Найефективніший бальзам для переломів, лікування остеопорозу

3610Р. 4200Р.

БАЛЗАМ для лікування кісток (перелома, остеопорозу).

«Це кісткове лікування сполуки я колись знайшов у старому жіночому журналі. І рекомендується використовувати дослідно-космонавт Георгія Гречка після зламаної ноги.

Я спробував його на мій друг. Він був фореманом інсталяторів і знизився від висоти 4-поверхового будинку, зламав обидві ноги, а право на два місця, рука і два ребра. Він підірвав кілька операцій, але одна нога не хоче нормально зацікавити, festered.
Свою дружину і я зробив його цей рядок і місяць пізніше він був додому і три роки пізніше він пішов до роботи.

Склад буна:
У 3-літровій банці згинаються свіжі сирі яйця білого кольору - 20 штук.

Потім беремо лимони (кількість залежить від розміру лимона), розрізаємо навпіл і віджимаємо сік з них в банку яєць, поки яйця повністю покривається соком.

Обкладинка може з серветкою і покласти її в темне місце протягом 15-20 днів (докладаючи всю оболонку розчиняється). Потім змішайте яйця з соком і видаліть фільми з яєць з банки (риба з ложкою). Додати в цю суміш 1 флакон коньяку (0.5 л), змішати і зберігати в холодильнику.

Пити 1 столову ложку 3 рази в день 0,5 години до їжі.

Протипоказання: алергія на компоненти складу для лікування кісток, виразки шлунка, гастриту.

Перед застосуванням будь-якого препарату, препарату або способу лікування обов'язково проконсультуйтеся з лікарем!

Джерело: Народна медицина