331
Як перестати дитину лежати
Чому? Чому минаємо дитину? Чому б ви робили це?
"Я не хочу, щоб піднятися!" Ми не будемо дружитися, не будемо байдужими! Моя дитина не повинна лежати!
Чому їхати до екстремальних, як це? У віці від 2-6 років не означає, що ваша дитина виросте на розрахунках, яка виведе пенсію від старих жінок, щоб втратити її на картках. Я розумію, що ваша дитина, що говорить про вас обличчя, найближчих людей, є надзвичайно неприємним поглядом, і я хочу зупинити неправильну поведінку дитини швидше, але з гарантією. Але чекати, океї? Послухайте мене.
Чим краще і більш барвисті дитини (від 2 до 6) компози, тим більш успішним він буде в житті. Канадське дослідження 1,200 дітей віком від 2 до 16 років виявили, що між ними було сильне зв’язок між кількістю та якістю дитячої кришки, та між загальним когнітивним розвитком (тобто когнітивним розвитком). Чим більш барвистий і хитрий дитина буде брехати, тим більш інтелектуально розвинений він, тим краще він навчається і тим вище шансів життя успіхів.
По суті, діти психологи знають, що дитина не лягає — це лише те, що для юної дитини немає багато різниці між подіями, які насправді існують і тими, які відбувалися у своїй уяві. Коли ми говоримо про дитину, яка «припинила вірити в Діда Мороза», тим самим роблячи зрозуміло, що він виріс, а казки більше не здаються до нього. І для наймолодших дітей це все ще так, для них не дуже зрозуміло, що мама знаходилися про те, коли дитина сказала, що ваза була збита котом. Я сказав мій мама, Мурка буде стрибати! Повернувшись в повітря три рази, як цирку! Я побігла стелю! Я впав вазу, коли я тут.
Звісно, дитина не мала наміру лежати. Коли батьки, загиблими і відхилені «заплідненням дитини», давайте зрозуміти, що це не потрібно робити і лежати не добре, малюк просто втратив. Не існує різниці між фантазією та реальністю. Таким чином, дитина реагує на попит «не лежати більше» шляхом пригнічення всіх когнітивних і творчих здібностей. Він все ще невеликий, і проціджувати “так думаю, але не думаю, що це” – не може.
Так ви повинні бути дуже обережними у навчанні правдивості у дітей: ті, хто як дитина писав багато і фантазії, виростають творчі, успішні і щасливі, ніж ті, хто, «навчання до чесності», «заборонено брехати», змушені пригнічувати всі творчі аспекти особистості.
В цілому, в той час як невелике, нехай йому композувати. Ви встигнете говорити про чесності. Підліток - це час для цього. І дошкільний дошкільний малюк все ще з глобальними концепціями «ліжок» і «трут» просто не впорається.
Автор: Єлизавета Павлова
Видання
Джерело: psyholog-in-web.ru/ 2011/07/29/kak-otuchit-rebenka-vrat/