Наталі Роуз: Як отримати життєву енергію через живлення

Курс сертифікації в детоксикації Natalie Rose, піонер в філософії очищення організму і здорового харчування, відбувається лише 1 раз на рік в Манхеттен в Нью-Йорку. У нас є багато людей, які хочуть навчатися на майстері, які багато навчаються практично онлайн. Протягом декількох тижнів до початку Наталія відправляє учасникам список літератури і фільмів, які необхідні для ознайомлення, оскільки участь в курсі передбачає деяку підготовку і знайомство з філософією свідомого очищення не тільки тіла, але і розумом, думками і його оточенням.

Підхід Наталі Роза до самопочуття значно відрізняється від експрес-дієта та готових рекомендацій для всіх випадків, коли пропонуються багато самозбитих фахівців. Так само можна сказати про програми переходу на сиру їжу, якщо їх творці не мають спільного бачення питання. Чому варто знати так багато? Наталя Роза відноситься до тих авторів, які дотримуються інтегрального підходу до здоров’я, де важлива регулярна очистка тіла, здорове харчування, рух, позитивне емоційне та психологічне фонове середовище. Всі ці умови повинні бути виконані одночасно і гармонійно.

Я зателефоную мені курс майстер-класу, тому що студенти дадуть всі інструменти, які повинні бути абсолютно усвідомленими з організму, пробуджувати домогосподарські сили тіла і регенерувати клітини, органи та системи нашого багатовимірного. У майстер-класі ви дізнаєтеся, щоб бути молодими і успішними. Ви будете розуміти, що це означає, щоб жити повністю і ефективно, і ви досягнете майстерності в підтримці здоров'я, говорить Наталі Роуз.

Основою «чистого» харчування, згідно з Наталією Розою, є дієта максимально наближена до природного шляху, тобто сирої їжі. Учні Наталі рекомендує всесвітньо відомих і авторитетних засновників сирої їжі: Норман Уокер викликає сиру їжу природним способом повноцінного здоров'я, а Арнольд Ерет, заснований на принципах сирої їжі і лікувальних застібках, які можуть вилікувати будь-яку хворобу. дієта ґрунтується на фруктах, зеленню, запечених фруктах і овочами, горіхах, трохи бобових проростках. В ідеалі використовуються тільки сирі плоди, але так як вони починають дуже швидко очищати процеси, овочі додаються до них для контролю цих процесів. У своїй книзі Система зцілення Mucous-Free Дієта Ерет описує докладно етапи переходу на сиру їжу.

Їжа є однією з способів отримання енергії людини. Енергетика Як мало ми знаємо про це найважливіше фізичне число, батько якого є генієм Альберт Ейнштейн. Звісно, ми всі знаємо закони Ейнштейна з фізичного курсу, але скільки вони застосовуються до кожного з нас у щоденному житті?

Документальний фільм «Велика Ідея Ейнштейна», який також рекомендований для перегляду Наталі Роюша, заснований на серії відкриттів великими науковцями, такими як Faraday, Maxwell і Lavoisier і Emily du Chatel, які надали основу для подальших відкриттів Альберта Ейнштейна про зв’язки маси та енергії. Але лише на перший погляд, фільм розповідає про науковий успіх. Основна ідея фільму полягає в тому, щоб дізнатися Всесвіт як єдине ціле, надіслане енергією, яка проходить з однієї частинки Всесвіту в інший, знаходиться в різних штатах, але не йде - ми знаємо з закону збереження енергії. Ви і я є доказом цього закону. Це був невід'ємний підхід і відкритий розум, що дозволило великій реформі зробити свої грандіозні відкриття.

Продукти рослинного походження, які здійснюють цю енергію в природній невичерпній формі, можна назвати найпотужнішими енергоносіїв. Хінтессенція природної енергії – фрукти, овочі, коріння, листя та інші фрукти.

Подумайте про те, що коли-небудь прискорення ритму життя, збільшення попиту, нові продукти вимагають нас бути більш уважними, енергійними і ефективними. Чим більше енергії ми можемо отримати від природи в стійці (відведення) форми, тим більш повністю ми можемо поповнювати наші запаси. Але інша сторона питання, як ефективно ми витрачаємо енергію? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Тим часом величезна кількість енергії витрачаємо для того, щоб зберегти рівень здоров'я при наявності шкідливих звичок, підтримувати імунітет або проти стресових ситуацій.

Все потребує енергії, і в результаті в сучасних умовах людина «продукує» енергетичний ресурс протягом 30-40 років, замість 100-150 і зниження сил триває щороку. Таким чином, джерела зарядки повинні бути більш потужними та ефективними. Тексти пісень, а це означає: І це природні корисні продукти, які природа дає нам. Так, здавалося б, просте питання харчування вписується в цілісну картину здоров'я, поєднує в собі теорію Ейнштейна взаємовідносин і вчить стати найбільш ефективним у пошуках життєвої енергії. Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.yogabodylanguage.com/food-and-energy/