Живий звуковий майстер

Р

Для її відтворення створено важливий крок. Це сталося з нами. Коли ви слухали музику і вам сподобалося, вона відчувала, як завжди була відсутністю звуку і якості звучання. У децибелі вже вирішені питання живлення, вимірюється в децибелі. Що стосується якості звучання, все дуже складно. Що ще складно відповісти, але відповідь на це питання стає ближче. Здається, що важливий крок, щоб зрозуміти його.

Звук - це хвиля, як все інше в нашому світі. Не тільки це видно, але це все, що ми знаємо про те, що ми тільки чули. Це об'єкти, які об'єднують нас, це наші думки і почуття, це час, в якому ми живемо і простір, включаючи наше особисте життя. Якщо я був теоретичним фізиком, я б сказав. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Не потрібно пояснення. Я хочу зустріти те, що пропонується мені.

Звук може бути знятий, звук може бути вбитий, звук може створити настрій і візуальні зображення. І це не все, головне, що звук є посиланням між людьми і усіма живими речами і людства з Землі і Всесвіту, канал, через який відбувається інформація і спілкування. Кожна з нас, похилого або невпинного, ресивера і одночасно джерело випромінювання. Дуже важливо, щоб хвилі, які випромінюються землею, в тому числі тих, які ми чуємо, позитивно. Музика, найбільш поширений і зрозумілий для нас щоденний тип хвиль, який випромінює планету Землі. І це в нашій потужності, що цей фон вигідний для життя.

Сучасні технології, в тому числі цифрові, не рідні для людини, яка народилася багато тисяч років тому, і трохи перетворилася в цей період. Вони відповідають вимогам часової та господарської діяльності, але не фізіології та психології людини. Простий музичний центр, що стоїть в квартирі, може бути вашим другом або навпаки. Все залежить від частотних променевих променевостей, які випромінюють від неї при виробництві знайомих композицій. На перший погляд, вся музика впізнавана, але якщо ви слухаєте, вона складається з диссонацій, які впливають на нас неприпустимо, але явно негативно.

Перегони для технологічного прогресу перенесли багато знахідок розвитку людини і вони забуті. Як тільки отримав успішний результат, який задовольняє всі вимоги сучасної людини, вони забули про це на користь нових розробок, виходячи з винайдених технічних характеристик аудіокомплектів, потужності, частотного діапазону, забуваючи про інформаційний компонент звукових частот. Послухайте музику в правильному виконанні, з тими емоціями, з тими рухами думок, надії і бажання автора в момент її написання, і ви відчуєте час, з місця, перевезених в новий вимір, об'єднаний в єдиний звуковий Всесвіт, буде відчувати глибину і силу звукоподатків талановитої роботи.

З’єднавши всі досягнення людства в галузі відтворення звуку, почудженого вухо людини, використовуючи надійні технічні рішення та талановиті інженерні розробки, виробництво акустичних систем і підсилювачів ламп Altum,

Без паспорта з характеристиками дає результат, що дозволяє відчути всю метафізичність звуку, новий час, новий простір, нові емоції знайомих робіт. Видання

Джерело: www.altum.in