Що заважає Вам заробітку: 7 міфів про гроші

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Щоб розбити цей цикл, знеболюючи міфи разом.

Габаритний зображення

Ці помилкові думки були сформовані в результаті дослідження, в якому люди з вражаючим рівнем доходу взяли участь. Відповіли питання про фінансову поведінку і говорили про найбільш поширені помилки в сприйнятті грошей. Це те, що вони радять забути.

Гроші вторинні.
Просто покласти, нехтувати гроші. Людина, яка не вважає, що потрібно стежити за його надходженням рідко має шанс збільшити його.

Ви не можете зробити багато грошей з чесною роботою.
Цей дуже суб'єктивний і абстрактний вираз може бути протидіяти тому, що найбільший дохід приносить людині бізнес, який користується попитом в суспільстві. І ті, хто отримує гроші, також можуть обдурити і розбити закони.

Гроші погано впливають на людей.
Що про тих, хто не має друзів?

Гроші отримують тільки тверду працю.
Ті, хто працює важко заробити копійку в порівнянні з вами. Інші просто працюють. Трохи більше, ніж ви. Щодня трохи більше.

Це сором'язлива, тому що є так багато бджіл навколо.
Наскільки це простіше допомогти іншим, принаймні, надаючи робочі місця. По-друге, багато бідних роблять це через свою несправність. Наприклад, оскільки вони слідують цим міфам.

Вам необхідно зберегти гроші.
Кошти не повинні лежати на «дощий день», але працювати так, щоб він не прийшов.

Я народилася в бідну сім'ю, я не можу зробити її в мільйонер.
Це гарне захоплення, але це не вірно. Найбагатші люди почали подорож з невеликими грошима.

Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: hochu.ua