326
Харчова енергія
Енергетика харчових продуктів згідно Vedas
Ведикська традиція розділяє їжу на sattvik, rajasic і тамасик. Сатва стоїть для гармонії і щастя. Ця їжа береться з пророками і сагами. До складу входить фрукти, овочі, крупи, мед, іноді це включає молоко. Бажано, щоб їжа була сирою, не оброблена. Однак, якщо він вариться на вогні, то слід сидіти на столі відразу, буквально протягом години. Зігріваючи (наприклад, надіти в холодильниковий суп) завжди перетворюється в таматичний продукт.
Rajas - це пристрасть і живіт. Така їжа властива політикам, воїнам, любителям, глутонам і, в цілому, більшість людей. Його головний критерій - сильний смак: солодкий, солоний, пряний, копчений ... Якщо людина є коханцем спецій і, як кажуть, гурман, то він обов'язково належить до цієї групи.
Тама означає загибель, загибель і смерть. Це включає в себе продукти харчування, в принципі не підходить для споживання: цвіль, гняти, стебла. Як зазначено вище, будь-які перегріви перетворюють продукт на таматичну.
Як зарядити їжу
Ті, хто коли-небудь з'їсти з Крішною, знають, що незамінний атрибут приготування є інвестиції позитивної енергії в харчуванні. Я бачив цей процес багато разів. Я пам'ятаю всіх нас, що тримає руку, стоячи навколо горщика їжі, і медитація на звукі «Ом» мислення тільки про гарне. Тексти пісень, а це означає: І до речі, ніде ще я їсти краще!
Це те, що говорять більш матеріальні люди. Наприклад, доктор Хораце Флетчер, відомий своїм методом здорового харчування. Вважають, що основа його викладання – це ретельне вишивання їжі. Однак одна з складових своєї системи сидить на столі в гарному настрої. У той же час автор радить відчути вдячність і навіть дає відповідну молитву.
Промова молитви. У кожному релігійному суспільстві, в тому числі християнська культура, кожна їжа починається з вдячності вищим силам. Як і багато наших предків, це має глибоке значення.
Історії простих людей
Ольгою: Після того, як дитина, я був вражений, чому один з наших родичів ate upset шлунок кожен раз. Але було варено, з формальної точки зору, бездоганно і теоретично дуже смачно. Через рік я дізнався, скільки я захоплю свою сім'ю. Щоразу я подав їжу, я думав, «Так ви можете отрути!» Тому дуже важливо, що має відчуття варіння. й
Вікторія: Звичайно, моя мама навчила мене, як приготувати. І, в цілому, всі страви в процесі приготування ми повністю збігаємо. Але на відміну від мого кулінарного мистецтва на ходу вона кладе її серце в процес. Чи не так, чому всі її харчові смаки так краще? . . ?
Люди в мережі також говорять про те, що вони «власно чарівність кухні», а також «не тільки їжа, але всі предмети і речі, які виготовляються людиною, здійснюють пам'ять енергії, стан людини, і це передається на простір і час. й
Нарешті,
Що б ви не знаходились на предметі, то це зрозуміло: їсти на ходу або перегляд телевізора або комп'ютер точно не буде добре. Не збігається з тим, що в давні часи свято був незрівняний з бенкету і бенкету. Їжа була сакрою: вона була вдячна за те, що вона була благословенна, і тільки в цьому віці достатку ринку ми отримуємо швидку їжу, каву з нами, багато непроголошених смажених продуктів в сміття може і, в результаті захворювання. Не встигнути зупинитися і хоча б вирізати свою їжу принаймні 32 разів, як Fletcher радить? й
Автор: Юлія Лаванська
Видання
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8