Експерти ставка $1 млн на їх довголіття

Р

Дві провідні фахівці з довготи повинні бути $1 млн, на які вперше загинуть. Генеральний директор Insilico Medicine Alex Zhavoronkov та Deep Knowledge Ventures Дмитро Камінський зробив ставку на JP Morgan Health Conference, щоб довести свою прихильність до довголіття. Про це повідомили Міжнародні бізнес-терміни.

За однією з умов парі, яка була озвучена відомим футуристом і письменником Золтаном Істваном, сторони зобов’язані не сприяти смерті один одного. Жаворонков і Камінський сподіваються, що такий незвичайний конкурс стане ще одним стимулом, щоб спробувати різні підходи до збільшення тривалості життя, а також надати додаткову мотивацію до життя.

Жаворонков вважає, що розвиток науки в боротьбі з людським старінням призведе до того, що люди перестануть думати про смерть як широко прийнятий факт і в кінцевому підсумку виявлять можливість жити протягом століть.

Я хотів би зробити те ж саме з Біллом Gates, Елоном Муским і Марком Закербергом, щоб вони могли жити довше і продовжувати робити чудові речі. Але я не думаю, що вони будуть гідними конкурентами в довгостроковій перспективі. Я також хотів би оскаржити Сергій Брін і Ларна Сторінка, які здавалося б, показати велику увагу розвитку в цій галузі, Камінський сказав він.

Джерело: hi-news.ru