Як відмерти нас життя

"Що не так? Чи захотілося все інше? «Я люблю людей навколо мене вирішили руйнувати своє життя?» - сказала Середня жінка на сеансі клієнта. вона не запитала, вона заявила. Чоловік вже багато років п'ятий, дитина була необов'язково, і робота вчителя приніс не моральне, ні матеріальне задоволення. Навпаки, навпаки, студенти остаточно вичерпували її.

«Я хочу, щоб кожен залишив мені самостійно, і вона гасила глибоко і кричав.

"Чому я б це зробити? «Я хочу знати, що відбувається з життям?»

Пропоную, що вона вибирає з групи замінників для себе, чоловіка і дочки, потім влаштовують їх в космос, як вона відчувала.

й Карас Іонут

Вона залишила її заступником навпіл, якби він збирався кудись, її чоловік на правій стороні, її дочку перед нею. Побачити її дочку, десь далеко, не дивлячись. Зрозуміло, що весь рух покривається.

Після того, як фігура була додана до влаштування, на яку спрямовувалася ставка депутатського клієнта, її обличчя шеон з радістю. Але, як тільки вона бажала підходити до цього фігури, чоловік захопив її плечима і почав шейкувати з хутрою, і на підлозі, нарешті, блокує шлях матері.

Після опитування, виявилося, що у віці від 12, ця жінка втратила свою матір, її батько відвертий, і її бабуся не може відновитися від граната. Як дитина, вона повинна навчатися вижити самостійно.

Вітчизняні спогади моєї матері були яскравими і теплими. «Після смерті, нічого хорошого не сталося в моєму житті», - сказав він.

Я пропонував, що мій депутат мами. Вона помістила її поруч з фігурою, яку шукав її заступник. Зрозуміло, що душа жінки була прагнути її. Іншими словами, вона тягнеться до світу мертвих, і її сім'ї і студентів роблять все, що вони можуть відволікати її від руху. Про нас «Я хочу, щоб кожен залишив мені самостійно. й

Далі робота була складною і психологічно важкою, запрошувала клієнта, щоб увійти в облаштування і стояти в її місці. Рух душі, який раніше був прихований до неї, тепер повністю доступний. Вона переживала багато болю і ненависних відступів, які, нарешті, вдалося розбити. «Що можна залишити мені все самостійно?» вона вирушила з середини жінки до безпорадної маленької дівчини. Коли відступ відійшов, її тіло став коноплею, вона сіла на підлозі і майже кинулася на ноги матері. Вона захопила ноги щільно і заспокоїлася гучно, забуваючи все, не звертаючи увагу на те, що її дочка намагалася перетягнути її назад. Чоловік, своїми руками вниз, подивився на цю картину з смарагістю і болем.

Коли вона була тихою, була могильна тиша в групі. На підлозі, якби її душа вже встигла відпочити. Ця жінка ніколи не була примушена її близькими. Клієнт більше не похилий, заспокійливий, вона вперше спробувала лежати поруч з матір'ю, і коли вона побачила, що її дочка бажала зробити те ж саме, вона нарешті вийшов з трансу. Вона дивилася на дочку і сказала, що вона відчувала, якби вона вперше побачила її. Після того, як ці сльози, депутатська донька клієнта обійшала голосно, але вони вже з радістю. Після того, як вона змогла виглядати чоловікові. Він дивився на її з любов'ю... «Чи любити мене?» вона майже збивається. Невелика нога його голови – простір знову занурився за допомогою сабблінгу.

Ця історія закінчилася.

Предметом смерті є неприємний для багатьох нас. Найчастіше, ми не тільки говоримо, але й думаємо про це.

Всім відомо, що вони смертні, але мало хто приймає його в рамках життя. Багато хто з тих, хто втратив кохану людину запитати ті ж питання: Чому? Яка причина? Що з ним зараз? Чи є щось далі? « » » » » » » » » » » » » » »

Ми звикли думати про життя як кінцевий подарунок, так і смерть, як те, що від нас йде.

Я, як системний інсталятор, стикається один з одним або іншим з предметом смерті в більшості клієнтів. Після того, як залишити кохану людину, ми зраджуємо своє тіло на вогонь або землю, кладемо могильник на місці поховання як ознака, що він знову не зросте.

Але досвід налаштувань показує протилежність. Ми бачимо, що після смерті люди неспішно залишають, бо з нами за деякий час. Деякі люди, які знаходяться поблизу. Це ті, які ми не загрожували, можливо, не поважали або забули у нашому житті. Затриманий і тих, для кого ми лікуємо особливо довго, які ми не будемо йти, смерть якого не погоджується.

У душі людини живе прагнення до смерті і мертвих. Це дуже ніжний і глибокий рух.

Якщо ми віддаємо від мертвих, вони благотворно впливають на нас від ріелтора мертвих, не тягуйте або вимагають ніяких зусиль від нас. Коли хтось загиблий час, він тримає його біля нього, незважаючи на те, що він хоче залишити, він поганий як для мертвих, так і для життя. Гріф може бути довга, якщо ми прогиблимось перед покійним або не допускати його.

Систематично, ми належимо до життя і мертвих, але кожен повинен бути у своєму світі. А потім вислані родичі та предки можуть служити ресурсом і підтримкою. Видання

Автор: Ірина Іщенко.

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: ishchenko.pro/kak-mertvyie-dushi-vliyayut-nashu-zhizn/