутрішнього огірка, здатний підтримувати баланс в розвитку всіх областей життя. І це набагато цікавіше і продуктивно, ніж безкінечні пухи з внутрішньою дитиною.

Автор: Олеся Новікова

Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: re-self.ru/iskusstvo-derzhat-balans-v-razvitii-vsex-sfer-svoej-zhizni.html