344
Ви хочете перевірити або ви хочете піти?
з фільму "Діаммонд Рука", 1968 режисер Леонід Гаїді
Якось, за останні кілька днів я бачив сильні, сильні висловлювання від кількох людей на блогах і форумах, які я прочитав. «Що я хочу бути!» "Я знаю, що я хочу, і я точно отримую." Я хочу зустріти свою любов і я обов'язково познайомлюся з нею!
Не порожні фрази і зауваження - письменники дійсно встановлюють цілі (зазвичай в галузі любовних відносин) і навіть розповідали про те, що вони робили для їх досягнення. Один юний чоловік третій, або що, рік йде в свою мету, подрібнюючи зуби: шукаючи його тільки один, до якого він хоче подарувати всю свою любов і ніжність. Потім він відвідує театральні студії, потім він реєструє на сайті знайомств, потім ресурс інтимних знайомств в інтернеті вирішив освоїти... Добре, що людина не мріє бездоганно, працює. Так що дим приїжджає з ніздрів. І тоді я зустрів дівчину, і вона була неправильною. Ні, не схожий на це. Невірно і неправильно. Це багато років, якщо ви загубите п'яти. Не дуже сексуальний - ні, це все з нею, але вона не схожа на цей тип. Що невеликий дотик провінційності видно - добре, який фея вона, якщо з Далекого Сходу? Він шукав, він намагається.
Це, звичайно, є абсолютно ілюстративним. Але я думаю, що досить поширений тренд ілюструє його. Болісний вибір між формою відносин і його змістом.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Що я люблю мене. І вони сказали своїм обличчям, "Я люблю тебе". «Ви добре, ви добре.» Щоб подбати про теплу вечерю в парафію, і вирушайте до зустрічі. Щоб подарувати квіти і купити улюблену шинку з оливками. В цілому, що слід висловити любов, підтримку, догляд - всім добре знає себе. Тексти пісень, а це означає: І якщо є людина, яка щаслива дати мені свого роду любові, що я хочу, тут це, щастя!
Але щоб познайомитися з такою людиною і поділитися шинкою з ним на вечерю, необхідно спочатку пройти всі етапи знайомств і поклоніння. Ну, я маю на увазі, з'ясуйте. Йдемо до кіно з ним / її. Поговоріть про фільм, влаштуйте наступну зустріч. Приїжджайте до чергової зустрічі з квітами, прогуляйтеся в парку, проїдьте на човні. Витратити час разом. Сплячий разом, знаючи, що ви влаштували разом. Познайомитися з друзями і зустрітися з друзями. І зустрітися з родичами. Я люблю друзів і особливо родичів. Почати життя разом. Купити шинку на вечерю
Багато етапів, багато. І кожен з них не може йти як призначення. Я не збираюся зупинити там - ви дивитеся романтичні побачення, прямо? У світовому кінотеатрі тема «дата, де щось вирушилося неправильно» практично вичерпна. Але це тільки в милих сім'ях приходять, персонажі, вилазаючи з басейну або зішкрібають залишки торта, які вони тушкують один одному, все ще падають в любов і вирішили залишитися назавжди. У реальному житті, якщо щось йде неправильно, то на цьому самому етапі всі попередні бали забили опік. І чим менше два знають один одному, тим швидше і більше ненав'язливо ці ж окуляри горять.
Але, насправді, це різні речі - як добре людина буде жити разом, і як вмілі вони знаходяться на знайомстві. Крім того, чим більше поспішає партнера, тим краще він є «першою датою» і гірший, як постійний чоловік. Насправді, якщо партнер вже отримав, чому він зачаровує всі ці романтичні нещільності? Не буде легше йти безпосередньо до етапу вибору дивана і придбання улюбленого шинка? Кращі романтичні любителі завжди найгірші чоловіки.
Ось чому так важливо анотація з-за кордону, від обгортки, від форми, і почати визначити, чи є інша людина, яка дійсно має значення для нас. Як ми шукаємо? Чи буде ця людина давати нам любов і турботу, яку нам потрібно? Це те, що ви повинні дізнатися на датах, не як вміло іншим вибрати місця для спільного дозвілля і як галантно він служить його пальто.
Так думають: що ви обираєте - ви перевіряєте чи йдете?
Автор: Єлизавета Павлова
Видання
Джерело: psyholog-in-web.ru/ 2011/08/10/vam-shashechki-ili-exat