Я на поїзді, і перед мною починає розвиватися швидко відносини молодої пари. Сварка вирушила відповідно до всіх правил: тут ви і захоплюєте телефон (на чоловіка), і ripping від гнійного (жіночі), і невеликого слону (мутуальний), і кричущий на всій машині: «Здоров'я ... піти і прийняти сина від вас ...» (жіночі), і сльози (також звичайно жіночий), і султанна тиша (чоловіча відповідно). В цілому, найбільш поширена середня сцена, ймовірно, після довгого відпустки між втомленими людьми, одна з яких є запеклою в кризі PMS.
Я говорю на телефоні в часі, і мій співрозмовник, слухаючи всі кричить і кричить, попросила чого збиралася там.
І я відповідав йому досить гучно, що буквально тут перед очима стає ще один вільний людина більше, уявіть ... це буквально 10 хвилин і все, добре, можливо, плюс 2-3 місяці для розлучення ... і я люблю перший в лінії, aha ... ні, про їх майно я не знаю ... так, дитина, як один ... і це не страшно, це тільки 25% зарплати так, досить ... ніщо ... так, як ...
Пара відразу припинила і почала зірвати на мене. Я сказав все це і спробував посміхатися на чоловіка. Чоловік посміхався в мене відразу в відповідь і, коли він переїхав з своєї жіночої половини до іншого ряду, потім пара разів перетворилася в мій напрямок і ми також посміхалися далі. Свою дружину закохнула трохи більше, стояв, гасився на мене нещасливо і зраджує її чоловіком, потім щось почало змочити його ніжно і поцікавити його на шиї. Як вони вийшли з нашого перевезення, він міцно провів під нею руку і подивився на мене кілька разів дуже сердитися.
Я повинен бути феєю. Збережена пара з розлучення. Видання
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8