Вправи для очей за методом професора Володимира Жданова

УВАГА!КАТЕГОРИЧНО не слід робити тими, хто підірвав ANY очну операцію менше шести місяців тому. Зачекайте шість місяців для всього, щоб зацікавити, зацікавити. Також рекомендується для тих, хто має ретинальну детагментацію. Ви можете спровокувати подальше відшарування. Вирушайте до лікарів, тепер є методи «покроювання» сітківки. Після зварювання почекайте шість місяців для всього, щоб прийняти корінь. І приступаємо до вправ.

Ми робимо всі вправи без келихів! Гладкий, без джєрок, різких рухів. Голова фіксована. Тільки одне око працює! Після кожної вправи ми зв'яжемось!

1,1 км Зніміть очі вгору, вниз, вниз, вгору, вниз. Blink, blink, blink.

2,2 км Набрякли очі вправо, зліва, прямо, зліва, справа, зліва. Блінк.

3. Діагональ. Виглядаємо право вгору - зліва вниз, праворуч вгору - зліва вниз, праворуч вгору - зліва вниз, праворуч вгору - зліва вниз. Блінк. Зворотний діагональ. Вліво, прямо вниз. Також 3 рази. Блінк.

4. "Реккутник." Зніміть очі вгору, «зніміть» верхню сторону прямокутника, праву сторону, нижню, ліву сторону, знову верхню і так по 3 рази поспіль. Блінк. У зворотному напрямку ми виводимо прямокутник (розблоковано). Верхня сторона, зліва, низ, праворуч. 3 рази. Блінк.

5. "Digital". Уявіть, що у вас є величезний діал перед вами. Ви шукаєте його цілодобово. Зніміть очі на 12 годин - 3 години, 6, 9, 12. Так 3 петлі. Блінк. У зворотному напрямку «Digital». Змішані очі на 12 годин, 9, 6, 3, 12... 3 л.с. Блінк.

6. "Змія". Почати малюнок з хвоста. Очі зліва вниз - вгору, вниз - вгору, вниз - вгору, вниз - вгору і голова. Блінк. Повернутися назад. З голови змії. вниз - вгору, вниз - вгору і хвіст. Блінк.

Професор Жданов попереджає!

Немає фанатика!

Зробіть гімнастики для очей 3 рази на день - перед сніданком, обідом, вечерею в кількості рекомендовані мною, інакше очі зашкодить.

Зробіть свій час.

1,1 км Всі вправи дуже плавно, повільно, без натягу, різких рухів. Ви не повинні відірвати рубль. Окуломоторні м'язи є одним з найбільш делікатних м'язів в нашому тілі, вони дуже легко проціджують, сльозяться, пошкоджують приступі, різкі рухи.

2,2 км Якщо у вас є сильна міопія (жир, ніж мінус 4), дуже обережно! Ваші очі розтягуються вперед, тому сіточка простягається, напружена і є небезпека з різкими рухами і навантаженнями розриву або знецінення сітківки.

3. У Особлива обережність для тих, хто мав ретинальний відступ. Ми рекомендуємо вам пройти повний курс під керівництвом досвідченого фахівця.

Перед початком занять необхідно звернутися до лікаря, перевірити своє бачення. Знайти стан сітківки. Ви короткозорі або короткозорі?

Пальмування першого тижня зробив 5-6 разів на добу. Що б. Ранок, на роботі, перед сном.

Очі вправи (див. схему на наступну сторінку) - вранці перед сніданком, вдень, ввечері. понеділок в середу: 3 повтори кожного з перших п'яти вправ. Шостий, Змія завжди виконується тільки один раз (позаду і назад). Четвер - субота - вже 4. Неділя - вихідний день.

Не велич, як наказав професор. Хоча, я шкодую, що я хотів зробити це 6-10 разів одночасно. Я бажав позбутися від люльок. Але він зберіг свої імпульси в перевірці. Я зносила їх двадцять років. Я чекаю ще кілька тижнів.

Я вправи, як це. Я сидю на стільці, я дивлюся на стіну. Підлога, стеля, бічні стіни. Між ними малюємо діагоналі (від верхнього правого кута до нижньої лівої і навпаки), прямокутники, змії, діалових кіл. Можливий стан очей. Хто має більш слабке бачення, всю стіну важко «фарбувати», візьміть шматочок стіни, килим на ньому, постер, шафа, двері ... На роботі, до речі, у мене є стіна, заповнена шафами, я «знімаю».

Видання

Джерело: www.liveinternet.ru/users/candra/post331032854