410
Спіруліна: Рекламна звітність за науковими даними
Сьогодні хочу розповісти про спіруліну.
Чи знаєте ви, якщо ви любите і їсти ці ковдри? Я намагаюся використовувати їх щодня. Хочу купити їх в таблетках, так як дуже легко пити з ранковими вітамінами. Я використовував, щоб мати порошок, але перемішуючи його водою, виробляє розсмоктування тампонів у склянці, що я постійно навмисно «забули» напою. З algae натискається в таблетки, все набагато простіше: відвертати цю утиліту і заготовки.
Спіруліна - дороге харчове добавка. І тільки сьогодні, коли я був сортування через електронну пошту через 2 тижні, одна з питань мене була про спіруліна, а саме, варто витрачати гроші. Коротка відповідь є так, це. Якщо це можливо, рекомендується включити до нашого раціону. Давайте подивимося чому.
спіруліна
Кілька місяців тому, коли я був у коледжі харчування, ми отримали наступне завдання: Візьміть один з найпопулярніших суперпродуктів, ознайомтеся його з умовами маркетингових забезпечення та обіцяє про свою утиліту, а потім порівнювати його з науковими дослідженнями, здійсненими на цьому продукті. Для цього я вибрав Спіруліну. Ось деякі уроки, які я навчився писати цей міні-підпис.
Наукова назва та різновиди.
Наукова назва спіруліни – спіруліна (Антропоспіра platensis). До древнього класу одноклітинних рослин називають синьо-зеленим спіральним водоростей, тобто синьо-зеленим спіральним водоростей. Виникає близько 35 видів Спіруліни, найбільш поширених з яких є Спіруліна pacifica, Spirulina platensis, Spirulina maxima і Spirulina fusiformis.
Рекламні заяви щодо утиліти Спіруліни.
Сспіруліна I'm в даний час використовується як гірська органічна спіруліна MicrOrganics. Це просто те, що я отримав свій пакет в домашніх умовах прямо зараз. Якщо я б рекомендую конкретний бренд, я б віддаю Гавайська Тихія Спіруліна. Його упаковка читає наступним чином:
Спіруліна здатна збирати і конвертувати сонячну енергію в широкий спектр органічних поживних речовин, включаючи велику кількість зелених (хлорофіл), синього (фікоціаніну) і апельсинових (каротеноїдних) рослинних пігментів.
Спіруліна багата важливими рослинними пігментами, антиоксидантами, вітамінами, мінералами, мікроелементами і амінокислотами. Це також природний джерело легкозасвоюваного заліза, який є важливим для здоров'я крові і транспортування кисню до тканин тіла, щоб допомогти в процесі знежирення енергії. « » » » » » » » » » » » » » »
З точки зору енергетичної цінності, виробник спіруліна надає такі дані для нашої інформації.
Одна доза (3 г) На 100 г Енергетична цінність 48 кДж 1584 кДж Калорії 12 379 Білок 2 г 67 г Жири Менше 0,3 г 8 г Содіу 10.2 мг 340 мг Вітамін А 12,900 IU 430,000 IU Бета каротине 7,7 мг Загальний каротиноїди 9 мг 300 мг Zeaxanthin 2 мг 66.7 мг Фікоціанінов 360 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3 мг 3
р.
Наукові докази.
У своїй щоденній діяльності є 2 дивовижних інформаційних бази, які живляться дієтологами та натуропатами. Ох, слава до прогресу! На сьогоднішній день вся інформація рукою не потрібно запам'ятати нічого або шукати в товстих паперових каталогах.
Перша база даних називається NUTTAB 2010. Це безкоштовний і громадський. Щодо того, як я розумію, це забезпечує незалежне державне агентство, яке називається Food Standards Australia New Zealand. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Друга база даних називається натуральними стандартами. Коли я дивився в це, я був просто в рай для nerds і любителів всіх, пов'язаних з раціональним харчуванням і оздоровчими питаннями в цілому. Так багато інформації про їжу, вітаміни, мінерали, різні захворювання тощо. Я ніколи не бачив. Це просто магазин знань. Але це платно. Коли я був у коледжі, я мав доступ до бази даних через нього. Міститься тонна наукової інформації про Спіруліну. Я поспішаю поділитися з вами.
Спіруліна містить до 70% протеїну (для порівняння яловичина містить не більше 35% протеїну), 18 амінокислот, 8 з яких є незамінними, тому білок в спіруліні називається «повним» (невідкладним або повним білком). У ньому також можна знайти комплекс вітамінів групи В (хоча їх засвоюваність організму сумнівається), фікоціаніну, хлорофілу, бета-каротину (це більше в ньому, ніж в моркві), вітаміну Е і всіляких мінералів К, На, Ке, Мг, Fe, Zn, Cu та Pb.
Що мені подобається про природну базу даних Стандарту, що він чітко визначає, які наукові властивості продукт має в лікуванні та загоєння людей. Для цього вона пропонує графічний столик, використовуючи просту оцінку від A до F (від надійно доведено до науково-дослідних ефектів). Наприклад, активоване вугілля в цьому таблетку отримає «А» в галузі отруєння, адже його ефективність в цій галузі повністю науково підтверджена.
Яка інформація про підтверджені дані надається для спіруліни? На жаль, це ще небагато, і дані для категорії А ще не доступні. І причина цього не полягає в тому, що виробники спіруліни знецінюють споживачів шляхом звернення до чудотворних властивостей цього продукту. Не всі. Спіруліна називається суперпродуктом, оскільки він містить величезну кількість корисних компонентів. Це незворотно. Але той факт, що Західна світова спіруліна як харчова та харчова добавка стала відомою нещодавно (не схожа з аналогічним активованим вугіллям), а відповідно, наукові дослідження свідчать про її корисні властивості, не так багато.
Однак, є хороші наукові докази, що спіруліна є ефективним (Category B) в гіперхолестеролімі (високий холестерин). Дуже дивний, що виробник спіруліни не рекламує цю властивість продукту на упаковці, особливо коли ви вважаєте, як популярні нещодавно різні препарати, які нижня холестерин.
Є інші науково-дослідні властивості спіруліни. Категорія C (за даними, які дослідження проводяться, але результати все ще неприпустимі) включає в себе наступні застосування та лікування:
- алергічний риніт
- антиоксиданти
- арсеночні отруєння
ADHD (приниження розладу гіперактивності гіперактивності)
- хронічний вірусний гепатит
- діабет.
Покращення фізичного виконання (фізичних вправ)
Тонік blepharospasm (окулярна хвороба)
- ВІЛ (ВІЛ)
IBS (синдром подразненого кишечника)
- неправильне харчування
- симптоми менопаузи
- лейкоплакая / маркер
- втрата ваги.
Нарешті, бази даних вказує на те, що для синдрому хронічної втоми, ефективність спіруліни не доведено (Категорія Д).
Крім того, натуральні стандарти забезпечують детальний опис всіх перевірених і непровенних властивостей спіруліни і при цьому робить посилання на 150 наукових джерел !!! Всі ці дослідження зібрані в одному місці, а не дивно!!!
Скажіть про всі ці наукові тести спіруліни, я просто не можу допомогти, але зробити печеру. Хоча я люблю читати про результати медичних експериментів, я також розумію їх обмеження: вони розглядають індивідуальну дію одного продукту на організм людини. Однак не існує чарівних засобів. Секрет здоров'я є збалансованим, різноманітним раціоном (і здоровим ставленням до їжі). Спіруліна, наприклад, може мати позитивний вплив на збереження здорової ваги, але Спіруліна самостійно не позбавить нас від зайвої ваги. Так само йде на всі суперпродукти. Вони не є ліки для захворювання або заміною здорового харчування.
Рекламні виписки з наукових даних.
В цілому, порівняти рекламні виписки з науковими даними на спіруліні, можна зауважити наступне. Виробник досить описує цей продукт. Це дійсно неймовірно поживний і багатий у всіх видах комунальних послуг. У описі можна помітити лише неймовірні nerds. Наприклад, в описі виробник вказує, що спіруліна містить 3 види кольорових пігментів (хлорофіл і т.д.), а також антиоксиданти. Справа в тому, що пігменти є різновидами антиоксидантів; але це просто невелике зауваження. Крім того, виробники не згадують два інших важливі антиоксиданти, знайдені в спіруліні, а саме zeaxanthin і ODS.
Опис спіруліни на моїй пляшці також вказує на те, що це добре зрозуміле джерело заліза. Національний стандарт залізної бази даних, що традиційно спіруліна використовується для лікування залізодефіциту, але не існує наукових досліджень для підтримки її ефективності.
У зв'язку з тим, що наукові медичні дані на спіруліні ще не доступні, офіційна інформація про добову норму спіруліни не існує. Виробник вказує на те, що доза становить 3 г (6 таблеток), і рекомендує використання дози 1-3 на добу.
Нарешті, слід зазначити, що питання токсичності спіруліни згадується в медичних джерелах (при сумніві й неточні), що свідчать про те, що сліди важких металів були виявлені в деяких видах спіруліни. Наявність і ступінь токсичності залежить від способу і площі виробництва. Чи варто це хвилюватися? На жаль, ми живемо в забрудненому середовищі, сумна реальність нашого часу і знак повного браку обізнаності в житті. Ми заливаємо відходи в океан, звичайно, це впливає на чистоту морських рослин і тварин, включаючи спіруліну. Моя думка полягає в тому, що очевидні переваги спіруліни значно зважують можливі негативні аспекти. Як споживачі, ми повинні спробувати вибрати перевірений виробник (рівень важких металів залежить від способу спіруліна), якщо це можливо, для придбання органічних продуктів і не стресів про те, що за межі нашого контролю.
Девід Вольф на Спіруліні:Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Я поширю свою книгу Superfoods, я заздрю свою пристрасть до здорового і екологічно чистого способу життя, а обсяг своїх знань завжди викликає велику повагу.
Повідомляємо про те, як історично в Мексиці, перед іспанською та португальською суб’югацією місцевого населення, люди спираються на спіруліну як джерело білка. Саме там, де Інка і Азетек виросли м’язи на 5000 років. Я хотів би розповісти деякі прихильники палео дієти, які просто вірять, що в минулих людей споживають тваринний білок на сніданок, обід і вечерю.
Девід Вольф має високі сподівання для спіруліни як більш екологічно чистий і етичний джерело білка для людства: на відміну від тваринного білка, його не потрібно варити за допомогою термічної обробки (завдяки, протеїн не зламається і збережені корисні властивості); процес його виробництва набагато більш екологічно чистий і не забруднюється порівняно з тваринництвом; він не виснажує грунт і зберігає воду; Спірульіна легко поглинається організмом людини, так як вона легко розчинена в воді; він містить стільки заліза, скільки в червоному м'ясці ...
Звичайно, не можна їсти одну спіруліну :. Варто зазначити, що спіруліна має дивовижні якості, завдяки яким вона має хороший потенціал у ширшому застосуванні. Цікаво, що навіть природні стандарти згадують, що є наукові дослідження, які спіруліна можуть бути використані в боротьбі з голодом і непристойним харчуванням у найбідніших областях нашої планети.
Девід Вольф також висвітлює важливу роль спіруліни в балансуванні нейрохімії мозку, включаючи виробництво серотоніну. Що стосується антиоксидантів, то він правильно іменує основні: бета-каротин покращує імунітет і збільшує тривалість життя; без хлорофілу структура нашої крові неможлива; zeaxanthin покращує зір, SOD є важливим антиоксидантом і ферментами; фікоценін стимулює виробництво стовбурових клітин.
Девід Вольф також примітив, що спіруліна є єдиною зеленою рослиною, багатою ГЛА (гамма-лінолінова кислота). Це однакова жирна кислота, яка має протизапальні властивості. Він цитує часто цитоване дослідження в Чорнобилі, де діти дали спіруліну на 45 днів. В результаті рівень імуноглобуліну (в показникі алергенної дратівливості) в першу чергу значно покращився, а потім нормалізовано. Невірно, це не так? Як бонус, ця кислота допомагає нам підтримувати здоров'я нашої шкіри і волосся.
Нарешті, спіруліна може використовуватися вегетаріанським добривом для полів і культур. Ха-ха, без добрив!
Це спіруліна так чудово!
Маленька порада від мене про те, як включити спіруліну в раціоні дітей. Моя Рита любить сирі шоколадні кулі, виготовлені з горіхів, какао і дат, до яких я додаю трохи спіруліну. Крім того, спробуйте додати його в пек-крешений авокадо, Rita любить його на сніданок, і спіруліна дає їй дуже гарний зелений колір.
Фруктове пюре з спіруліною.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Цей коктейль особливо смачний, коли плоди злегка заморожені в морозильній камері. Якщо ви не звикли до смаку спіруліни, то починайте з однієї таблетки, але вона має дуже сильний смак (Я спробував кілька брендів, деякі дуже «смачні», а деякі досить приємні без смаку і запаху). Подивитися в блендері на високій швидкості і насолоджуватися! Все здоров'я! Видання
Джерело: Thinkcreature.com/spirulina/
Демографічна агресія ООН: забезпечення безпеки батьківства та дитинства
Як ввічливо відповісти на нечутливі питання